praline belgiene ( 21 )
Raspunsuri - Pagina 15
miri_mik spune:
deci nu va incapurati in piele si v-ati dat in dansuri la karaoke! bravo pralinele lu' baba! pacat ca ati fost numai 4 dar sunt convinsa ca si asa v-ati distrat de minune!
aspre felicitari ardeiashului ca vi s-a alaturat! ca ratase niste intalniri mai inainte:)
pusici si o saptamana buna!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
asa e miri: numa ca tania a insitat de insitat, altfel tot acasa ramaneam!
gata; m-apuc de slabit: ma nush cum se face: da-n poze -s mai mare decat in realitate, nu-i asa? of
m-am uitat si eu la poze.. si cu exceptia faptului ca am iesit mare, lucitoore si rotunda-n toate.. sunt superbe. se vede ca ne-am distrat pe cinste! nina mama ce fericita erai pe umarul ospatarului!!!
ma da v-am tras niste 'stantaneee! tre sa recunoasteti ca aratati traznet in ele! zmuah!
oana: fata scumpa ce mai faci? cand vii?
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Carmen, ce poze reusiteeeeee!
Mersi draguta
Restul pralinelor ce mai faceti? Sper ca sunteti bine. Va astept vineri la un nou karaoke. Nah, ca acu m-am invatat!
Dar va rog eu sa subscrieti ca sa stim cine vine si cine nu.
Pana atunci va pup
miri_mik spune:
buna dimineatsa!
fu buna cand m-am trezit, adica fu dimineata, acu am un somn in mine de parca ar fi miez de noapte:)
anuntam implinirea a doua saptamani de viata si pregatiri de vizite:)
odata ce se anunta "familia" putem declara deschis sezonul de "vedere". ashea ca, daca doriti sa-l cunoasteti pe colik-manul sacha, in saptamana cand implineste o luna (cea cu 8 februarie), va asteptam pe la noi. in numar mare si organizat - sunt eu smekera, asa impushc mai multi iepuri deodata:)) ramane sa alegeti ziua si ora. si sa mi-o comunicati din timp (uai ce oficial suna:)) daca credeti de cuviinta, aduceti ceva de rontait, si de baut (nu neaparat spirtoase:)). eu ma ofer la cafea si o felie de praji. si pun la bataie chestii de unica folosinta:))
daca va surade ideea, sunteti binevenite:))
cu karaoke... depande de colicile lu' gaga. epoca de aur a scrematurilor, cocambarilor si strambaturilor a preluat stafeta de la dulcea amortire in care ne scufundaseram:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Nora spune:
Miriscovici, chiar ca suna oficial! Da' venim!
Eu am fost ocupata ieri cu internarea Crisei la spital, totul a decurs foarte bine, am scris despre asta la subiectul ei de la umanitare, asa ca nu mai reiau si aici.
Bepii, prietenele mele sunt din toata lumea dintr-un motiv foarte simplu: asa e scoala la care invata Andrei si Victor, in Wezembeek Opppem (unde au ramas si dupa ce ne-am mutat). E o comuna foarte pestrita, locuiesc muuulti straini asa ca si scolile sunt pline de copii din toata lumea. Fireste, mi-am facut multe prietene printre mamici, organizam multe intalniri si petreceri si e foarte haios mereu sa aflam de toate despre asa de multe tari.
Saptamana asta nu pot veni la karaoke fiindca avem la scoala o seara "Saveur du monde", tocmai in spiritul internationalismului de acolo, unde fiecare pregateste o mancare specifica tarii sale! Eu ma duc cu sarmale!!!
Fug ca am multe de rezolvat, am si un interviu, trebuie sa ajung si la spital la Crisa.
Multi pupici,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
oanademunck spune:
Salutare si bine v-am regasit!
Noi am venit alaltaieri da abia azi ne-am intrat cat de cat in tempo. Am lasat romania acasa la ea, am lasat-o fara zapada da cu traficul tot dezastruos, cu paznicii de la cora de se cred politisti si-ti sigileaza cumparaturile de vis-a-vis intr-o punga mare portocalie, cu 106-le la fel de galben si never la timp, cu cozile la lotto mai mari decat castigul, cu mama pe acre am iubit-o mult de data asta, cu tata pe care l-am invatzat sa dreseze cainii, cu placintele cu mere uitate acasa, cu tiganeala de la 'nora pt mama '. Si cel mai bine ca am lasat in urma aeroportul Baneasa cu chek-inul lui cu tot, care mi-a pus catzelul meu de 5 kile si ceva la cala, mama lor, m-au obligat sa ii platesc bilet iar la intrebarea mea care-s conditiile de calatorie ale unui animal la cala (daca au oxigen si caldura si izolare fonica) mi-au raspuns ca spera sa nu inghetze, raspuns la care mi-a sarit tzandara si a iesit cu foc. Pana la urma am ajuns cu bine, mi-a supravietuit baietzelul meu curajos si e acelasi de mai inainte, simpatic si cuminte!
N-am apucat sa citesc tot ce ati scris insa din ce am vazut sunteti bine si ok, va karaokitzi in continuare ceea ce e f bine
va pup pe toate
scumpi spune:
Salutare fete cucuiete,
Noi ne-am intors de-o saptamana, dar nu am scris special pana acum...
Am petrecut momente frumoase in Romania alaturi de familie si prieteni, si am primit cel mai frumos cadou, chiar in seara de ajun, am facut un testulet si au aparut 2 liniute... si astazi am mers la prima echo, sunt gravi in 12 saptamani, mi-am vazut gagalicea care este f. activa, Doamne nu statea o clipa. Suntem in al noulea cer!
Pup fetele
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
Nora spune:
quote:Scumpicel, felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatos bebita si sa creasca mare si frumos in burtica! Sa va vedeti cu bine peste 6 luni, asa-i? Wow, ce veste mare, va cred ca sunteti foarte fericiti!
Originally posted by scumpi
Salutare fete cucuiete,
Am petrecut momente frumoase in Romania alaturi de familie si prieteni, si am primit cel mai frumos cadou, chiar in seara de ajun, am facut un testulet si au aparut 2 liniute... si astazi am mers la prima echo, sunt gravi in 12 saptamani, mi-am vazut gagalicea care este f. activa, Doamne nu statea o clipa. Suntem in al noulea cer!
Pup fetele
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
Fetelor, sa va rugati pentru Crisa in seara asta, maine e ziua cea mare, ziua operatiei!!! Doamne ajuta!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
miri_mik spune:
felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari! sa fie in ceasul cel mai bun! sub cea mai norocoasa stea! uaaaaaaaaai! ce ma bucur! bravo voua! voi nu ziceti nik, dar faceti! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
quote:
Originally posted by scumpi
Salutare fete cucuiete,
Pup fetele
Ralph Waldo Emerson
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii