quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, da' sa iesi pe propria raspundere nu se poate? Tu chiar ma vezi sa stau 2 sapt dupa o tante de asta? Eu nu prea cred... Oricum, de zis ii zic, probabil, dupa ce imi semneaza, daca altfel nu se poate
Dar na! Nu e de condamnat,fiind la primul copil s-a speriat biata de ea la cate baliverne i-a spus. 
ia uite ce discutii au fetele la miezul noptii![]()
Eu am cumparat un gel dezinfectant..mirosea si f fain si era mai usor decat sa te speli de n ori pe maini..acum nu il mai folosesc..drept pt. care mi se usuca mainile de mor..mai ales dreapta..
Sta in marsupiu Amira? a mea face cam urat..pana adoarme..deocamdata numai sotul a purtat-o asa.
La Multe Lunite Lorina Maria!!! 
eu nu am cunoscut-o pe madam asta..dar nu imi pare rau..oricum erau tot felul de asistente pt bb..depinde de tura..una zicea ceva, urmatoarea altceva samd..la un moment dat s-a enervat Siminiceanu..a zis sa nu mai tinem cont decat de ce zice dumneaei..ca ea e dr..nu ele..
pun de un cap nou pana nu se scoale iar broscuta mea..eu am prins iar o raceala..imi curge nasul si ma doare gatul rau..ma tratez cf. situatiei..de mama Milka![]()
Un weekend calduros pe cat se poate!
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Va astept la un nou capitol aici !!!
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)