*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (92)*
Raspunsuri - Pagina 11
micsunea spune:
Docdecap, ideea cu prezentarea e minunata, dar eu mai mult nu ma bag, ca doar n-o sa dau sfaturi cand nu pun manuta la lucru!! Fa cum vrei, mie oricum o sa-mi placa!
Mai doresc o data La multi ani tuturor sarbatoritelor din decembrie!!!
Fac asa, ca nu scriu zilnic si mai si uit, nu va suparati!
Pupici,
Micsunea
34+
miki_baby spune:
Gabbritzanoua ne-au spus la spital aici ca in 30% din cazuri copiii se nasc cu circulara de cordon si sunt bine merci! Stai linistita! Aici cel putin se monitorizeaza copilul constant in timpul travaliului si se verifica nivelul de oxigen prin atasarea unui fir ceva pe obrazul sau capul copilului.
te 
Miki
37+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 17 ZILE!!!
micsunea spune:
ellenuta, buna ideea cu scaunul la dush, ieri l-am trimis pe sot sa-mi si mie un taburet de copii, din plastic si mi-am facut un dus de vreo 40 de minute!
Ca faceam baie, dar pana ma asezam in cada si dupa aia pana ieseam din ea era un calvar. Doar atat aveam de facut, ca in rest ma spala sotul, ca deh, eu am contractii si dupa ce intru cada sunt leguma, nu mai pot sa agit bratele!
Iar la dus fara scaun ma durea burtika de la stat in picioare! Dar acum voi putea sa ma spal cat de des vreau! Uraa!! Ma rog, o sa incerc sa nu cad de pe el! Desi e micut deci nu cred ca risc mare lucru! ;-)
Micsunea
34+
ginnette spune:
Ciao fetelor,
acum am reusit sa intru si eu sa va salut (macar, dak de participat l adiscutii nu mai am cand.
Gugu, sa fie cu noroc si fara dureri, nasterea.
Multumesc Angi (pt parerea despre Deflamol); cu popoul megem spre bine.
Acum, avem alta "belea" : sughitam cate o juma' de ora.
Ce sa-i dau? I-am dat cate 2 pic. de Bonnisan, dar nu se opreste.
Voi ce faceti? (ma refer la mamicile care au deja copii)
Roxana si Adela
!
miri_mik spune:
docedecap, cu invizibilitatea, nu-s de acord... ca nah, eu te cautam. la un moment dat mi-am zis ca poate am nimerit-o io c anuca-n perete cu "mesajul surpriza" si poate te-am suparat... p-orma cu treaba tehnica... mai, daca va pricepeti sunteti invitatele mele... eu nus tiu sa deosebesc un pp de altceva. eu sunt de acord cu oricine vrea sa faca daca eu nu sunt in stare. s-apoi pozele cu ana le-am vazut pe contul comun. dar nu mi-am pus problema ca "s-a muncit" la ele. si cu aniversarea... rau in ceata... dar rau de tot.
cu medicii "vrajitori" stiam dinainte ca o sa ma citeasca da rnum-am asteptat sa ma pocneasca exact in punctul nevralgic. cert e , ca de cand am iceput sa refleshisez... iar tushesc c aun magar....
micsunea, eu nu-i urasc pe ai mei... vreau doar sa-i ignor... si nu ma lasa. atata se tot baga in seama pana o sa-mi scoata ochii la propriu.
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Ciao fetelor,
acum am reusit sa intru si eu sa va salut (macar, dak de participat l adiscutii nu mai am cand.
Gugu, sa fie cu noroc si fara dureri, nasterea.
Multumesc Angi (pt parerea despre Deflamol); cu popoul megem spre bine.
Acum, avem alta "belea" : sughitam cate o juma' de ora.
Ce sa-i dau? I-am dat cate 2 pic. de Bonnisan, dar nu se opreste.
Voi ce faceti? (ma refer la mamicile care au deja copii)
Roxana si Adela!
Nu ii da nimic. Eventual doar san . Sughitatul este fiziologic si va mai dura o perioada pana se maturizeaza sistemul digestiv. Nu uita ca bebelusii sughitau foarte mult si in burtica asa incat pe ei nu-i deranjeaza lucrul asta ( doar pe noi deoarece credem ca este in disconfort ).
Pupici fetitei .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
docdecap spune:
roxana, draguta, te cred ca nu ai timp, dar spune-ne mai multe, cum e mamica de bebe mic-mic?
si vrem PO-ZE PO-ZE!!
Precizare: site-urile cu poze au aceleasi poze, evident, ziceti-mi care se incarca mai repede, care va place mai mult.
eu le pot face pe ambele site-uri in paralel, ca doar nu costa nici unul, dar daca aveti o preferinta sau contra-indicatie (darene parca nu putea incarca flickr) atunci se pune.
si multumesc de urari, ieri am facut 3 ani de la cununia civila si e tare frumos sa vad cum ne iubim tot mai mult in fiecare zi, si sper sa nu ne oprim niciodata (contractul e pe 1000 de ani, am zis ca dupa 1000 mai facem o evaluare si vedem daca prelungim durata...)
Monica 37+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by docdecap
roxana, draguta, te cred ca nu ai timp, dar spune-ne mai multe, cum e mamica de bebe mic-mic?
si vrem PO-ZE PO-ZE!!
Precizare: site-urile cu poze au aceleasi poze, evident, ziceti-mi care se incarca mai repede, care va place mai mult.
eu le pot face pe ambele site-uri in paralel, ca doar nu costa nici unul, dar daca aveti o preferinta sau contra-indicatie (darene parca nu putea incarca flickr) atunci se pune.
si multumesc de urari, ieri am facut 3 ani de la cununia civila si e tare frumos sa vad cum ne iubim tot mai mult in fiecare zi, si sper sa nu ne oprim niciodata (contractul e pe 1000 de ani, am zis ca dupa 1000 mai facem o evaluare si vedem daca prelungim durata...)
Monica 37+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ce frumos ! Felicitari

!!!!Noi facem 10 oficiali , 12 neoficiali .
Sincer chiar ma gandeam zilele trecute ca sotul meu ar merita sa-i aduca Mosul o frumoasa scrisoare de multumire pentru comportament exemplar atat ca sot cat si ca tata. Poate imi vin si cuvintele potrivite in minte sa o si scriu pana de Craciun .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
AngeliquedeS spune:
M-am intors de la plimbare! ce bine a fost!! Sunt un cu totul alt om!!! Am ramas cu cititul la pagina 5 asa ca tb sa recuperez. Iubitul meu saracu se crucea de cata energie am si multumea cerului ca nu nasc vara, zicea ca daca ar fi fost sa fie vara sigur nu ma mai prindea prin casa, as fi fost numai intr-o umblatura! Dar asa frigul si poleiul ma mai tin pe loc...
Un pic, ashea!!
Acum s-o luam pe rand pe masura ce citesc:
Nati, ce bradut frumushel!!! Si cu puia mica langa el. Suuuuuper!!!! O sa pun si eu poze in seara asta cu al meu!
Creata, cu banii dati de stat pt cresterea copilului iti platesti lumina..... Dumnezeule, astia sunt nebuni!!!! Dar chiar ati consumat de atatia bani?
Atata ati vorbit ieri de pompe de san ca am visat ca ma mulgeam si tashnea laptele din toate partile. Si tocmai cand faceam treaba asta a venit peste mine socrul meu vopsit in cap negru ca pana corbului si machiat ca un gay!!! Asa m-am speriat in vis de el ca m-am trezit!!!!!

Miri, si eu ca si Nati eram curioasa sa aflu cum e cu contractiile si cum iti dai seama ca sunt contractii sau altceva. o sa tin minte pontul cu apa din cada.
Am mancat jumatate de pomelo si acum simt ca pleznesc....
Miky baby, imi pare rau ca nu ti-ai implinit dorinta cu funditele de brad. Macar sa iti fi trimis ai tai din RO.
Ceska, sigur cucuiul pe care il simti in/sub coaste e problema de cot de Benji! Eu de obicei am in aceeasi zona o problema mult mai maaaaare, de fund de Viktor, cand mi ti-l infige odata cand intr-o parte cand intr-alta ma rupe in doua.
Pupici, 
Angelique
39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 zile!
AngeliquedeS spune:
Feteloooooooorrr!!!!
A NASCUT GUGUUUUUU!!!!
M-a sunat acum, a spus ca a vrut sa dea sms dar are manutzele umflate si nu a putut. A spus ca si-a vazut acum puiul, are 3800 g si 52 de cm si a spus ca e asa frumos, ca o gogoasha!!! Am inceput sa plang instant, nici nu stiam ce sa o mai intreb, ce sa ii mai spun. A spus sa va transmit ca e bine si sa nu va fie frica ca e totul in regula!!! imi tremura mainile de emotie, nu mai pot!!!!!
Pupici, 
Angelique
39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 zile!