Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, da' sa iesi pe propria raspundere nu se poate? Tu chiar ma vezi sa stau 2 sapt dupa o tante de asta? Eu nu prea cred... Oricum, de zis ii zic, probabil, dupa ce imi semneaza, daca altfel nu se poate

Ba se poate. Eu la Robert am iesit pe propria raspundere,ca nu voia sa-mi dea drumul.Dar m-am certat cu ea pana mi-a dat voie sa plec.
Dar,uite,acum cand am nascut-o pe Amira,una din "colegele" de salon voia sa plece acasa si nu-i dadea voie decat pe propria raspundere.Si n-a semnat fata ca i-a fost frica. Dar na! Nu e de condamnat,fiind la primul copil s-a speriat biata de ea la cate baliverne i-a spus.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

deci se poate...
nu te tine legata acolo... :D

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ia uite ce discutii au fetele la miezul noptii
Eu am cumparat un gel dezinfectant..mirosea si f fain si era mai usor decat sa te speli de n ori pe maini..acum nu il mai folosesc..drept pt. care mi se usuca mainile de mor..mai ales dreapta..
Sta in marsupiu Amira? a mea face cam urat..pana adoarme..deocamdata numai sotul a purtat-o asa.
La Multe Lunite Lorina Maria!!!
eu nu am cunoscut-o pe madam asta..dar nu imi pare rau..oricum erau tot felul de asistente pt bb..depinde de tura..una zicea ceva, urmatoarea altceva samd..la un moment dat s-a enervat Siminiceanu..a zis sa nu mai tinem cont decat de ce zice dumneaei..ca ea e dr..nu ele..
pun de un cap nou pana nu se scoale iar broscuta mea..eu am prins iar o raceala..imi curge nasul si ma doare gatul rau..ma tratez cf. situatiei..de mama Milka
Un weekend calduros pe cat se poate!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Va astept la un nou capitol aici !!!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput