Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata! Se pare ca sunt foarte matinala in dimineata aceasta
Va invit la o.
Vreau sa va spun ca am facut bradul, cel natural , dar sincera sa fiu nu sunt asa de incintata de el motiv pt care nu o sa pun poze cu el caci nu se merita, dar asta e decit sa ma cert cu sotul...mai bine suport ditamai copacul in casa, dar la anul...o sa luam sigur unul artificial.Important e ca sotul e foarte incintat de el, doar el l-a ales,; dar de cite ori "inchide el ochii" si face cum zic eu , cred ca merita sa "inchid si eu ochii" macar o data si sa-l las sa-si faca "damblaua" si-apoi "nemultumitorului i se ia darul"
Acum sper sa vina si mos craciun sa nu se sperie cumva de bradul nostru si sa fuga

poze
BIANCA ANTONIA
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata Ella , multumim pt cafea. Ce figura esti..., auzi sa fuga mos Craciun. Vreau si eu sa vad bradul

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

As vrea sa va rog sa ma ajutati daca puteti.
Sora mea care este venita in tara si a facut triplu test in Germania a obtinut o valoare la test de 1/40.(i-a transmis medicul prin tel).
Se poate repeta testul undeva in Iasi la un cabinet privat (caci nu se poate duce la Cuza) si rezultatul sa-l obtina curind?
Va rog f. mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna ai PM
Ela vrem sa vedem bradul. Sigur e frumos, nu are cum sa fie altfel. Si daca ecologic te deranjeaza zi si tu ca a fost plantat special pentru asta si nu s-a comis nici o "crima" contra padurilor. Eu asa fac.
Alynta sa va traiasca nepotelul O sa aibe David cu cine sa se joace, nu?

Despre Stefania mai sunt vesti?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc mult Oana.
Din intimplare aveam nr. de telefon al d-nei Bulbuc de la Cuza si am sunat-o pe dumneaei si se va duce sora mea pe 27 sa repete testul la Cuza -Voda.O primeste si fara trimitere.

Eu sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna rezultatele la TT la Cuza le-am primit in aceeasi zi. Bine ca reface si testul. Pentru linistea ei. Daca vrei sa mearga cu rezultatele la dr. Nemescu, tot in Cuza, ca de la laborator nu-ti face interpretare, adica cat e riscul, iti spune doar care ar fi valoarea normala, dar am inteles ca Nemescu are un soft specilaizat cu asa ceva. Stai ca am si nr. lui...poate il gasiti la spital: 0745-610760.
Repet, daca mai ai nevoie de ceva...aici sunt.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Tras cu ochiul la Mamici de Italia :
Vesti despre Stefania: " Fetelor am vorbit acum cu Stefania era putin suparata ptr ca are col-ul lung si inchis inca,i-au pus o candeleta sa declanseze dilatatia la 6 dimineata si inca nimic.In plus nu ii dau voie sa manance nimic ptr ca sa nu vomite.Deocamdata nu sunt contractii deloc,a spus ca in cazul in care se va intampla ceva,imi trimite ea un mesaj,sa nu o mai sun eu.Acum eu voi astepta mesajul ei sa va anunt si pe voi odata ce-l primesc.Sa-i tinem pumnii!!"

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Vestile astea sunt de pe la 2(14) ... pina in prezent nu se stie nimic...poate a nascut deja.
Sper sa nasca repede si usor.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Bune seara
va aduc vesti de Stefania,tocmai mi-a trimis un sms
azi doar contractii col inchis si lung,nu au dat rezultate azi si maine ii provoaca din nou
sa speram ca o sa nasca,contractii a zis ca are de s-a saturat si nu mai rezista
sa speram ca maine e big day

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora, Kriss, Ghinetz multumesc de felicitari!
Oana asa cred, Ca David se va juca cu verisorul!
Lasa Ella nu mai fi suparata! Sunt sigura ca nu e chiar oribil! Poate hormoneii tai exagereaza un pic!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput