***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetele, multumesc de raspunsurile cu apa si ceaiul. O sa mai incerc, ca mi-e ca nu e suficient hidratata.

Lauradi, asa e cu curierul. Si eu m-am tzepuit, am trimis vinerea trecuta un colet in Brasov si n-a ajuns nici acum.

Cristalina, dragute foc fetele.

Monytza, s-o mananci, nu alta, pe Albastrica ta. La fel ca Mara vrabioara a Gravidutei.

Dicirstea, aprob ideea cu mamele. Sa se ocupe reciproc de mutari si alte cele. Stiu magazinul de genti, sunt modele interesante, intr-adevar. Aveam biroul acolo acu vreo 3 ani si mereu cascam gura la genti.

Irinusha, si noi am patit asta cu supararea copilului mai mare. Iti rupe inima, nu alta. Eu m-am suparat pe nr 1 azi dimineata ca a stors seringa de nurofen pe perete, ca sa-mi arate ca nu vrea. N-am zis nimic, m-am intors si am plecat. A venit dupa mine plangand s-o pup si sa ne iertam. "hai, iarta-te cu mine"

Ramona7, ai avut dreptate cum ai procedat, cu musiu Orban. Cum adica, daca e ministru, poate sa loveasca oameni? si eu am citit ca acuma fata pe care a lovit-o zice ca a cazut pe gheata, auzi. La multe luni cu intarziere pentru tanarul Razvan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carmen, "iarta-te cu ea", ca ma doare sufletul pe mine...sunt asa dragi in inocenta lor. Mie imi pare rau ca am luat startul asa tarziu, ca daca stiam ca iti aduc atatea bucurii si iti incalzesc asa sufletul, faceam vreo 10 pana acum.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna fetele,

Motannelca bine zici pasare rara:)Dar am avut motive intemeiate:)Noi ne-am mutat pentru o perioada la Frasin, la cabana, sa fim mai aproape de fabricuta sotului meu.Antoniei ii prieste aerul de munte, fapt ce ma bucura peste masura.In rest, sunt pedepsita sa vad munti si zapada peste tot:)
Ti-am vazut printesa, tare duuulce!!!!
La doctor o duc la Bethesda la Dr.Spanu.Sunt multumita de ea pentru ca nu da tratamente strong.Chiar am fost racite cu rosu in gatut si muuuulti muci pe care i-am ASPIRAT cu batista bebelushului(sa-i dea D-zeu sanatate celui care a inventat acest dispozitiv!).
Cat despre ceai, mare nebunie..nu bem si gata..In schimb bea apa cu canita.
Vad ca puiutii vostri care mai de care merg catelushi, numai iubita mea urla cand e pe burta..parca o pun pe spini...In rest, nu sta o clipa.Misca din toate alea de parca e intoarsa cu cheitza.
Ia uitati aici cum danseaza iubita mea(cu mami si tati)!!
http://www.elfyourself.com/?id=1419006497

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Salut din nou fetele si piticii!
M-am intors de pe drumuri, mai exact de la serbare si shopping si ma declar multumita. Fac o pauza si o iau din loc iar sa-l iau pe M de la cresa. La serbare a fost SUPER, am baiat destept si "frunchea" clasei. A zis de buna voie repertoriul de poezii si cantecele la Mos, basca ca a ras cel mai frumos, etc etc. E CEL MAI CEL MAI, m-ati inteles, da?
Pe urma am luat masina sotului si am fost la cumparaturi in mag Victoria. Le-am luat la pitici ceva hainute, sotului pijama si tricou cu maneca lunga, tatalui o camasa, bretele si o vesta, pt mine un sutien si un dres si... nu mai stiu. Pt B am luat MOCASINI! Sunt teribili, dar trebuia sa cer o mar mai mare. Spre deosebire de sosete pe astia si-i scoate mai greu din picioare (pt ros ). Fiind mai lungi ii tin si cald pe picior, dar si pe talpa pt atunci cand merge pe gresie. Pt cine nu stie ce-s aia, arata ca o soseta dar talpa e din piele.
dicirstea, sorry da' chiar nu mai stiu adresa site-ului. Caciulile erau in jur de 50 ron si sincer mi s-a parut prea scumpe.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna seara la mamici si capsunici.

Am fost si noi la doctor si o sa scriu aici ce sfaturi mi-a dat, poate mai ajuta pe cineva. (Chiquitita)
Mi-a spus ca refuzul Anei de a deschide gura poate avea mai multe cauze: 1 ar fi ca am fortat-o si am insistat prea mult cu mancarea (ceea ce cred ca pe undeva e adevarat, ca la un moment dat se poate sa fi insistat prea mult cu lingurita pe langa gurita ei), 2. o carenta de fier, 3. o cantitate prea mare de vitamina D. Eu ii dadeam 3 pct/zi (asa mi-a recomandat medicul de fam) si mi-a redus cantitatea la 2 pct/zi. Mi-a recomandat de asemenea sa ii dau fier. MI-a spus ca daca refuzul alimentelor se datoreaza carentei de fier, dupa 2 saptamani ar trebui sa se vada imbunatatiri.
In privinta alimentatiei mi-a spus sa ii dau in continuare diversificat, dar in nici un caz sa nu o fortez, sa o las in ritumul ei, si sa incep treptat sa nu completez mesele cu lapte. A spus ca mai degraba sa aiba mai multe mese, apropiate ca timp, cu alimente diversificate, decat sa nu ii dau deloc si sa ii dau mereu lapte in schimb. Edit: sa nu se inteleaga ca mi-a spus sa nu ii mai dau lapte. Mesele de lapte raman ca atare.
Ca alimente mi-a recomandat pe langa radacinoasele clasice, dovlecelul, de la 8 luni broccoli, mi-a spus ca piureul sa il fac din 2-3 legume, nu mereu toate, si nu mereu aceleasi. Mi-a recomandat de asemenea sa ii adaug unt in piure, unt FARA sare, si daca ii dau si zeama de la supa, sa adaug ulei in aceasta zeama(de masline sau de porumb). A insistat sa ii dau iaurt neaparat (va amintesc ca Ana face 8 luni) ori simplu, ori amestecat cu fructe si cereale. De la 8 luni mi-a spus ca pot sa ii dau mamaliguta cu unt si iaurt. Mi-a spus ca ideal ar fi sa punem copilul cu noi la masa, sa vada ca si noi mancam. A spus ca poate sa i se dea sa guste din ce mancam noi, cu conditia ca mancarica sa fie FARA sare, sanatoasa si dietetica. Pot sa ii dau supa cu galuste, cu conditia ca galustele sa fie facute doar cu galbenusul, la fel si perioasoare, daca acestea sunt facute din carne de pui, orez si doar galbenus. Mi-a recomandat sa nu ii dau banana si citrice.
A insistat sa nu o facem sa manance cu giumbuslucuri, lasat sa se uite la tv etc.
Despre apa/cei (ca Ana nu bea) a spus ca nu este absolut necesar atat timp cat bea cel putin 600 ml de lapte.

Per total mi-a placut de Gina Palicari, are foarte multa rabdare, am stat o ora inauntru, nu m-a expediat, mi-a raspuns la orice am intrebat-o, iar sfaturile dansei mi s-au parut foarte rezonabile. Sper sa le si pot aplica. Eu am fost multumita ca Ana nu s-a speriat, nici cand a pipait-o, nici cand a ascultat-o, nici cand s-a uitat in gatul ei, ocazie cu care a vazut dna doctor si cam cum sigilam noi gurita la masa M-a pus sa stau mereu langa copil si mi-a spus ca in aceasta perioada teama de separarea de mama se manifesta foarte acut. Pacat ca la policlinica Batistei conditiile sunt precare, ca asemenea doctori ar merita mai mult.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Dicirstea, iti dai seama ca m-am iertat cu ea imediat, ca m-a dat gata.

Madi, foarte bune sfaturile de la Gina Palicari. Am tot citit prin reviste despre ea, sau articole scrise de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna fetelor!

Ne-am adunat si noi de pe drumuri si m-am repezit direct in forum,ca nu mai aveam rabdareVad ca ati fost cumintele,n-am decat 3 pagini de citit.
Acu’ ca am facut prostia, pot s-o marturisesc… Am fost la Pitesti,asa,cu nr expirate si fara talon!Da’,am avut noroc,nu ne-a oprit nimeni Trebuia sa luam si noi cadourile ca de maine avem alte treburi si nu mai aveam cand.
Cristina, n-am sunat,fiindca am fost pe fuga;am vrut sa le luam repede si sa venim acasa.Dar avem noi timp sa ne cunoastem

Miniuta, da, stiu ca sunt clatite si de post,dar sunt la fel de gustoase?Hai,ca uite acum mi-a incoltit o idée,apropos de dulciuri de post:sambata vine soacra-mea la noi si o rog sa faca niste galuste cu prune,ca ne plac si noua si ei.

Irinusha, ei asta e!Sunt mare pofticioasa,iar cand vine vorba de clatite…e greu sa ma abtin.

Doxinu, eu ii dau ceai granulat de la Humana,cu mai multe plante;e neindulcit.

Dicarstea, cred ca e vorba de asta.
Speram sa treaca repede cucuiul lui Mati!Imi imaginez ce dulcel era cand se lipea de tine si ce drag ti-o fii fost tie!

Lavini, pai sta bine!Al meu nu sta cu perna in spate pt ca se da in fata si cade in nasCred ca si noi o sa facem tot 3 doze de cate 100.000 de unit,dar la trei zile diferenta.

Chiqui, e o bombonica Livia in fundulet,in costumasul ala!Bravo!

Cristalina, Craciun Fericit si voua si numai bucurii!

Paflo, multumim de urari,asemenea va dorim si noi voua!

Carmen, a fost prima si ultima data cand am apelat la firma asta.Bine ca a ajuns macar!Maine asteptam numerele,care au fost puse azi,dar la o firma serioasa!
Draguta de ea!Pai,hai,mai mami,iarta-te cu ea!

Ionice, foarte frumos dansati!

Liviana, felicitari pt frumosul si desteptul Matei!Despre situl de mai sus vorbeai?

Madi, multumim ca ne-ai impartasit si noua sfaturile dr!

Ioana Adriana
Lukas Daniel
Matei Alexandru
Giulia

Fug sa fac baita...

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

dicirstea, ce frumos trebuie sa fi fost cand s-a lipit de pieptul tau. Cred ca te-ai topit.

Liviana, uite un pupic pentru "cel mai cel" Bravo pentru serbarea reusita!

chiqui, ce dulce e Livia cum sta in fundulet!

Andrei a mancat azi 3 mese fara lapte. In sfarsit! Pana acum avea doar 2. I-am dat la 10 iaurt cu biscuiti, la 13:30 piure din cartof, pastarnac, morcov si galbenus de ou, iar la 17 mar copt cu banana.

Fetelor, pe unde sunteti?

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor , am o urgenta de urgenta. Stie cineva pe cineva la directia de munca de pe hambarului??? Sau mai bine spus...si-a facut cineva credit si a avut nevoie de decizie? Ca mie mi s-a spus azi la ora 3.45, si maine la 3 aveam programare la notar ptr pus ipoteca ptr credit. Deci tb sa merg la directia de munca la punct ochit, sa nu bananai de nebuna din birou in birou, ca se pregatesc oamenii de craciun si nu au chef de scris hartii...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Liviana - felicitari pentru Matei , CEL MAI CEL!

Madi - de ce sa nu ii dai banana?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput