praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Halloooo,
Ce-i cu linistea asta aici?
Mai existati?
Si cum zicea Carmen "saraca Taniuta, a intrebat cine vine la karaoke si nimeni nu zice nimic" Chiar asa! Cine vine pana la urma?
Deci s-au anuntat: eu , Carmen, Scumpi, Mihaela, Nina, Morgane si.... mai cine?
Sunt sigura ca cititi asa pe fuga dar n-aveti timp de scris.....hmmmm. Rushinica!!!!
Carmon, nu ne deranjezi. Bine ai venit printre noi chiar daca e doar pt 3 luni. Hai nu vi si tu cu noi la karaoke? E undeva prin preajma Brusselului.
Va pup (desi nu meritati), Mai degraba shlapi pe undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, cand e karaoke ala? vinerea viitoare, nu? noi nu putem, ca Jan pleaca peste ocean pt 10 zile. Of. O las pe data viitoare.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Motatelor ce ziceti de un karaoke si vinerea asta? Ptr cele care nu pot veni saptamana viitoare in special, ca eu asa am un cheeeeeeeeeeeeeeef.

Fetele cred ca o sa am nevoie de ajutorul vostru, desi nu sper la prea mult, deoarece stati departe de mine si este un pic peste mana, insa daca aveti cunostinte pe aici prin Antwerpen... O sa am nevoie de 2 modele, 2 joi la rand de acum inainte, pentru manichiura, pedichiura. Pe Daniela am luat-o azi cu mine si-mi va fi si model la examen, deci nu mai poate merge cu mine.

Va pup si abia astept sa va vad la zbantuiala noapte buna

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Taniuca ca am uitat

Carmon bine ai venit printre noi

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Ploua, ploua, ploua
Vreme de betie -
si s-asculti pustiul,
Ce melancolie!
Ploua, ploua ...
I-auzi cum mai ploua,
Ce melancolie!
Singur, singur, singur

.....

la voi cum e ?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Desi nu am mai intrat de ceva vreme sa scriu, v-am mai citit printre picaturi.

Miercurea trecuta a murit cumnatul (fetele stiu despre ce e vorba) si luni l-am ingropat asa ca am fost tare ocupati.

Carmen, daca ai nevoie de un model ma pot oferii eu dar numai pt pedichiura ca mainile le am cu gel.

Pupici.

CRACIUN FERICIT!

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Ardeiash, la noi in Mechelen e soare, cald si bine
Dar ce-i mai important, am auzit ca si in Schaarbeek e la fel de frumos. De aceea eu cu Carmen ne-am gandit sa convocam fetele pt maine la un karaoke. Ce ziceti?
Lasand gluma la o parte (cea cu vremea in Mechelen), partea cu karaoke e adevarata.
Ca sa mai uitam de vremea asta de afara va convoc la o sedinta de dans cu gashca. Hai lasati vaicarelile la o parte si veniti ca doar stiti cat de bine ne este.
Va pup si astept urgent reactii pt ca nu mai e timp si locurile sunt limitate.

Mergi la inceput

Danyelana, cred ca am postat in acelasi timp.
Condoleante pt cumnatul tau. Imi inchipui atmosfera din casa dupa o asemenea pierdere.
Te pup si asteptam sa ne dai un semn cand esti gata sa ni te alaturi la vreo intanire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Condoleante Dana... o sa fie putin greu acum.. dar o sa treaca... o sa vezi ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Salut fetelor!
Danyelana condoleante pentru cumnatul tau, imi pare rau si va doresc putere sa treceti peste asta. Cum a fost in sesiune? Ai terminat?

Bepii nu prea stiu ce sa zic de karaoke de maine...sotul meu nu prea se simte bine si tot pendulam pe la doctor, eu doua saptamani iar plec in deplasare si imi este tare teama ca raman siguri ai mei si .....nesanatosi.

Carmon bine ai venit printre noi si sedere placuta in Be.

Carmita sorry dar nu te pot ajuta caci subsemntata revaluieste, dar bafta la examen, iti tin pumnii.

Pupici fetelor si...cine stie, poate ne vedem maine

Mergi la inceput