praline belgiene ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

saluuuuuuuuuutareeeee!

n-am reusit sa-nchid ochii deloc astazi .... in picioar de la 8.. acum is turbata....
bineinteles ca m-astepta al meu sot fresh,,, tocmai facuse un dush... si se uita crucish la mine.. de nu mai inteleg nik: altfel doarme de pe la 9 seara.. cand merg la dans sta cu ochii belitzi pana la 4 dimineata cand ajung eu...

fete; ma bucur mult ca v-am vazut aproape pe toate.. mi-au placut sclipirile din ochii lui miri si ai scumpioarei care sunt cu adevarat mai fericite decat oricand> felicitari fete!
scumpi mama : sa nu uiti sa mai consulti un medic pentru sarea aia.. total gresita orientarea ! pe bune !
miri: poate mai dai si la altii din energia ta , nene..

morgane: era doat victor, prietenul meu .. de fapt colegul lui cristi. l-am luat cu noi saracutul ca-i singur aici. familia lui e in tara si a fost ziua lui.. mi-era mila de el..

reteta de cozo este aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111634&whichpage=15 .. i-am facut link pe prima paginuta a pralinelor.. ca sa ramana acolo .. amintire..

va multumesc pentru seara speciala
si va pup pe toatili

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare la toata suflarea,
Acu am ajuns si noi acasa, iar am avut o zi plina. Deci azi dimineata am ajuns de la karaoke pe la 4.30, iar n-aveam somn, Swa ajunsese si el acasa de curand, asa ca ne-am adunat amandoi de pe drumuri si iarasi ne-am povestit cum ne-am petrecut noaptea.
Mah fetelor, da' nu stiu cum se face ca iarasi am comis-o vorba lu' Carmen!
La inceputul serii a fost frumos cu aproape toata gashca impreuna, m-am bucurat tare mult ca am putut sa ne vedem, Miri si Oana ne-au surprins, nu ne asteptam sa apara dar cand le-am vazut ne-a crescut inima la toate de bucurie. Mai tarziu s-au incins spiritele si ne-am dezlantuit, iarasi am facut victime in jur datorita bunei noastre dispozitii si a spontaneitatii si nu in ultimului rand a charmului fetelor. Azi zambeam de una singura gandindu-ma la seara trecuta. O facuram iar lata!
Am apucat sa dorm cateva ore apoi am fost cu Swa la cumparaturi ca de', sambata viitoare sunt soacra mare, suntem in mare nunta, fiul lui Swa se insoara asa ca azi am fost de mi-am cumparat o rochita frumoasa, pantofi asortati precum si alte maruntisuri, Swa si-a luat un costum sic apoi am mers la clubul de tenis unde are loc un turneu, maine e finala si fiul lui Swa va juca in finala apoi decernarea premiilor va avea loc la faimoasa dicoteca Carré la care deja avem invitatie. Deci maine o pun iar de-o zbantuiala dar de data asta cu alte personaje. De la clubul de tenis am mers la un rest.cu un grup de prieteni de-am luat cina. Acu ne-am intors acasa. Ce mai zi! Si maine o luam de la capat....
Daniela, vreau sa spun ca aseara aratai super. Aveai un aer de viitoare mamica, erai atat de frumoasa si radiai de fericire. La fel si Jos. Erati niste frumosi amandoi. Ma bucur tare mult pt voi si va felicit din toata inima!
Miri, dupa ce-ati plecat vorbeam de tine: aratai atat de fresh, atat de frumoasa de parca n-ai fi fost taiata cu ceva zile in urma si n-ai dat nastere unui bebe. Nu stiu cum faci dar mereu arati bine si esti plina de voiosie. Mai rar asa mamica! Jos palaria! Si nici nu te auzim plangandu-te de toate alea desi stim ca nu-i usor cu 2 copii mici si cu o cezariana inca nevindecata complet. Adevarat ca esti o "super woman".
Pt vechea garda adica Carmen, Nina si Ardeiash, pupici cat cuprinde pt prezenta mai mult decat agreabila.
Carmen, asteptam cu nerabdare pozele.
Mihaela si Ana, pasari mai rare dar atat de dragi, va multumesc ca ne-ati bucurat cu prezenta voastra. Imi sunteti tare dragi. Dar care dintre voi (pralinele) nu-mi este draga? Toate sunteti una si una ca e greu sa faci vreo diferenta.
Deci anunt f important: pe 8 martie (intr-o sambata), mare adunare mare (aceeasi locatie) pt sarbatorirea asa cum se cuvine a zilei femeii. Nu se admit scuze!
Acu ma duc la culcare ca mi-ajunge pe ziua de azi.
Va pup xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ma bucur tare mult ca v-am intalnit dragutelor, si celor care au plecat rapid, dar carora le-am motivat absenta din motive de bebe mic, mititic, speram ca data viitoare sa stati un piculet mai mult ca sa mai radem si noi asa ca intre fete.
Oana sper la invatat pentru stii tu ce si multumim ca ne-ai acompaniat pe ringul de dans fie si ptr scurt timp, fuse distractiv.
Nina multumesc pentru pup me you back!!
Tania afgesproken, 8 martie intalnire de gradul 3!
Pocahontas esti de belea, by the way scuza usturimile provocate..
Miha cred ca eu am fata de red bull si nu-i venea sa creada ospatarului ca mai pot bea si altceva tinand cont ca eram probabil la al 4lea da-mi aduc bine aminte
Ardeiash multumim ca ne-ai asigurat paza de corp acum lasand gluma la o parte, Victor a fost dragut ca a vrut sa ne protejeze de specimenele alea nereusite de sex masculin
Scumpi i-a placut lui bebe cum s-a unduit mamica in ritmuri fierbinti?
Mikule tu esti sigura ca ai nascut acum nici o luna? Ca eu n-as zice, de unde ai frate atata energie? E si va ramane un mister pentru mine... In orice caz sper ca prichindelul cel mic sa nu-ti semene, ca atunci sa vezi ce va mai trebui sa alergi dupa el

Fetelor absente, v-am simtit lipsa, data viitoare sper sa puteti fi prezente

Si acum mamicilor cu 2 bebelusi, sper ca nu veti urma exemplul acestei mamici: http://icanhascheezburger.com/2007/09/16/an-dats-when-i-new-i-wuz-not-favrite/

Va pup cu drag si maine veti putea viziona si pozele, pe cuvant de pionier

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Wow, ce v-ati mai distrat! Sper ca data viitoare sa reusesc si eu sa vin!

Am fost si azi la Crisa, se chinuie mai departe cu gazele dar medicul si asistenta cu care am vorbit m-au asigurat ca totul merge spre bine si ca, de indata ce fetita va incepe sa se miste si traficul intestinal sa se normalizeze, vor disparea si gazele.

Am reusit s-o conving pe Crisa sa facem o plimbare pe hol, am ajuns pana la asistente care i-au zambit si au aplaudat-o!!! A fost emotionant, mi-au dat lacrimile.
E un copilas obosit de atata lupta cu boala care-si doreste ca totul sa se termine in sfarsit, sa mearga la gradinita, sa se plimbe cu bicicleta si sa se dea pe tobogan, doar atat.

Inca putin si toate acestea vor fi posibile, Slava Domnului!

Si voi ati fost o particica din angrenajul care a facut-o pe Crisa sa ajunga aici, va multumim!

Miri, in principiu pentru mine e OK 16 feb, doar sa nu fie chiar prea deveme pentru ca de dimineata (adica la 8.30) mergem la scoala copiilor sa observam pasarelele! E o actiune sustinuta de Asosciatia de Parinti, in fine, long story, dar e obligatoriu sa mergem ca de nu se supara Victor pe noi. Oricum, nu cred ca dureaza prea mult. Mai vorbim.

Pupici,
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Motatelor am pus deja pozele pe contul comun, enjoy it

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hei : avem deja 22 de pagini!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ardeiash

hei : avem deja 22 de pagini!

La mine sunt 20 de pagini! 22 e numarul capitolului care urmeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alooooooooooooooooooooooo, nu face nimeni capitol nou?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

alooooooooooooooooooooooo, nu face nimeni capitol nou?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Uite-l acilea: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115140

Mergi la inceput