Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by kriss79

A nascut si Oana..acum am citit la mamici de nov-dec
Iata-ma si pe mine!!!
"Am nascut luni, prin cezariana, o fetita sanatoasa si dulce, Ana Alexandra, de 3400 grame. Suntem de joi dupa amiaza acasa; e cuminte, papa bine (pacat ca n-am eu laptic destul sa ii dau si ii dam si completare). N-am reusit sa intru pana acum ca am fost cam ocupati ."

Ana Alexandra bine ai venit pe lume!! Oana, refacere usoara si mult laptic!!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

felicitari! Multa sanatate!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume copilasilor lor!

Am intrat sa va urez si eu Sarbatori fericite cu Mosi bogati si sa ne "vedem" cu bine la anul.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

FELICITARI OANA! - multa sanatate si fericire proaspetilor parinti alaturi de printesa Ana Alexanda.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Felicitari noilor mamicute.
Si daca nu ne mai citim pana luni...SARBATORI FERICITE!!! sa va aduca Mosul ce va doriti.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am reusit sa scot nitel capul dintre oale si castroane...

LA MULTI ANI ANY! Sa fii sanatoasa si fericita!

Bun venit pe lume micutelor Stefania si Alexandra! Viata sa va aduca numai bucurii! Refacere grabnica mamicilor si mult laptic!

Felicitari lui David pentru statul in fundulet! Ce repede mai trece timpul...parca mai ieri puneam majorete pentru Alina si acum...Sa-ti traiasca flacaul mami!

Noi bucatarim,fursecarim si trebaluim la greu...In fiecare an spun:"gata,la anul nu mai fac nimic,nu se merita sa ma rup in doua" dar parca nu pot...Am "nishcorici" in si mustrari de constiinta. Poate la anul am sa ma tin de promisiune.

Va pup si sper sa mai vin pe aici pana la Craciun.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Stefania! Felicitari Oana! Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi! Cred ca deja aveti cel mai frumos cadou de Craciun!

Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi si de minunatii copilasi!
Sa va aduca Mosul cadouri multe, multe si frumoase!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Felicitari mamicilor de printese-Stefania si Alexandra! Puuti dragi, sa aveti o viata linistita, plina de noroc si sanatate si sa va bucurati parintii!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Multumim mult de tot pentru felicitari si pentru urari!!! pentru toate!!
Mie imi pare rau ca nu o sa intru mai des sa citesc, dar... asta e! Suntem absolut de fata noastra.. Tati ma ajuta foarte mult, de fapt, facem juma-juma toata treaba. Acum sta acasa, dar cand o sa se duca la servici nu stiu ce o sa fac . Eh... vedem noi.... cum se descurca mamicile de gemeni sau tripleti asa o sa ma descurc si eu.
Sarbatori Fericite si multa sanatate!!!

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna seara
Am ajuns si eu pe la calculator..am reusit si am facut si bradutul in seara asta...
Dupa o goana nebuna prin carrefour dupa de ale gurii si cadouri dupa ce o lasasem pe fata la soacra..opresc si peste drum la birou la sot sa isi ia incarcatorul..cum nu mancasem nimic pana la pranz ies si eu sa imi iau din portbagaj ceva de rontait..cand sa il deschid observ ca e inchis, vreau sa intru sa il deschid, dar supriza, se armasera usile de la masinaghinion! si sa ne vedeti pe amandoi cum incercam sa deschidem portiera cu rigla..sa mori de ras nu alta..cat de tembela pot fi..ma grabeam sa merg sa o si alaptez ca se facusera vreo 4 ore si de cand nu mai mancase..si cum nu am reusit, am tras si bocete si au spart gemuletul de la portiera dreapta si asa am reusit sa intram..acu tre sa il fac la loc..
cheie de rezerva nu avem, ca e in leasing, si la reprezentanta nu rasp nimeni mai ales ca e si dum..
acum mergi Cristino cu carton la gemulet
bine ca nu eram cu fata si o lasam blocataa in masina...

in fine..Oana stiu cum e, asa e in prima luna, destul de greu, mai ales fara sprijin in mama, soacra..care sa o mai tina pe fata cat sa te odihnesti macar 3 ore..nu ai pe cine sa te ajute?

In caz ca nu ne mai auzim maine..CRACIUN FERICIT VOUA SI FAMILIEI VOASTRE SI MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!!!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Felicitari Oana si Stefania
Sa aveti copilasi sanatosi. Crestere usoara, cu cat mai putine nopti nedormite. Mult laptic pt. bb.

Craciun fericit tuturor

Mergi la inceput