***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ma duc in dormitor si ma bag in patut. Dar inainte de asta, Liviana, daca ai facut poze la serbare veau si eu sa il vad pe Matei, ca mi-e tare drag.

Noapte buna!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Madi - de ce sa nu ii dai banana?

Pentru ca e considerata ca fiind alergena.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi, ti am trimis pozele pe mail;maine merg si la dermatolog;
;astept raspunsul tau.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Merci Madi si dupa ce varsta e recomandata? Eu am inceput de luni sa ii dau banana.
Ce fel de iaurt recomanda?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Merci Madi si dupa ce varsta e recomandata? Eu am inceput de luni sa ii dau banana.
Ce fel de iaurt recomanda?

Nu mi-a spus dupa ce varsta pot sa ii dau, dar din ce am citit si eu, cred ca dupa 1 an. In privinta iaurturilor mi-a recomandat Brenac, Milli sau Zuzu.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc frumos Madi

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,

Nu stiu daca voi mai accesa curand desprecopii [iar o sa scrieti j'da capitoleeee], asa ca va urez de pe acum sa aveti Sarbatori fericite! alaturi de cei dragi, sa va bucurati de copilasii vostri frumosi si sanatosi, sa fiti iubite si sa aveti parte de un an nou mult mai bun decat toti cei care au trecut!

In acelasi timp, sa aveti un gand special pentru micuta luptatoare Sonia, pentru micutul Sebastian care zilele astea isi afla severitatea handicapului, pentru micutul Ionut care isi petrece prima trecere de an fara mamica iubitoare, pentru toti micutii nefericiti si napastuiti care nu se pot bucura asa cum putem sa o facem noi!
Suntem niste norocoase fetelor, pentru atat si tot trebuie sa fim cele mai fericite mamici din lume!
Mucii, mofturile, banana, porcul, nervisorii, razgaiala.....sunt atat de firesti si de ...ale copilariei incat n-avem voie sa nu ne bucuram si de ele!
Avem, toate, copii minunati! si sanatosi!

va pup, va imbratisez, aveti grija de voi si de bbei

Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007]
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor ceva pentru constipatie stiti?Noi papam doae supita de zarzavat si suc de morcoveata!Acum suntem tare,tare constipati!Ce mai tipa,nici cu supozitor nu face cum trebuie adica face foarte putin(scuze de detalii).Nu stiu ce pot face voi ce ati facut cand v-ati confruntata cu situatia?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Madi
Nu mi-a spus dupa ce varsta pot sa ii dau, dar din ce am citit si eu, cred ca dupa 1 an. In privinta iaurturilor mi-a recomandat Brenac, Milli sau Zuzu.

Din cate am citit si eu, intr-adevar banana este considerata potential alergen, mai ales in alergii incrucisate (parca banana e cu latexul), dar mai mult la copii cu alte alergii sau care provin din parinti alergici. Daca nu e cazul, se poate da si mai devereme.

Madi, am o rugaminte: intrucat pe subiectul asta intram doar noi, mamicile de capsunei, poti copia postarea cu ce ti-a spus Gina Palicari si la subiectul cu Diversificarea (e in semnatura mea) sau, daca ti-e mai usor, il pot posta eu? Acolo mai intra si alte mamici si informatiile mi se par foarte utile.

Acum, o alta intrebare: cat de facil ai ajuns la Gina Palicari? Adica ai avut programare si, daca da, cand ai facut-o? Si eu imi propun de mult timp sa ajung la ea, pentru o discutie, dar acum chiar am de gand sa fac asta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

p.s.2 Nu va mai certati, ntz, ntz..nu luati seama de spusele Ellei: Casnicie fara obligatii!!!!

[b]draga Didi
, ma simt obligata sa clarific sintagma [b]"casnicie fara obligatii" in contextul "plantatiei" noastre :
- am spus ca este o casnicie fara obligatii fiindca fiecare din noi vine si pleaca de aici cand are chef, fara vreun program anume;
- am mai spus asta si pentru ca fiecare din noi are libertatea sa spuna ce doreste sub conditia unui mesaj de bun simt.

Din punctul meu de vedere cheia unei relatii de succes (fie ea si conjugala) este COMUNICAREA, iar lucrurile nespuse duc doar la frustrare, deci la nimic bun.
Eu sunt o persoana transanta si daca am ceva de spus , spun, cu riscul de a parea lipsita de diplomatie cateodata; sunt insa atenta de fiecare data si daca simt ca ceea ce voi spune se va lovi de un zid iar efectul potential este zero, ma abtin sa comentez o atare situatie.

Nu venim aici sa punem etichete/sa judecam si in definitiv, cred ca fiecare din noi, oricat de neajutorata ar parea uneori, are maturitatea necesara sa discearna asupra a ceea ce se spune pe acest forum.
Asa ca, sincer, n-am inteles remarca ta.

Si ca sa revenim la casnicie, eu n-am vazut pana acum una fara urcusuri si coborasuri iar daca tu sustii ca intr-o casnicie trebuie sa ne intelegem tot timpul, cred ce vorbim de o casnicie neautentica; discutiile care au loc aici sunt inerente, le vom avea si de acum inainte oricat am incerca sa nu le avem. Asa e natural.
Sa nu traga cineva concluzia pripita ca eu si sotul ne certam tot timpul, ba in 7 ani si ceva nu cred sa ne fi certat serios , in schimb ne-am suparat unul pe altul de zeci de ori din motive mai mult sau mai putin de luat in seama;poate e in firea noastra sa fim perfectionisti dar asta nu inseamna ca vom atinge vreodata perfectiunea.

Imi cer scuze daca v-am plictisit...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput