praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

florile mele! am intrat sa cert fetele care stiau numaru de camera ca nu mi l-au dat sa le trimit!!! si cand colo!!!
ma nene.. cum reusesti sa te "re"stabilizezi asa di repijor? ca io am zacut fro 10 zile fara cezariana !

in tot cazul : felicitari si pupici mari si grasi.. si asteptam ,omentul potrivit pentru flori! si bine-ati venit acasa!!!!! yoppiiii

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Doamne Mikule tu ai un motoras pe acolo pe undeva, ca altfel nus e poate, de unde ai omule atata energie? :-) esti fenomenala :-) Bine ai revenit acasa unde s-a reintregit toata formatia. Refacere rapida si usoara, desi nu cred ca mai e cazul, ca se pare ca tu esti super ok

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Sal`tare!Hai sa scriu si io repede ceva si fug la somn ca sunt franta!
Mikule,noi am vb azi pe mess,dar nici ca mi-am dat seama ca tu deja esti acasa...sa va fie de bine si nopti linistite va doresc!
Bey...ne mobilizam pt karaoke ori ba???Eu sapt viitoare nu pot,din lipsa de sot,dar pe 23 e ok.Ce spuneti?Si sa stiti ca asa am un chef sa dantui,ca daca nu zice nimeni nik,eu ma duc singura!Tania,Carmen...ma bazez pe voi???Doar nu ma lasati asa sa-mi fac singura de cap....
Gata,va las ca nu ma mai tin bateriile...
Va pup pe toate si va doresc un weekend pe placul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata la toata suflarea
Miri, bine ati revenit acasa in formula completa
Dupa cum te stiu eu viteaza si o "superwoman" cum am mai spus de cateva ori pe aici, ma asteptam ca sa petreci weekendul acasa.
Ma bucur nespus ca sunteti bine si privind poza lui Sacha de pe mesenger vad ca e frumos foc si seamana cu Bruno. Sa traiti sanatosi si fericiti . Abia astept sa aud povestile despre aceasta aventura de la tine personal. Sa ne spui cand esti gata.
In alta ordine de idei, eu sunt de acord cu data de 23 ianuarie pt karaoke. Sa vedem cine mai subscrie ca vad ca sunteti cam apatice in ultima vreme. Cred ca sarabtorile astea v-au epuizat.....
Si altceva: ieri am fost in Antwerpen cu Carmen la un spectacol indian de muzica si dans. A fost superb! Adevarati profesionisti!
Un spectacol de muzica, dans traditional dar in transpunere moderna, culoare si lumini. Au fost chemati la rampa minute in sir de au trebuit sa revina de 3 ori cu inca un numar. Vi l-as recomanda cu caldura dar dupa cate stiu a fost joi in Brussel si ieri in Antwerpen. Pt a avea idee cum a fost uitati-va aici.
http://www.nl.bollywood-show.de/flashsite.html
Daca n-as fi primit cadou biletele n-as fi mers nici eu ca nu pot sa ma declar prea mare fana a muzicii indiene cu exceptia cand eram mica.... Dar s-a meritat.
Si inca ceva si termin ca ma cheama sotul:
Azi si maine este targul erotic anual din Mechelen. Care vreti sa veniti? Eu cu Carmen am vrea sa mergem, daca mai sunt amatoare.....
Eu am fost cu Swa acum 2 ani si a fost f distractiv.b
Va pup si mai revin.
Un weekend super va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Miriscovici, bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi si voiosi, sa doarma bb Sacha si sa manance voinicos, Bruno sa se obisnuiasca repede cu fratiorul lui (imi amintesc cum il strangea Andrei pe Victor in brate, asa...mai tare, spre sufocare, fara sa recunoasca nimic)! Cand ai chef de vizite ne anunti.

Tie, refacere usoara si multa putere si rabdare iti doresc, si eu am fost la fel, la 2 zile dupa operatie zburdam. Asta la Victor, ca la Andrei...long story...

Mady draguta, am citit cu induiosare mesajul tau si mi-am dat seama de diferenta esentiala intre nasterea printesei tale si nasterea lui Victor: la mine era a 2-a nastere! Si eu am avut aceleasi emotii si probleme si nesiguranta si baby blues cand am nascut prima oara! Cu Victor stiam mai bine ca problemele de inceput se pot depasi, aveam mai multa incredere in mine, samd.

Dar adauga la toate problemele pe care mi le-ai povestit conditiile spitalicesti din Romania! Crede-ma, nu se poate compara! Spre sfarsitul sederii mele in spital, in Ro, m-au chemat in nu stiu ce camera, sa-mi dezinfecteze operatia cezariana. Dupa un drum penibil si durerors pe holurile sinistre ale spitalului, cu dureri la fiecare pas si lacrimi in ochi de depresie post natala, am ajuns intr-o camera unde ma astepta o asistenta grasa si vulgara care a bagat un bandaj mare intr-un vas ca o galeata, nu stiu ce dezinfectant. Stapanindu-mi lacrimile cu greu, am incercat sa fac o oaresce conversatie si am intrebat-o ce substanta este aceea. Mi-a raspuns cu o voce seaca, d-un umor negru:

-E gaz! Si dupa aceea ii dau foc!!!

Am explodat in plans, imi amintesc cum mi-am vazut lacrimile sarind din ochi...No comment...

De-aici si senzatia mea de privilegiu atunci cand am nascut la Edith Cavell!

Oriucum, totul e bine cand se termina cu bine, asa ca felicitari ca ai reusit sa alapezi in ciuda startului greu, muult succes lui Miri cea curajoasa si multa-multa sanatate tuturor!!!

Saptamana viitoare, marti, vine Crisa impreuna cu parintii ei in Bruxelles! Eu ii astept la aeroport, vor veni un pic acasa la noi si apoi ii duc la spital, in hotelul de langa unde au inchiriat un mic apartament pentru o luna cat estimeaza ca vor sta. Pe 17 se interneaza, operatia e programata pe 25 ianuarie si in rest vom mai vedea cum va mai fi.
In principiu, eu ma voi putea ocupa de ei, imi gasesc timp sa merg cu ei la spitale, cumparaturi, samd. Dar, daca intervine ceva cu mine si am vreo problema, pot apela la ajutorul vostru?

Mai vorbim. Pupici, o seara buna!

PS Si daca tot am vorbit atat de nasterea lui Victoras-dragalas, sa va mai spun ca azi e pe jumatate ziua lui, a implinit 6 ani si jumatate fix!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Dragi parlinutze, La Multi Ani !!! sa traiti fericite alaturi de familii si sa fiti sanatoase.
Fetele care ati venit din Romania ma bucur ca nu ati avut probleme si ca ati ajuns cu bine.
Miri sa va traiasca Sacha, sa fiti fericiti in formula de 4. Iti doresc recuperare grabnica si toata admiratia pentru tine! Multa sanatate!
Oana felicitari pentru aprobarea proiectului si asteptam sa te intorci acasa!
Nina cu mare intarziere iti spun si eu La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Mie mi-a plecat ultima tura de musafiri abia alaltaieri, abia acum incep sa ma dezmeticesc putin...Este atat de pustie casa acum dar si atat de liniste....
Legat de karaoke vreau si eu sa merg dar nu pot pe 23 deaorece este miercuri si sunt in delegatie, ca de obicei. Ce ziceci de o vineri.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna seara,
Azi am lenevit toata ziua, am fost in recuperari dupa noaptea de pomina de ieri cand am fost la o petrecere a burlacilor in Antwerpen. Pana acum nu stiam exact cum se deruleaza acest gen de petrecere asa ca nu prea am fost incantata ca trebuie sa particip si m-am dus cam fara chef. Dar pana la urma a fost super. La inceput am mers la o cafenea draguta la subsolul careia e amplasata o sala de lectii de dans. Am luat lectii de dans country, a fost amuzant, ni s-au dat palarii si cam o ora jumate am topait pe ritm country. Apoi am mers sus unde am luat cina. Dupa aceea ne-am deplasat (grup de 10 pers) la o discoteca cu muzica din anii 80, 90. In sala de dans nu erau scaune decat mese unde sa-ti pui bautura. Asa ca am dansat non stop. Si ne-a placut asa de mult ca am stat pana la 5 dimineata. A fost asa de frumos, am ras, ne-am destrabalat, baut pintjes la greu ca in zori in afara de soferi nimeni nu mai era treaz.
Carmen, fetita, imi pare rau ca n-am putut sa ma alatur voua azi sa mergem la targul erotic dar nu mai aveam resurse sa ies din casa. Sa ne povestiti cum a fost si eventual ce-ati achizitionat. Si poze, please...
In legatura cu ziua de karaoke, cred ca Nina a gresit data si ca de fapt a vrut sa spuna vineri 25 ian. Miercuri e o zi nepotrivita intr-adevar pt petreceri pt ca a doua zi lumea merge la munca.
Nora, oribila povestea nasterii primului baiat in tara. Traumatizanta... Intr-adevar conditiile de aici nici nu se compara. Eu am fost internata o zi aici in spital pt operatie de varice si chiar imi parea rau ca ma externeaza, asa de bine m-au tratat incepand de la asistente pana la doctori.
Sa la transmiti parintilor Crisei salutarile noastre si Crisei sanatate si pupici cat cuprinde. Dumnezeu s-o ajute.
Si un calduros LA MULTI ANI lui Victoras-dragalas, sa fie sanatos si fericit alaturi de intreaga familie.
Miri, cum se simte Sacha acasa, este cumintel, mananca bine?
Sa ne mai dai amanunte despre voi. Sper ca Bruno se va obisnui repede cu fratiorul lui si curand il va iubi si proteja ca un frate mare ce este.
Mihaela, chiar ma intrebam ce mai faci de nu dai semne de viata.... Acu m-am lamurit, ai avut musafiri. Sper sa poti veni la karaoke pe 25 ian.
Fetele va pup pe toate, chiar si pe cele care nu prea ati mai scris pe aici desi ar trebui sa primiti slapi la funduletz, dar va iert ca am o inima mare si va iubesc.
Va doresc o saptamana super.

PS: ia uitati-va aici si amintiti-va cu nostalgie de aceste melodii:
http://www.youtube.com/watch?v=Lh8jfqhUBqw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, esti ongelofelijk, plina de energie si creativitate. Cum va descurcati? Cum reactioneaza Brunootje? Daca ai nevoie de o mana de ajutor in weekend si daca vrei sa rasufli putin pot sa ma ocup eu de Carliontz. Echt waar.

Fete, de azi am masina noua. Sunt mandra, nu-mi mai incap in piele.

Am fost azi la "Californian Dreamin' " - bun film. Aud ca regizorul a decedat in accident de masina. Asa este? Ca stiti ca eu nu mai sunt la curent cu stirile.
Sa mergeti sa-l vedeti, ca e tare simpatic si plin de jargoane. Jan a mai invatat cate ceva. (pt fetele care nu stiu, e un film romanesc).
Sa vad cu karoke ce si cum. Cred ca venim in formatie obisnuita.

Pupici,

Mergi la inceput

Bepii, mi-a sarit in ochi cuvantul "oribil": nu, povestea nasterii a fost una frumoasa, au fost cateva pasaje terifiante, dar overall a fost atat de bine cat se putea. Am auzit povesti si mai si despre nasteri in Romania...din pacate...

In primul rand, doctorul meu de atunci i-a salvat viata lui Andrei si asta e cel mai important. Eu eram deja internata de o zi si jumatate in spital, termenul trecuse de cateva zile si asteptam deschiderea colului. La ultimul control (oribil de dureroase tuseurile alea) l-am vazut pe doctor cum susoteste cu o asistenta si apoi mi-au spus ca trebuie sa ma bage in cezariana de urgenta, aproape ca fugeau cu patul meu mobil pe culoare spre sala de operatii. Apoi am aflat ca de fapt Andrei isi lasase, in burtica fiind, capsorul pe spate, "prezentatie bregmatica" se numeste, si daca m-ar fi lasat in continuare sa nasc normal, copilul si-ar fi frant gatul. Asa ca operatia a fost una salvatoare, multumim lui Dumnezeu.

Ar mai fi de povestit, dar poate nu-i momentul acum. Oricum, eu am fost foarte fericita atunci, ca orice mamica ce-si strange puiul in brate, pui sanatos si frumos. Problemele din spital le-am depasit cu ajutorul lui Dumnezeu si am ajuns acasa cu bine.

Dar fiindca am avut sansa sa-l nasc pe Victor in cele mai bune conditii posibile, nu am putut sa nu fac comparatii, incepand de la internarea in spital, camera, operatie, medicamente, oamenii si umanitatea lor, samd.

Sa dea Dumnezeu sa fie candva mai bine si in Romania, ce sa mai zicem...

Morgane, uite aici un articol despre moarte bietului Cristian Nemescu, o mare tragedie despre care s-a scris mult:
http://www.adevarul.ro/2006-08-26/Actualitate/regizorul-cristian-nemescu-ucis-intr-un-cumplit-accident_196143.html

Altfel, tocmai ce-am vorbit cu Vali, mama Crisei, abia asteapta sa ajunga in Bruxelles. Eu trebuie sa fac ordine in jucariile copiilor ca o sa vina Crisa la noi si poate se sperie bietul copil de haosul din camera a doi baieti nazdravani, pasionati de Lego, masini de toate felurile si absolut indiferenti fata de ordine si disciplina!

Pupici tuturor,

Mergi la inceput

Uitasem, Morgane, felicitari pentru masina, s-o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea! E rosie?

Mergi la inceput