Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna sau noapte buna! am fost cam ocupata, am fost la tuns, la pensat si la jumulit!!! apoi am umblat dupa cadou pt dragul meu sot....au mai ramas cateva cumparaturi pe care le voi face impreuna cu el!

alina sa-ti traiasca nepotelul! eu astept ca si sora mai mare sa faca un bebe dar vad ca nu se grabeste!

michelle m-am uitat si eu la poze, cum au spus si fetele bradul e f frumos iar de domi... nu mai are rost sa spun nimic!

si noi tot brad artificial avem de cativa ani, mi se pare mai practic si arata mai frumos! si cum a spus oana- mai salvam padurea!
noi ne-am obisnuit sa-l impodobim in seara de ajun, deci mai am de asteptam iar anul acesta voi avea doua ajutoare!!!!

pupici si somn usor!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Azi noapte ore 00:05 22 decembrie a venit pe lume Stefania 3,250 kg
bine ai venit pe lume micuto
si Stefania refacere rapida!!!!!

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

FELICITARI STEFANIA gata ai scapat ... o ai in brate pe micuta ta printesa ... sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Uraaaaaaaaaa! Felicitari!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

felicitari stefania! recuperare usoara si rapida! sa-ti traiasca bebica!

eu m-am apucat de ultimele "retusuri"...sper sa termin repede! spor celor care mai au ca mine de trebaluit!
pupici!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Stefania Felicitari!! Sa fie sanatoasa si tie refacere usoara!!!
nu am mai reusit sa intru pana acum..azi am fost mai toata ziua plecate pe la bunice si prin carrefour putin..era moarte de om acolo..noroc ca a inceput sa planga Alessia si ne-am bagat la o casa care tocmai se inchidea..am avut noroc de o tipa draguta..

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

ANY, La Multi Ani, multa sanatate si viata lunga!!

Avem 2 luni!!

Mergi la inceput

A nascut si Oana..acum am citit la mamici de nov-dec
Iata-ma si pe mine!!!
"Am nascut luni, prin cezariana, o fetita sanatoasa si dulce, Ana Alexandra, de 3400 grame. Suntem de joi dupa amiaza acasa; e cuminte, papa bine (pacat ca n-am eu laptic destul sa ii dau si ii dam si completare). N-am reusit sa intru pana acum ca am fost cam ocupati ."

Ana Alexandra bine ai venit pe lume!! Oana, refacere usoara si mult laptic!!

Avem 2 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Felicitari mamicilor Oana si Stefania!Sa va traiasca fetitele! Refacere rapida! Cand va scriu voua imi aduc aminte de frumoasele clipe de cand a venit pe lume David! Ma emotionez pana la lacrimi! E minunat sa fii MAMA!
Addiana multumesc! Acesta este nepot de la fratele sotului! Dar nepotul "favorit", care este fiul surorii mele, se naste aproape de Paste, in aprilie! Abia astept!

Eu am fost tare harnicuta azi! Cu ajutorul lui DD, a sotului care a stat cu bebe si a lui David care a fost cuminte am facut asa: sarmalute si cozonac. Si a fost si parintele cu Ajunul Craciunului. Si pentru asta de dimineata am facut ceva ordine prin casa. Acum am la cuptor sarmalele, iar tati a ramas sa stranga prin bucatarie:vase, maturat si ordine! Pupici!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput