Gravidute&Mamici de IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 5
mihamora spune:
Merci Ella , e primul an cand avem brad artificial,dar imi place f tare.Asa, mai fa-i si tu macar o data pe plac
Lasa ca nici eu nu am facut anul trecut nimic,recuperez acum
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
salut
Nici o veste inca de la Stefania ..nici fetele din Italia inca nu au..speram ca a avut o nastere usoara si bebika e sanatoasa tun!
Nici de la Oana nici o veste..s-ar putea sa fi venit pe lume deja Alexandra, intrucat ultima oara cand postase i se rupsese apa parca..
Alessia s-a comportat bine dupa vaccin..nu a facut febra, dar i=am pus un supozitor pt. orice eventualitate inainte de culcare si nu i-am facut baita aseara..A dormit vreo 6 ore, s-a trezit si a mancat, dupa care a mai dormit pana pe la 8, iar mancare si am adormit amandoua pana la 11..cand m-a sunat sotul sa ma intrebe ce facem..eu credeam ca atipisem o ora..
noi nu am luat brad..avem artificial de anul trecut si pe acela il vom impodobi..la anul cand Alessia va intelege vom lua adevarat:)..numai sa nu inceapa sa traga de el:))
Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
vesti despre Stefania: "inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..a refuzat si epidurala , isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!"
Avem 2 luni!!
ghinetz spune:
gugu, felicitari!!! Sa fiti sanatosi si voiosi. Ai nascut natural? Cu d-na Grigore? Abia astept poze cu bebelusi, ca deja mi-e dor.
Michelle, Domi plange vreodata? Ca mie imi pare a fi mereu cu zambetul pe buze. Cred ca nu se mai poate sa fie o zi mai trista la voi. Ce bine! Uite de asta consider eu ca un copil e o minune. A! Ce frumos bradut! Noi tot natural o sa facem, din aceleasi motive ca ale Elei. Ii fac si eu hatarul sotului.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
SALUTARE!
Mihamora e frumos bradutul! Dar si cadoul de pe fotoliu e frumos si mareee! (Domi)!
Gugu felicitari, mamico! Sa va traiasca!
Avem si noi vesti noi: David sta in fundulet mai mult tump fara sa cada si ii creste perisorul (pana acum era chel )! Si azi s-a nascut nepotelul meu, Andrei (baiatul fratelui sotului)! E un scumpel si e sanatos! Si mamica lui e bine! A venit pe lume prin cezariana!
Hai Stefania!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Mai fetelor, dar trebaluiti nu gluma! E asa liniste pe la noi...
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
alynta, sa iti traiasca nepotelul! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de lucruri bune!
Alessia a fost azi cam somnoroasa toata ziua..si nu am baut rachiu
doarme,mananca putin si iar adoarme..si tot asa..si nu are nici temp..
Avem 2 luni!!
mihamora spune:
HAI STEFANIA! Nastere usoara!
kriss - si eu i-am pus dupa fiecare vaccin cate un supozitor preventiv, tot infarix? Poate doarme din cauza vremii mohorate ,mai mult.
Oana - bineanteles ca plange dar ii place sa fie pozat. Ai dreptate chiar e o minune, un copilas.Asa, fa-i si tu hatarul,ca na, mai merita si ei din cand in cand.Mai povesteste despre voi, ce face Victor?Si Stefan?
Saru'mana Alynta. Felicitari pentru statul in fund, deja e mare David, bravo!
Sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
da , michelle, tot infarix
felicitari pt. statul in fundulet a lui David, Alynta!
Avem 2 luni!!