Gravidute&Mamici de IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
am vizionat clipul cu DOmi..super fain!!
iarna cum ii scoateti la plimbare? e indicat cu caruciorul? nu ingheata in el? bine..nu pe gerul de acum..ca inghet si eu asa in picioare cu totul![]()
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Treburile stau cam asa: daca nasti natural nu ai voie sa imbraci bebe cu hainele tale! La cezariana il imbraci cu haine de acasa! Asta se intampla din cauza d-rei dr. Postudor care e f. exigenta si trebuie musai pelinci din spital, care sunt sterilizate etc. (la et 5-natural)!
Ma bag si eu ca musca in lapte... Nu va suparati pe mine...
Poate candva, informatiile imi vor fi utile...
Lamuriti-ma si pe mine: bebeii nascuti natural si cei prin cezariana, nu sunt tot copilasi? De ce anume se poate face diferenta spusa de Alynta mai sus? Ca nu pricep...
Si inca o chestie: in tot spitalul, numai madame aia de care s-a scris (Postudor) ia deciziile astea de capul ei? Nu se decide de catre o comisie sau, ma rog, mai multi medici? Ea e unica desteapta de pe acolo? (am mai citit despre 'mneaei info nu tocmai pozitive, de am ajuns sa ma sperii numai cat aud ca se vorbeste despre aceasta persoana). Pai eu, daca nu-mi convine ceva, nu pot sa tac... Cum sa inchid ochii, mai ales daca ma scoate din sarite? E spitalul ei?
Uffff.... nu ma bagati in seama... M-am emancipat un pic.
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Mey...eu nu stiu daca,de ce si cand se fac diferentele intre bebelusii nascuti natural si cei nascuti cu cezariana. Cert e ca atunci cand am nascut eu mi s-a spus clar:fara haine de acasa.Madama asta Postudor zicea ca inainte de a atinge copilul trebuie sa te speli pe maini si sa nu te stergi cu prosopul.
Sa umbli cu mainile prin aer ca in sala de operatii.
Bine ca n-am vazut-o decat in prima zi si ca am stat numai 3 zile internata.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
iarna cum ii scoateti la plimbare? e indicat cu caruciorul? nu ingheata in el? bine..nu pe gerul de acum..ca inghet si eu asa in picioare cu totul
Daca imbraci copilul bine si caruciorul mai are si aparatoare nu are cum sa inghete.
Noi acum iesim la plimbare in marsupiu,carucior nu mai avem.Cu mutatul nostru de anul trecut i-am pierdut urma,nu stiu ce Dumnezeu am putut face cu el.In marsupiu sta aproape de mine,dar tot ii mai scot nasul in vant cate un pic.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Madama asta Postudor zicea ca inainte de a atinge copilul trebuie sa te speli pe maini si sa nu te stergi cu prosopul.Sa umbli cu mainile prin aer ca in sala de operatii.
eu as fi curioasa daca ea asa face (si nu doar la faza asta ma refer!) de fiecare data, 100%...
tare as vrea sa aflu...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
Sincer,Raluca,nu stiu,dar nici nu ma intereseaza.
Bine ca am scapat de ea si ca mi-a semnat biletul de externare.
Ea,in principiu,vrea binele tau si al copilului,dar uneori e deplasata. Eu cand mi-a zis chestia cu spalatul pe maini mi-am tras un zambet tamp pe fatza
,de-o fi zis saraca ca am sa ascult pana in panzele albe ce avea sa-mi zica,dar numai eu stiu ce-am gandit.
ralnied1 spune:
Clar... daca ajung vreodata sa dau nas in nas cu ea, sigur nu scapa fara sa-i zic ceva...
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Clar... daca ajung vreodata sa dau nas in nas cu ea, sigur nu scapa fara sa-i zic ceva...
Hi hi...parca te vad stand fo doo saptamani prin maternitate ca nu-ti semneaza madam biletul de externare.
alynta27 spune:
Da ralnied asa e cum zice si Miha. Te speli pe maini, sani inainte de a te apropia sa alaptezi. Eu mi-am zis :"oare copilul trebuie crescut intr-un clopot de sticla?!"
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ralnied1 spune:
da, Alynta, bine, stiu ca trebuie sa te speli... mi se pare normal...
da' sa mai imi vantur si mainile, de ex, de fiecare data... mi se pare mult prea mult...
Miha, da' sa iesi pe propria raspundere nu se poate? Tu chiar ma vezi sa stau 2 sapt dupa o tante de asta? Eu nu prea cred... Oricum, de zis ii zic, probabil, dupa ce imi semneaza, daca altfel nu se poate...
Foto Ralu