praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane, sa-ti stapanesti sanatoasa noua masina si la cat mai multe drumuri incoace catre noi la karaoke
Nora, e bine totusi ca au si fost parti frumoase la prima nastere, n-am inteles eu bine si scena cu benzina m-a cutremurat. Dar e bine cand totul se sfarseste cu bine, nu-i asa?
Hai ca ma duc la treburi ca sunt la birou.
Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nora, indeed, e rosie si lucesteee ...
Merci pt articol. Intre timp am cautat si eu pe net.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii, multumesc. Intradevar am avut musafiri incepand de pe 20 dec si pana acum cateva zile. A fost frumos dar si obositor.
Morgane sa-ti folosesti sanatoasa masina si .....la mai multi km!!!
Fetelor eu subscriu pentru 25 Ian.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ashea deci, masina noo, morgane!. vitezomana gica si-a tras masina mica...s-o stapanesti cu palcere si cu multi km la bord, neintinata de vreun cretin care uita sa puna frana sau nu apreciaza distantele! mersi de oferta de weekend, dar trebe imblanzit dujmanul cu forte proprii, ca doamne, naravash se mai facu! parca nu mai e al meu.

la noi toate aproximativ bune si frumoase. gaga mananca, creste (4040 azi la cantarire dupa ce din spital iesise cu 3730, vineri adica), doarme, si nu doarme:))) nik special cu el. gasiti poze pe site-ul meu stiti voi, ala cu mirimik:)

eu ok, am ramas azi fara fire. mananc dulce la greu ca fac caderi de glicemie noaptea, si mai dureaz apana se reface productia de insulina corespunzatoare nevoilor. azi am iesit prima data, la noul medic, si m-am intors cel putin epuizata. dupa cum spuneam... bruno a devenit un monstrulets si am inceput administrearea d eplamitse peste pampers evident. cica mai dureaza cam o luna sfidarile lui...sper, ca d enu, ajungem la nebuni:)))

va pumpizez:)) de noapte buna:)

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Miri_milka! Sanatate si pupici!

Fug acu' la aeroport dupa Crisa si parintii ei. i-am cumparat o ratusca de plus frumoasa, ma duc s-o agit acolo sa ma recunoasca!

Ciao!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Morgane, sa stapanesti cu multa, multa placere masinuta si sa te recompeseze cati mai multi ani :)

Nora, ii doresc Crisei o operatie reusita si sa se termine totul cu bine. Multi pupici din partea mea.

Miricel drag, trebuie sa-ti fie greu in aceata tranzitie de la un copilas la doi. Dar sunt convinsa ca vei trece cu bine peste greutati si adaptari si in curand vei emana doar optimism si fericire.

Pupici la toata gasca,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, abia ce-am intrat in casa cu copiii, zgribuliti si obositi. Tiii, ce bine e acasa: bradul inca sclipoceste, e cald, am facut chiar si curat-curat ca poate trece Crisa pe la noi, asa ca-i chiar frumos!

Am avut o ziiii: la 6 juma l-am lasat pe Bogdan la gara, a plecat la Paris, apoi fuga cu copiii la scoala, fuga un strop acasa sa iau ratusca de plus pentru Crisa si fuga la aeroport. Acilea, primul obstacol: parcarea! Intru eu intr-una, fac vreo 2 ture, loc ioc, pana ce reusesc sa intru pe sens contrar, pe un rand ingust-ingust, cu masini pe ambele parti. Fireste, din sensul alalalt vine un nene c-un jepan ce ocupa toata banda. Eu, sigura de mine, ii fac semn ca-i pe sens contrar! El ma contrazice politicos si-mi arata semnele pe asfalt. Ups, are dreptate. Si-mi zice ca trebuie sa dau cu spatele!!! Dar eu nu stiu sa fac asta nici p-o latime de 10 m daramite pe 1m juma'!!! Cu cel mai frumos zambet al meu, rosie ca o sfecla, ii zic:
- "Sorry, i don't know!!!"
Va imaginati asa ceva??? Nenea zice:
-"???"
-"Sorry, i really don't know!"

In culpa si incapabila sa merg cu spatele, gasesc totusi solutia: Da-te matale un piculet mai in masina parcata langa tine, eu mai mai trag si eu un pic si usurel-usurel te strecori, iti promit eu ca incapi, vad clar asta, asa...ochiometric!!!"

Si, dragele babei, a trecut nenea, aruncandu-mi priviri de foc si injuraturi nerostite, si dupa el au mai venit inca alte 3-4 masini obligate la acelasi balet penibil printre cele doua randuri de masini parcate, fiecare sofer se uita urat la mine si era gata sa-mi sara la beregata...iar eu, jenata si zambitoare, repetam mecanic "Sorry, sorry, sorry... " Taceau si treceau cu chiu cu vai mai departe...

Asta mi-s... Sa va mai povestesc ca avionul a avut intarziere de mai mult de juma de ora? Ca am plimbat oamenii aia dupa aceea pe la n-spe etaje prin 2 mega-parcari ca sa gasesc masina???? Oh, my God...

Am mers apoi la Saint Luc, am vorbit cu cine trebuia p-acolo, i-am dus apoi la "Le Roseau", hotelul de langa spital, au cumparat ceva de mancare pentru Crisa si apoi am fost cu tatal Crisei la Carrefour de unde si-au cumparat tot aveau nevoie.

In fine, ne-am despartit pe la 3, asa ca am fugit direct la scoala dupa copii si in masina mi-am dat seama ca nu facusem pishu de dimineata si ca abia ma mai pot tine

Hai, pupici la toata gasca si mai vorbim!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri: mama ce mare se facu baiatu? da ce-i dai frate sa manance? ca al meu lua-ntr-o luna cat al tai ia -ntr-o zi!

nora; frate ce peripetii! ce face fetita? cum ti se pare? cred ca e tare fericita!

morgane: felicitari pt rosioara scipitoare.. da stii ca tre s-o uzi bine, nu?

liniste si calm la mine ... acum .. dupa ce i-am trimis pe ai mei acas si avionul a avut 2 ore intarziere la decolare iar trenul de la bucuresti la constanta a ajuns in 11 ore - via buzau.. ca direct cica nu mai era la ora aia.. am crezut ca mor de nervi... au calatorit de la 9 seara la 8 dimineata .. oameni in varsta si bolnavi..
da acu a trecut .. sunt si eu bine , desi am luat o gramada de pastile .. .si ei /
pupici tuturor

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Buna tuturor,

Sunt nou sosita in Bruxelles, pentru un stagiu de 3 luni.
Am sa intru si eu uneori printre voi, daca nu va deranjeaza :).

Insa, pentru inceput, imi puteti spune daca exista si unde anume vreo biserica ortodoxa in oras? Romana ar fi de preferat, dar la nevoie si greaca merge.

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

carmon: bine-ai venit!
ai 2 posibiltati: una: www.catedrala.be si alta biserica st cathrine din centru... adica poti lua orice mijloc de transport pana la statia st cathrine.. ce-a de-a 2-a este un altar ortodox intr-o biserica catolica : http://www.eglisebruxelles.com/

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput