Gravidute&Mamici de IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 15
crismary spune:
LA MULTI ANI !!!!! Sa aveti un an plin de bucurii, cu bebelusi frumosi si sanatosi !!! 
Da' ce liniste prin zona......
38+
vela spune:
LA MULTI ANI!!!!
Sa va dea Domnul multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre.
vela
33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
saryta spune:
LA MULTI ANI! noul an sa ne aduca multa sanatate si bucurii.
LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
mihamora spune:
LA MULTI ANI!!! ANUL 2008 SA VA ADUCA MULTA SANATATE ,FERICIRE SI SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE! SA AVETI NASTERI USOARE SI COPII SANATOSI! Pup bebeii , mamicile si burticile
Multumim pentru urarile de sanatate
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
Hei ce faceti?
Haideti la o cafea de pranz
Ce faceti pe frigul asta, sa nu-mi ziceti ca va plimbati...
Noi de revelion am fost la un restaurant, dominic a stat la bunici, dar nu prea ne-am distrat, era muzica nasoala.Trecerea dintre ani am facut-o alaturi de copil, nu se putea altfel![]()
Am vazut ceva pozici de la voi
POZE 
ella10 spune:
LA MULTI ANI!
Noul an sa va duc a multa sanatate voua, familiei si la bebei iar pentru gravidute nasteri usoare cu bebei sanatosi.
Noi de revelion am fost la niste prieteni, am stat la masa, ne-am uitat la tv si am primit uratori, pe la 3 eram deja acasa, caci eram rupta de oboseala, bebelina s-a miscat toata noaptea, cred ca a simtit ca e ultima zi din an si trecem intr-un an nou![]()
In rest suntem bine, asteptam clipa cea mare
poze
BIANCA ANTONIA 
34+
ghinetz spune:
La multi ani!!! Fie-va anul plin ochi numai cu bucurii
Am citit din urma, am vazut poze cu fetite in zapada (Denisa si Raisa), cu craciunita frumoasa (Alessia), cu bunatati de la Miha (astea chiar m-au dat gata). Pupam toti copilasii. Le doresc sanatate multa, multa, multa la toti.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Michelle,cum e Dominic?Cu ce l-ai doftoricit pana la urma?
Robert al meu a reusit si el sa incaseze un virus de cine stie unde,taman in ziua de 31.
Avem noroc ca el nu face febra,trecem destul de usor peste,doar cu muci. Problema e ca in darnicia lui si in dragaleala de fiecare zi cu Amira
a reusit sa o "impuste" si pe ea. Asta-noapte am dormit ca vai de capul meu,mi-a fost frica de febra,dar am scapat doar cu niste varsaturi din cauza mucilor si urlete din cauza kkatului asta de pompita pe care-l am.
Acum se prezinta bine,Doamne ajuta.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ioana_77 spune:
La Multi ANi! Un An Nou bun tare, cu multe vise implinite si copii sanatosi!
Miha, de ce nu cumperi Batista bebelusului? EU o folosesc din primele zile la Stefan si m-a scos din mucii imprumutati de la Maria. sanatate multa!
Recomandati-mi si mie, va rog, un dr pediatru care sa vina si acasa, ca nu ma pot cara cu doi copii dupa mine la diverse cabinete.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Stefan - primele zile
mihamora spune:
Bine ati revenit!!!
Miha - nici Dominic nu a facut febra,i-au mai trecut mucii si l-a apucat tusea, am fost la medic si acum ii dau sirop de tuse,e pe trecute zic eu...
I-am dat nurofen, dar nu la sfatul medicului si pentru nasuc a zis dr ca trebuie sa stea intr-o camera cu aer umed, sa pun prosop ud pe calorifer,eventual inhalatii cu musetel si sare, in nasuc a zis sa ii pun ser fiziologic.
Multa sanatate!
POZE