Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Uf, numai copii sa nu ai! Miruna s-a trezit cu febra mare pe la 11 (de fapt am trezit-o eu, ca prea mi se parea ciudat ca doarme atat). Acum i-a mai scazut un pic, dar tot nu scade sub 38. Il astept pe tati de la servici sa stea cu piciu' si sa ma duc cu ea la doctor. Sper ca nu ma paste scarlatina de la gradinita, ca-mi iau campii!

Piciulika, am vazut pozele cu Michael. E tare scump.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by luy

kriss, sa treceti usor peste vaccin, sa aiba mana usoara pediatra si sa nu aveti urmari neplacute !
betty, nu stiu ce sa zic de statul in fund. Eu oricum nu o sprijin de perne, insa o plimbam in brate in pozitia "scaunel", insa e cu spatele sprijinit de noi.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

nici eu nu il pun intre perne, dar mai nou am ridicat putin perna de la landou...asa ca il mai tin in casa asa ridicat....vad ca oricum nu da semne sa se ridice, dar in schimb cand il apuc de manutze se incordeaza si se ridica de spate si se sprijina cumva in picioare

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

Va multumesc mult pentru suport
Danielle, si Elizei i-au facut in ambele picioruse injectii, pt ca au fost 2 vacinuri- Infanrix-hexa si Pneumococ. Tie nu ti-au dat carnetul acela international de vaccinari? Uita-te in el, si vezi cate biletele ti-au lipit la data vaccinului.

Eliza (06.09.07)

ba am carnetul acela,dar crezi ca am mai stat sa ma uit in el???toata ziulica am stat cu bebelusha

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Neata. Nu reusesc sa mai fac nimic, asa ca nu sunt atomica asa cum zice Ana. Ba inca sunt capsata rau, nervoasa din orice si dau apa la soricei. Nu mai am rabdare cu copiii, cu nimeni de altfel si nu mai suport nimic. Nu stiu ce e cu mine. Acusica ma apuc de curatenie ca sa imi consum energia. Care si asa e pe minus ca de nervi n uam putut adormi pana pe la 4 si la 7 Alex era in picioare.

sarbatoritilor de azi

Betty, subscriu, wireless e o minune. Uite asa scriu eu si in pat. Ca sa nu zic si la baie. Cat despre stat in fundulet, nu cred ca e asa graba. Nici sa il pui sprijinit. De la 4 luni il poti tine sprijinit, insa nu perfect la 90 de grade. Dar mai bine asteapta sa vezi cum incearca el sa se ridice si abia apoi il poti aseza. Alex nu a vrut sa se ridice deloc, nu a incercat niciodata asta. Nu statea nici sprijinita, pica direct in bot. Apoi aluneca in parti. Si uite asa pana pe la 7 luni cand a inceput sa mearga de-a busilea si cand a obosit s-a asezat pur si simplu in fund. Dar desigur ca de la 5 luni am pus-o si eu sprijinita, si cu spatarul ridicat la carut (la 4 am incercat si pica precum o carpa).

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Rox asa este al meu...isi pierde echilibru...oricum Mario are 4 luni incheiate si a intrat in luna a 5-a. Deci sper sa inceapa sa se ridice...de abia astept sa il gasesc in funduletz, sau sa il vad de-a busilea

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76

Buna dimineata si de la noi.

[Betty, bine ai revenit. Ce mai face bebe Mario? Eu inca nu l-am pus in funduletz. Il mai las in carucior,cate 10 minute, cu spatarul ridicat la prima treapta (are o inclinatie foarte mare). Si e foaaarte fericit.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Multumim bine....e disperat...baga tot ce apuca in gura...si are balutze la greu...e ceva ce n-am vazut, roade pumnul, degetelele, pilota, manecile si tot ce se afla in jurul lui....cred ca incep sa creasca dintisorii....
si eu il tin tot asa in landou

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Michael-bear...
Such a pretty face
Such a pretty dress
Such a pretty smile
Such a pretty boy!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Rox, Sim, merci de grija. Medicul nu a pus diagnosticul de dermatita. A spus ca e eczema de nou nascut, ca are pielea fff uscata pe fatza si sa-i hidratez fatzuca de 3-4 ori pe zi. Nu se stie medical exact ce cauzeaza asta - hormonii...? - poate sa mai dureze cateva luni. E ca la toata lumea: la frig dispare roseatza complet, iar apare, dispare... Azi de ex e mai bine.

Slippers de la Mami + Moshulica

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Neatza!
Yuhuuuuu, au venit cei de la RDS si au tras firul pt net, alearga netul meu acum . Nici nu se compara cu nenorocitii aia de la UPC. Bine ca am scapat de ei. Am si telefon de la ei, cu extrem de multe minute incluse si tarife bune pentru vorbit in UE, deci sunt happy.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

felicitari pt schimbare....si eu am scapat de ei....tot timpul aveau probleme....am inteles ca au pierdut cam 80.000 de clienti in ultimile 2 - 3 luni.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Rox ufffff si eu am avut zile asa naspa...mai ales ca nu ma ajuta nimeni pentru moment....o sa imi caut o bona, dar dupa sarbatori

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Betty, ce soacra ushchita ai tu mai... Imi place despre ea. Se respecta!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput