*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (92)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

micsunea, de dimineata ziceam ca-s mai bine... dar inca tushesc. ma rog, doctorita vrajitoare a zis ca am un inceput de bronshita pe fond de "conflict". si m-a tras d eurechi ca m-am certat cu sotul. dar eu nu cu el aveam treaba ci cu soacra, care e atat de razgaiata si de egoista, ca la o saptamana dupa ce i-am zis c anu vreau sa vina nimeni la spital a sunat sa-l intrebe pe sot... cum nici peste doua zile dupa ce-am nascut??? si sotul zicea, lasa mai vedem... iar eu asa de tare m-am infuriat de n-am mai putut sa-mi descleshtez falcile... lui nu i-am zis nik, dar toata noaptea m-am sacait de cat de egoista poa sa fie femeia aia, si ce naibii, daca eu nu vreau ceva, nu pot sa dictez in viata mea? ma rog... dupa terapie (extra consultatie) cu "vrajitoarea" n-am ajuns la nici o solutie. ba mai rau, de dimineata l-am intrebat pe sot daca o chemam de craciun la noi...raspuns: nu, pt ca pt ea nu are nici o semnificatie... (evident, e evreica) si in plus, ce rost are sa imi fac nervi? si are perfecta dreptate. oricum... da, tushesc ca un magar, spatele ma doare iar, iar pe ochi am pus deja ceva, poate nu e totusi conjunctivita ca s-a limpezit ochiul, nu mai inteapa si nu mai curge asa nasol o chestie din el:))

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mor de somn (m-am asezat la 15 cu Markus in pat, am adormit bine-mersi, cand ma trezeste tel. mobil cu nush ce mesj idiot de sarbatori..). Pfui, si asa bine dormeam, mama ei de treaba azi si maine!
Asa ca-s confuza, habar n-am ce am citit, numa atat am retinut: ca la 12 si 20' Gugulica a plecat la hospital si ca eu s9 LauraIoana suntem zuzele ei pereche (nush daca mai e cineva). Daca da de veste la mine, count on me, abia astept sa va dau VESTI BUNE de la Gugulica frumoasa si sexoasa!

Venera , mama lui Markus
AMR 7 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,va multumesc pentru toate urarile de LMA adresate micutei noastre.Aseara am stat si am serbat-o la bunici pana seara extrem de tarziu. A fost f' frumos, - am facut poze si a ramas deja la ei cu surioara mai mica in asteptarea fratiorului.Asa dar astazi, sunt doar cu sotul acasa precum 2 porumbei!
Gugu' - Iti doresc o NASTERE USOARA si un copilas PLIN DE SANATATE.Sa fii tare.

AMR - 1 ZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

NataliaS,
bradul din poze e cel de anul trecut dar si cel de anul asta o sa ii semene, asa prevad! :-)
Micsunea,
nu-s ce-am dres ca nu iese praji! Adica e o pleasca mare din care curge macul afara. O sa rada 5 minute sotul meu! Cu praji nu prea ma descurc decat daca e ceva aluat uscat. Cum e cu umplutura sau crema ..... mi se taie.....
Of!

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!
http://good-times.webshots.com/album/561775274ODmgfZ Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Gabritza, nu stiu de ce mai esti inca moderata, poti intreba eventual un moderator. Stiu ca se mai intampla circulara simpla in ultimul trimestru, din cate stiu inseamna ca cam trebuie sa stai cu ochii pe el. iar intarzierea de crestere para cam abrupta, dar cred ca inseaman ca trebuie sa fii monitorizata mai des si cu grija.
nasoala treaba asta cu medicii si vorbitul lor in barba, mergi cu rezultatele de la eco la un ginecolog si vezi ce zice. fata si nu-ti fa griji, ca vorba aia, cu grijile nu platim facturile (ca tot s-au vehiculat pe aici tot felul de sume), si nici nu ne facem bine.

eu am fost azi la eco simplu, de control, si mi-a spus ca am circulara simpla de cordon, dar fiind partial angajat (adica a inceput coborarea cu capul) e putin probabil sa se mai infasoare inca o data sau sa se desfasoare de tot. o sa se nasca cu cordonul fular, asta e.
in rest are doo outse, coborate amandoua, inimioara cu 140/min, placenta grad maturare 2-3, un bot de nu-i adevarat. adica era cu botu' pus, suparat nevoie mare... numai asa l-am prins, adica ori incruntat si-si musca buza, ori bosumflat, ori cu codronul pe fata.
asta e, vom astepta ziua sa ne vedem asa, mai cum trebuie.

miri, tot medicii astia mai 'vrajitori' vad ca sunt de parerea mea, si anume ca muuulte afectiuni sunt 'de la cap'. e bine sa ne mai lamurim si acolo, desi uneori doar intr-o sedinta e greu, trebuie sa fii mama doctorilor de cap sau sa ai bulan si sa nimeresti din prima cu pansamentul pe 'buba'. Eeee, da' cand ma fac mare eu asa o sa fiu! (a propos, ce ma amuza astia de la radio guerilla, au acum au serie de spoturi cu Mos craciun care intreaba copiii care acum sunt oameni mari si importanti ce vor sa fie cand vor fi mari, si la Emil Cioran raspunsul la "ce vrei sa fii cand o sa fii mare?" raspunsul e "eu nu vreau sa fiu")

Angi, motiv de invizibilitate e ca numai tu mi-ai urat la multi ani pentru aniversare si doar irinouka a reactionat la link-ul cu prezentarea Anei a Alinei . Problema e ca nu mai sunt in faza anti-sociala de pe la un moment dat, ci intr-o faza foarte socio-fila (daca mi se permite licenta verbala). de aici perceptia sensibila...
Nu ma supar ca nu mi se raspunde la vestile despre mine, pe alea le dau ca sa va tin la curent, dar daca tot m-am angajat la o treaba cu slide-urile si site-urile cu poze, ma asteptam macar la o reactie... (ca la ideea Monicai-matz au fost atatea reactii, incat ma asteptam ca ce am facut sa conteze sau sa trezeasca o reactie, doua, va place, nu va place, care va place etc. etc.) Mai e timp si pentru asta, nu sunt nerabdatoare, numai ca sunt sigura ca se va pierde informatia printre mesaje.

Va

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, aseara am adormit... Da, super tari chestiutele alea, numai ca la noi nu gasesc materialul... Abia de curand au aparut in comertz niste manusi si sosete pufoase, asa... Dar fir d'ala eu nu am vazut

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Gina M... Eu nu mai inteleg nimic... Tu nu trebuia sa nasti azi?

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Gabbrita, baiatul meu a avut la nastere circulara simpla de cordon si am nascut natural, dupa jumatate de ora de contractii mai puternice. Bb nu a avut nimic si mici nu are. ca circulara de cordon e o chestie destul de frecventa si putin grava. Acum, cu al doilea copil, pare ca se repeta istoria, dar dr. a zis ca nu-i nimic si in nici un caz nu-mi face cezariana degeaba (asa a zis el).
DPN-ul ecografic nu are prea mare relevanta, si la mine e o diferenta de vreo 11 zile. Marja de eroare a ecografului e de doua saptamani. Asta a propos de precizie. Asa ca stai calma si asculta-l pe sotul tau. Sunt sigura ca totul e ok si va fi la fel si de acum incolo.
Pupici.

Asa

quote:
Originally posted by gabbritza

am inteles ca dc are cordonul infasurat probabil voi naste prin cezariana
sotul meu e suparat pe mine ca a spus ca o stresez pe gargarita lui.
mie personal mi s-a parut ca radulescu a "mustacit" de la inceputul ecografiei.de cateva ori i-am surprins pe el si asistenta uitandu-se la monitor si apoi unul la altul,fara sa imi spuna nimic.
stresant rau de tot!imi dadeau un sentiment de neliniste care s-a intensificat in momentul in care m-a intrebat ce dpn mi-a spus ultima data.
si cand a spus desprer col ca e inchis a spus (mai incet ce e drept)..."oarecum"!
deci va dati seama cu ce stare am plecat de acolo?

32+ Daria Maria

Irina 35+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Miri nu ma pot abtine sa nu rad! De fapt si eu am problema cu vizitele... Cand am aflat ca pierzi lichide pe jos pe-acolo, ca esti obosita franta si mai tipa si bebe cand vrea el, am zis ca nu vreau sa vad pe nimeni la maternitate, pe mine sa ma doara-n fund (la propriu) si sa pierd sange si sa fiu obligata sa ma socializez cu soacra. ca sa nu-ti spun cat nu pot sa-i suport pe socrii!!!

Ceska, lasa ca-ti cumpara sotul ceva dulce daca era pentru pofta. Nu-i bai! Eu ultima chestie dulce pe care am incercat sa o fac au fost mere la cuptor! dar cum nu sunt imunizata la toxoplazmoza, eu fierb totul la dublu timp! Inclusiv merele, ca daca au atins pe jos si au toxoplazmoza? Cert e ca le-am scos din cuptor sub forma de compot. Sotul le-a mancat asa, ca la gust nu erau rele, dar asa de urat aratau!!!

Gabrittza, eu zic sa nu eziti sa-ti bati doctorul la cap! Sa determine de unde intarzierea asta la bebe! Daca nu vrea sa gaseasca de unde vine, poate mai ceri sfatul si altui medic, ca e important! Eu chiar nu ma pricep, dar citeam un subiect deschis tot la odisee de o fata cu nustiuce sindrom, la care BB n-a mai crescut din saptamana a 30a. Si alte fete raspundeau ca se poata trata, dar pentru asta trebuie gasit ce anume nu e in regula. Eu cred ca trebuie sa fii sub supraveghere.
Am un coleg de birou al carui bebe s-a nascut la 1800g la termen si stiau deja din timpul sarcinii ca bebe nu crestea, dar a fost supravegheat si acum fetita are 2 ani si e minunata!

Pupici,
Micsunea 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by docdecap

Gabritza, nu stiu de ce mai esti inca moderata, poti intreba eventual un moderator. Stiu ca se mai intampla circulara simpla in ultimul trimestru, din cate stiu inseamna ca cam trebuie sa stai cu ochii pe el. iar intarzierea de crestere para cam abrupta, dar cred ca inseaman ca trebuie sa fii monitorizata mai des si cu grija.
nasoala treaba asta cu medicii si vorbitul lor in barba, mergi cu rezultatele de la eco la un ginecolog si vezi ce zice. fata si nu-ti fa griji, ca vorba aia, cu grijile nu platim facturile (ca tot s-au vehiculat pe aici tot felul de sume), si nici nu ne facem bine.

eu am fost azi la eco simplu, de control, si mi-a spus ca am circulara simpla de cordon, dar fiind partial angajat (adica a inceput coborarea cu capul) e putin probabil sa se mai infasoare inca o data sau sa se desfasoare de tot. o sa se nasca cu cordonul fular, asta e.
in rest are doo outse, coborate amandoua, inimioara cu 140/min, placenta grad maturare 2-3, un bot de nu-i adevarat. adica era cu botu' pus, suparat nevoie mare... numai asa l-am prins, adica ori incruntat si-si musca buza, ori bosumflat, ori cu codronul pe fata.
asta e, vom astepta ziua sa ne vedem asa, mai cum trebuie.

miri, tot medicii astia mai 'vrajitori' vad ca sunt de parerea mea, si anume ca muuulte afectiuni sunt 'de la cap'. e bine sa ne mai lamurim si acolo, desi uneori doar intr-o sedinta e greu, trebuie sa fii mama doctorilor de cap sau sa ai bulan si sa nimeresti din prima cu pansamentul pe 'buba'. Eeee, da' cand ma fac mare eu asa o sa fiu! (a propos, ce ma amuza astia de la radio guerilla, au acum au serie de spoturi cu Mos craciun care intreaba copiii care acum sunt oameni mari si importanti ce vor sa fie cand vor fi mari, si la Emil Cioran raspunsul la "ce vrei sa fii cand o sa fii mare?" raspunsul e "eu nu vreau sa fiu")

Angi, motiv de invizibilitate e ca numai tu mi-ai urat la multi ani pentru aniversare si doar irinouka a reactionat la link-ul cu prezentarea Anei a Alinei . Problema e ca nu mai sunt in faza anti-sociala de pe la un moment dat, ci intr-o faza foarte socio-fila (daca mi se permite licenta verbala). de aici perceptia sensibila...
Nu ma supar ca nu mi se raspunde la vestile despre mine, pe alea le dau ca sa va tin la curent, dar daca tot m-am angajat la o treaba cu slide-urile si site-urile cu poze, ma asteptam macar la o reactie... (ca la ideea Monicai-matz au fost atatea reactii, incat ma asteptam ca ce am facut sa conteze sau sa trezeasca o reactie, doua, va place, nu va place, care va place etc. etc.) Mai e timp si pentru asta, nu sunt nerabdatoare, numai ca sunt sigura ca se va pierde informatia printre mesaje.

Va

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Doculetz, MEA CULPA !!!
Am citit mesajul cu propunerea ta de a munci pentru noi si ideea ta mi se pare minunata!!!! Iarta-ma ca nu am apucat sa raspund dar eram chiauna de somn... Acum am dormit si sunt fresh . Cat despre cele doua variante propuse... nu ma pricep care este diferenta dintre ele..., in amandoua am vazut-o pe anita cea frumoasa !!!
Am mai spus ca eu sunt paralela cu chestiile astea mai tehnice... De exemplu.. habar n-am sa-mi transfer fotografiile sau filmuletele din aparatul de fotografiat in computer....

Cat despre aniversare... ce aniversare ??? Cred ca mi-a scapat vreun mesaj de-al tau si a fost ziua cuiva din familie... LA MULTI ANI si de la mine !!!!
de o mie de ori !!!!!

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput