Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora, Miha sanatate la copii!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim Alynta

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim Alina!

Ioana ,aspiratorul asta nazal l-ai gasit in farmacie sau l-ai comandat pe net? M-am gandit si la varianta asta...dar am auzit pareri si pro si contra si nu prea stiu ce sa fac.O sa astept urmatoarea tura de muci...mai pe la anul pe vremea asta ...si ma hotarasc atunci.

Michelle ,si eu i-am dat cu Sterimar si mult ser fiziologic in nasuc,am pus un vas cu apa cu sare pe calorifer...Dr mi-a zis ca pot sa-i dau si cate 1 ml de eferalgan pediatric,dar nu i-am dat.Sper sa nu mai fie cazul.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Noi ne pregatim de marea intalnire ....emotiile cresc de la o zi la alta. Iar lumea din jur e asa de draguta si ne da telefoane peste telefoane sa verifice daca nu am nascut deja si sfaturi peste sfaturi . Cele mai dragute si mai amuzante sunt cele de la prieteni (barbati), care-i spun sotului meu: "incearca s-o convingi sa nu faca cezariana, ca nu-i vine laptele ...s-o sa se chinuie mult si bine dupa aia" si tot asa, discutiile se intind pe jumatati de ora. Rautacioasa de mine...in loc sa ma bucur ca are cine sa-si faca griji pentru mine
Si totusi, ca veni vorba de sfaturi...as avea nevoie de cateva raspunsuri avizate. Ce parere aveti voi de nasterea naturala cu epidurala ? Am citit tot felul de pareri pro si contra. Stiu ca la urma urmei totul depinde de situatia in sine, de ceea ce recomanda medicul...dar as vrea sa stiu si parerea voastra, mai ales a mamicilor care au nascut natural.
De asemenea, care mai sunt "taxele" curente la o nastere naturala (la Cuza Voda)? Dupa ce nasc, bebica ramane cu mine in salon ? Am voie cu hainite si cosmetice de acasa sau nu mi le primeste ? Si lista cu intrebari ar putea continua, dar nu vreau sa va chinui cu "piticii" mei.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Crismary,despre nasterea naturala nu-ti pot zice nimic,eu am nascut cu cezariana.Dar la bebelusi regurile cred ca sunt aceleasi.N-am avut voie cu hainute de acasa,doar in pelincutele lor.Nici macar camasa pt mine n-am avut voie.De cosmetice n-au zis ca nu e voie,dar de spalat au spalat-o cu sapunul lor.Ce trebuie sa ai neaparat:Bephanten unguent,nu crema si Baneocin pentru buric.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crismary, am doua prietene care au nascut natural, cu epidurala si au fost extrem de multumite.
Hainute pentru bebe am avut, a doua sau a treia zi l-am schimbat cu hainutzele mele.
Nastere usoara si bebe sanatos!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Michelle si Miha , sanatate multa copilasilor!
Miha, nu te-au lasat acum la a 2/a nastere cu hainute pt. copil? ciudat, la noi pe etaj a lasat..chiar a recomandat Siminiceanu sa le punem hainutele noastre..ca se poate ca edemul care il aveau sa fie si de la deterg. cu care spal ei pelincile..
cat despre camasa de noapte..eu am avut proprie..intr-adevar in prima zi nu ne-a lasat..dar dupa ce am mers la salon..da!
cris, ia si hainute pt. copil in caz ca va lasa..cam 3 randuri de hainute..
cosmetice de acasa..am avut, dar foloseau de al lor..
Bepanthen si Baneocin sa ai la tine!
Crismary, nastere usoara!! apropo, cu ce medic nasti?

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

la multi ani si tot ceea ce va doriti in noul an! si din partea mea!
si noi am fost de revelion la restaurant si la fete (le-am lasat la socri), pe 1 am lenevit iar ieri am plecat cu nasii si copiii la munte (pe la targu neamt) si ne-am intors azi. erau -17 grade dar tot am iesit sa ne tragem cu sania si sa ne bulgarim, iar azi inainte de plecare am facut o tura cu sania trasa de cal...o sa intru mai tarziu sau maine cu mai multe detalii acum sunt rupta de oboseala si de somn!

va pup dulce si multa sanatate puiutilor bolnavi- Domi si Amira!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Mihnea (gabiarama)!! sa cresti mare si sa ii bucuri pe parinti!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

crismary discuta cu medicul tau si vezi ce-ti spune in legatura cu hainutele pt bebe, eu am discutat cu el si mi-a zis ca o sa pot sa iau hainute, prima zi o sa stea in pelincutele lor ,dupa cite am inteles eu , apoi te lasa cu hainutele tale.
Iti urez nastere usoara si doamne ajuta !

poze
BIANCA ANTONIA
34+

Mergi la inceput