Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ca tot ma apucai sa scriu si Elisuca mea se chinuie de vreo sapt sa se intoarca pe burtica dar reuseste cu f putin ajutor si atunci chiuie de bucurie. Dar nu sta prea mult pe burtica de fapt nici pe spate, mai mult in brate. Eu nici nu ma gandesc sa o pun in fundulet suntem micute.Nu am luat decat 150g in 2 sapt., laptic mai am adica ea nici nu vrea sa suga din 2 tzatze inca deci care sa fie problema? Eu sunt mai slabanoaga asa sa fie lapticul meu mai slab? Nu pot sa cred ca dupa atatia ani am ajuns sa gandesc ca soacra mea Tot bag in mine mancare dulciuri sucuri nici o sansa sa se puna ceva pe mine sau pe fii mea. Asa ca bucurati-va ca sunteti plinute fetelor si aveti laptic bun.Sabina daca nu ia in greutate luna asta minimum necesar ce ma sfatuiesti sa fac? Asta ca sa fiu pregatita sa nu ma abureasca pediatra cu mai stiu eu ce diversificare. Completare nu i-as da ca am lapte, cereale ceva ar fi indicate? dar nu cu lapte cu apa sau laptic de la mine nu stiu. Oricum mai astept pana la anul poate totusi recupereaza, sper eu. Apropo cat e minimul in luna a patra?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Myral, ce Mos bun, bravo pt cadourile din camara !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Avem poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxali nu stiu daca era vb de mine sau nu Ecografia aia am facut'o din 30 octombrie...cand nu avea nici 2 luni. Si carusel avem de la chicco din ala cu albinutze... adica asta http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067099.000.000&idFascia=21&idSezione=45

Dar apoi am vazut la un alt magazin unul mai frumos si mai ieftin

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

gata vaccinul..a plans putin, a mancat si acum doarme..
multumesc fetele!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

ma bucur ca a trecut vaccinul kriss,urasc acele,mai ales cand o intzeapa pe micutza mea

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

La multzi ani, DARIUS! Sa cresti mare si sa farmeci mai departe fetitzele...
Gabriela, am vazut-o pe frumoasa Sara. ...vezi, nu uita ca am antamat o incuscreala mai demult - ma stradui sa urc poze cu ursuletzul Michael, sa nu ne uitatzi! Uite, am pus doua-trei pe Flickr (contacte), ca Mos - cam marait, si ca "santa's helper".

Luy, multzumim de intrebare; suntem bine, in mare. Clubul Mosilor - vezi mai sus! Ne primeste Dra. Presedinta in Club?

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Rodica La multi ani pentru Darius al tau,la implinirea celor trei luni!

Sim si noi avem RDS de vreo trei ani,internet si telefon,si suntem f. multumiti de ei.Iar de platit,platim putin in comparatie cu Romtelecom,25-30 ron maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

prisi multumesc de raspuns,atunci nus de ce bebelushei mele ia facut in amandoua piciorusele,poate asa e sistemul aici si mai are un vaccin in ianuarie,ala nus unde il mai face
gabitz bine ai venit.
roxana da,a urlat micutza mea,s-a linistit ea cand am luat-o in bratze si mai scancea ea,dar tot o durea
gabriela am vazut poze cu frumoasa Sara
sim ce frumos e bebe Stefan si ce ridica el funduletzul in sus,mai putin si isi baga degetzelele in guritza

DARIUS-FILIP de rodicamaries

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Va multumesc mult pentru suport
Danielle, si Elizei i-au facut in ambele picioruse injectii, pt ca au fost 2 vacinuri- Infanrix-hexa si Pneumococ. Tie nu ti-au dat carnetul acela international de vaccinari? Uita-te in el, si vezi cate biletele ti-au lipit la data vaccinului.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Eu am un stepper sau nu stiu cum ii zice/dai si din picioare si din maini /o fi bine sa m-apuc de el?ca acu e pe post de cuier!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput