praline belgiene ( 21 )
Raspunsuri - Pagina 14
ninaM spune:
Salutare!Ce faceti motatelor?Mah,eu nu am inteles cum e cu karaokele ala....deci,vinerea viitoare,pe 25...da?(am gresit cind am zis 23)Booonnnn...acu vad ca ziceti de alta intilnire,maine....maine adica simbata???ca sunt in ceata rau!Daca e maine,simbata,s-ar putea sa apar si io....ca na,la zbintuiala sunt prima
Am vazut ca virgula Carmen spunea ceva de vinerea asta...adica azi...si iar am intrat in ceata!Sa nu-mi ziceti ca eu scriu aici de zor si voi dansati la karaoke !!Fie-va mila si luminati-ma si pe mineeee!!!
Gata,ma retrag ca sunt frinta!Azi am jucat fotbal cu copii (in casa )si cred ca am obosit eu mai mult decit ei!Da` si ei au adormit instantaneu
Va pup pe toate si ne mai auzim!
PS:Danyelana,condoleante!
morgane spune:
Danielana, condoleante pt pierderea suferita. Iti doresc sa trei cu bine peste aceste momente grele.
Bey, ce-i destrabalarea asta: karaoke azi, maine si vinerea urmatoare ... vreti sa recuperati? Brava voua!
Miri, unde zici ca e pozele alea? Trimite un link pe mail, pliz!
Carmita, succes la examen !!! Ai vazut cum au sarit fetele sa fie models? ca si tu sari cand are vreuna nevoie de ajutor.
Si in Bruges e soare si bine, chiar si acum ...
Maine duc una bucata sot la aeroport si sper sa nu patesc ca Nora ... Tare m-a mai distrat.
Pupici si weekend de vis,
Bepii spune:
Fetele, hai ca va lamuresc eu:
Karaokele pt sapt viitoare vineri 25 ian este deja stabilit. Sper sa fim cat mai multe praline si nu numai.
Insa Carmen a venit cu propunerea sa ne vedem si azi (vineri) ca avea fata chef de zbantuiala. Dar se pare ca nu prea au fost fetele disponibile. Apoi am venit eu cu propunerea sa ne vedem maine adica sambata ca tot voi fi singurica acasa. Al meu sot va fi si el intr-o petrecere a burlacilor si ca sa nu fiu nici eu mai prejos i-am propus lui Carmen s-o punem de-un karaoke. Acu astept ecouri dar se pare ca nu vor fi prea multe. Greu va urniti frate!
Nina acu ca te-am lamurit, vii? Contam pe tine.
Va pup!
Nora spune:
Bombonici, weekend frumos va doresc!
Aseara mi-a venit berbatu' acasa di pi la Paris iar eu am fost cu niste prietene la o bere, can you imagine? A fost haios, ne-am distrat misto iar eu am baut 2 beri, record absolut pentru mine, virtuoasa! Am fost 6 fete din 6 tari: Romania, Franta, SUA, Anglia, Venezuela si Kazakstan!!! Serios, nu fac misto!
Dimineata i-am povestit lui Bogdan aventura cu parcarea de la aeroport. Am inceput cu "Sa vezi ce-am patit" si el s-a speriat si ma tot intrerupea cu chestii de genul "Si ai lovit masina" sau "Ai lovit o alta masina" asa ca imediat ce am ajuns la Happy end a rasuflat usurat!
Danyelana, condoleante!
Cu Crisa totu-i OK, in asteptarea zilei de luni cand va fi internarea, se vor interpreta rezultatele analizelor, ecografia, samd! E impresionant sa vezi un copil asa bolnavior si care a trecut prin asa multe... Conditiile de la "Le Roseau" nu sunt geniale, a trebuie sa le mai dau eu niste plapumi, dar nici chiar rele, Crisa se bucura de camera de joaca si spune ca-i place, draga de ea...e un copilas frumos si istet, are o fetisoara dragalasa dincolo de care poti observa, totusi, suferinta...Oooof, Doamne...
Pupici tuturor,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Bepii spune:
Nora, ma bucur tare mult pt Crisa si parintii ei ca sunt aici si sper din tot sufletul ca suferinta acestei copile sa se termine curand printr-o operatie reusita.
Pe de alta parte, cred ca intr-adevar ai avut o seara super alaturi de celelalte fete venite din toate colturile lumii. Cum ai reusit aceasta performanta? E uimitor si interesant sa fiti impreuna atatea nationalitati! Hai nu vi si tu saptamana viitoare la karaoke? M-as bucura foarte mult.
In ceea ce priveste aceasta seara deja suntem 4 motate la karaoke. Abia astept! Mi-e dor de-o zbantuiala desi abia spatamana trecuta am facut-o lata dar cu pralinele mele e muuuult mai frumos!
Poate mai vrea si altcineva, inca nu-i tarziu!
Pana atunci va pup si va doresc un weekend pe placul vostru.
ardeiash spune:
sal fete cucuiete!
ma .. io -ntelesesem ca faceti de-un karaoke.. da 2 ? mi-e teama ca saptamana vitoare n-o sa mai pot veni!!!
carmen: cand iti trebe cobaiutz? ca n-am inteles!m-as oferi si io.. ca si-asa stau rau la capitolul asta!
nora: va tinem pumnii luni. de ce mai are nevoie fam fetitei?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
un nou magazin in brussels : http://www.cap-est.eu/ cu degustare de vinuri azi si maine ..
duminica 20 ianuaruie, orele 10:00-14:00
Adresa: Cap-Est, Rue du Page 83, 1050 Ixelles
Tel: +32 (2)538 5612
E-mail: info@cap-est.eu
Web: www.cap-est.eu
ardeiash spune:
zmuah de zmuah fete.... multam fain pentru distractie . chiar aveam nevoie imperioasa si nu stiam ce-mi lipsea! un kiss special pt carmen care-a strabatut tat brusselsul tata noaptea..
rau imi pare ca nu v-am invitat la musakaua mea ... regrete, nu alta! paote alt'dat?
carmita_baby spune:
Bey sunteti belea de belea, am facut-o lata din nou, ca de obicei de altfel ne-am destrabalat si zbantuit pana nu am mai putut si reincarcat bateriile pentru noua saptamana, pana la noul karaoke.
Nina fatoooooooooo ce ne-am mai invartit noi acolo, dar daca ne alunecau mainile alea eram, ne duceam eu intr-o parte a salii si tu in cealalta la viteaza cu care ne invarteam da` a fost misto.
Ardeiash ne esti datoare cu o musaka si te te pup dulce ca ai venit cu noi
Tania ce pot sa iti zic mai mult decat ca imi doresc sa fiu ca tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee din toate punctele de vedere cand voi avea varsta ta, esti beton!!!
Am pus pozele pe net pe contul nostru comun. Vizionare placuta
Pentru restul gastii abia astept sa va vad, mi-e dor de voi toate
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Ardeiash, am stiut eu ca asta-ti lipseste, de-aia am insistat sa vi ca sa te mai scap de depresia vremiiSi cred ca am reusit.
Am avut o seara super de super. Cred ca niciodata n-am avut atata chef de dans si energie ca aseara. Cand am intrat in casa era 5 fix in zori si tot n-aveam somn. Swa a venit si el la 10 minute dupa mine si ne-am pus pe povestit care mai de care cum ne-am petrecut noaptea. Am ras de m-am prapadit de intamplarile prin care au trecut baietii din grupul lui Swa. O sa va povestesc la prima intalnire. Oricum era trecut de ora 6, se crapa de ziua si noi tot povesteam. Am avut un weekend perfect! Si asta datorita pralinelor mele dragi pe care pt a nu stiu cat-a oara o spun, le iubesc.
Carmen, draguta, nu ma tine pe jar si pune pozele alea pe net, undeva da' numai pune-le ca mor de nerabdare sa le vad. Ma alaturi si eu lui Ardeiash pt a-ti multumi pt calatoria nocturna prin Brussel. Sti tu la ce ma refer Mi-esti tare draga
Nina, ca de obicei ai fost la inaltime. Se pare ca si tu ai fost intr-o dispozitie speciala in seara trecuta ca ai stat mai mult pe ringul de dans dar am tras si portii regulate de ras la masa.
De fapt toate patru am fost in mare forma ceea ce dovedeste inca o data ca atunci cand pralinele se intalnesc nu poate iesi decat cu mare dezmat.
Sper ca si vinerea viitoare sa ne fie la fel de bine.
S-aveti o duminica placuta.
Pupici