Gravidute&Mamici de IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 17
Darria spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
.....aspiratorul asta nazal l-ai gasit in farmacie sau l-ai comandat pe net?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Cred ca nu se supara Ioana ca intervin.
Acum gasesti batista bb. la farm. Dona(in Pacurari si Nicolina) la 45 ron. Pe net gasesti varianta electrica, la noi in farm. nu stiu.
Si eu am ezitat la inceput sa o folosesc, chinuind fetita cu pompita. Am intrebat pediatra si med. de fam. Amandoua au "votat" pt. batista bb. Se curata nasucul mult mai bine cu batista bb. si fara proteste. La pompita ii scoteam firicele de sange.
crismary spune:
Multumesc mult de raspunsuri si de incurajari. Vad ca deja ati pus
pentru mine....nu-mi vine sa cred ca timpul a trecut asa repede.
Kriss, m-ai intrebat cu ce dr. nasc... e Dr. Aursulesei. M-a programat saptamana viitoare cand e de garda pentru o serie completa de analize. Atunci (daca bebe n-o sa fie ceva mai harnic) o sa discut cu el toate detaliile privind nasterea (cu sau fara epidurala). Hainutele pt bebe o sa le pregatesc si o sa mi le aduca sotul daca o sa fie nevoie. Eventual iau la inceput doar un rand de hainute.
Dar de "taxe" ? Nu-mi spune nimeni nimic ? E prima mea nastere si habar nu am cat si unde tre sa dau. Aaaaaaa...si inca ceva. Vi s-a cerut la maternitate o adeverinta de la angajator din care sa reiasa ca vi s-a platit CAS-ul ?
Multumesc inca o data pentru ca sunteti alaturi de mine 
39+
ioana_77 spune:
EU nu m-as fi descurcat fara Batista bebelusului, mai ales ca e asa de mic si avea secretii numai in gat.
Darria, saru' mana de completari, cum sa ma supar. Eu am luat-o de pe net acu' vreun an.
Crismary eu am doua epidurale la activ, a fost SUPER, zau asa. Trebuie sa ai noroc de anestezist, el face toata treaba.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Stefan - primele zile
ella10 spune:
Neata!
Haideti la o
, cine are voie![]()
Ioana ai niste copii foarte frumosi, va sta foarte bine , sunteti o familie foarte frumoasa
Salut toate fetele si va
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
slimatei spune:
neata ....nustiu daca v-am mai urat (ca nu m-am mai dus in urma si sunt si un pic cam aeriana in ultima vreme)dar chiar daca am mai facut-o nu strica inca o data...![]()
un an nou fericit si bucuri, sanatate si multe lucruri bune..
noi incet ..vad ca incepem sa ne acomodam ca si asa nu avem incotro...tb sa mergem inainte...deocamdata e bine totul.. am luat in greutate dublu dect trebuia... am prins falcutz... suntem cumincioare.. dormim noaptea... ca ziua mai putin..desi in ultima vreme vad ca a inceput sa doarma si pe timp de zi...inca nu am reusit sa pun in calc. poze mai noi...cu dolofanica...dar o voi face cat de curand...
ma scuzati ca nu am citit din urma...
va urez o zi placuta si numai bine..
in speranta ca revin cat mai curand.. 
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
addiana spune:
ella vin eu la
!! si inca repede repede ca-mi pica ochi-n gura! n-am reusit sa ma odihnesc bine, m-am foit toata noaptea... la pranz cand culc fetele sigur ma bag si eu in pat cu toate ca am de strans de prin casa o gramada!
stefania asteptam pozele cu dolofana! felicitari! s-o tina tot asa cumincioara si mancacioasa!
michelle, miha cum se mai simt domi si amira! nici raisei nu-i trece nasul asta...cu toate ca am noroc ca nu se infunda de tot- poate respira bine chiar si la somn.
sanatate multa!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mephala30 spune:
Crismary, si eu am nascut cu dr. Aursulesei. Ambele sarcini mi le-a supravegheat. Numai lucruri bune despre el...in general,
.
Despre "taxe", depinde cum nasti....
edit: batista bebelusului se gaseste si la farm. Adonis din Tatarasi.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mariussimiuc spune:
Helau! 
Darria,unde este farmacia Dona in Nicolina?
Diana,multumim
,Amira e bine slava Domnului.
Stefania,bravo bravo la mancacioasa mica si cumincioara. 
Darria spune:
Mihaela: nu stiu unde este farm. Dona in Nicolina. Retinusem ca este si in Nicolina fiindca o recomandase o mamica la "iasule....".
Poate te ajuta: http://www.farmaciiledona.ro/retea_farmacii.php?oras=Iasi
mariussimiuc spune:
Multumesc Darria.