*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (92)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, mi-a iesit streptococul B in secretie si sunt disperata!! Mai e cineva in situatia asta? Daca da, ce tratament luati??

Ioana
30+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

God! Angi, ce veste! Mai ascultam si colinde de hrusca chiar acuma, m-am pus pe-un plans ca proasta, a venit Markus sa vada de ce plange mama
Gugu, bravo, mamico! Ce gugu grasut si lungut, maine-poimaine e de insurat
Felicitari si multa sanatate amandurora!

Venera , mama lui Markus
AMR 7 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiiiiiiiiiiiiii, a venit GUGUMIK pe lumeeeeeeeeeee! in miros de brad si printre sclipociri de luminite, gugumik saluta lumea! uite, draga mami, ca ai langa tine cozonacelul mult dorit de sarbatori! sa fie intr-un ceas bun si sa nu-l mananci tot sa apucam sa-l vedem si noi:)) iupiiiiiiiiiiiiiiiii!

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Fetelor, mi-a iesit streptococul B in secretie si sunt disperata!! Mai e cineva in situatia asta? Daca da, ce tratament luati??

Eu am, dar nu iau trat. , pt. ca poate recidiva oricand. Totul e ca atunci cand nasti sa ti se puna antibiotic intravenos 4 ore si bebe este in siguranta. Daca nasti vaginal.
Nu e nimic de speriat, nu-ti fac probleme. Cauta cu google , sunt f. multe informatii.

GUGU FELICITARI, SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI MANCACIOSI.
Te asteptam cu vesti cand ai timp.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 15 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

FELICITARI GUGULE ! SA ITI CREASCA SANATOAS SI SA FIE PLIN DE NOROC SI FERICIRE GUGULINUL MIC !!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ce mare e GUGU mic!!!
Multa sanatate si sarbatori fericite familiei gugu care s-a marit!!!

Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

GUGU, felicitari! A venit GUGU mic pe lume!!!!! Repede sa-l trecem in lista! Abia astept poze!!!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos mari!
Micsunea,
ideea e ca a iesit dar nu f estetic. Tocmai a ajuns sotul si cand i-am zis de aventura mea in ale prajiturilor a vrut sa guste. E o pleasca mare in tava dar asa pufoase si dulce!!!!!! Si a zis ca e buna, a papat trei felii. Acuma ramane sa analizez unde a esuat faza cu evolutia pe verticala!?????
Angeliques, e un cot precis dar domnul asta mic e precis filozof ca numai in cot sta toata ziua..... Sa stea cum vrea numai sa vina macar la termen pe lume! Cred ca facem un targ. Poate sa faca ce figuri vrea el pe acolo dar numai pana pe 10 ian!
Docdecap,
nu fii suparat! Am vazut dar sincer nu stiu care e mai bun... Faci cum crezi tu mai bine sau cum voteaza fetele.....
Inca un clopotel si maine mai vine unul!!!

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!
http://good-times.webshots.com/album/561775274ODmgfZ Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

numeioana, parca mai erau fete cu streptococul!
Mie de-abia vineri imi face testul deci nu stiu cum stau.
In orice caz am auzit ca-ti da antibiotic, sau daca nasti natural iti pune chiar antibiotic prin perfuzie; important ar fi sa stii ca il ai, ca asa il poate testa pe bb ca sa ii dea tratament cand e afara!
Asta imi aduc eu aminte din ce s-a discutat pe tema asta!

Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Bine ai venit pe lume GUGU mic, sa-ti fie tare bine langa mami si tati, si sa te vedem cum cresti mare si voinicel!!

ce frumos e, fetele, se aduna scutecele!

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

felicitari GUGU si sa ai parte de recuperare rapida si un bebe mancacios si cumintel.
Ma bucur mult ca totul a decurs bine(era si cazul,pt ca si eu sunt din Suceava,si sora mea a nascut anul trecut la aceeasi clinica privata si mi-a zis ca a fost totul excelent.tot cezariana a facut si ea) si abia asteptam povestea voastra.
noi suntem bine,multumim lui DD,ne pregatim pt sarbatori:curatenie,cumparaturi,papica bun si daca se poate si odihna.a,si maine dimineata avem eco.abia astept sa-mi vad iubita.pupam toate zuzele.
Nicole31+ si Alessia

Mergi la inceput