***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Bravo Livia ce frumos stai in fudulet, si iti mai si place F frumos bradutul.

Dicarstea, Carmen - asa e soacra-mea, mai nasol

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua mamici de capsunici,

Azi Barosana a implinit 8 luni, nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul, are cam 8,5kg si e destul de inaltuta, merge de-a busilea si cand oboseste sau se aseaza in fundulet sau se sprijina in frunte.
Spre deosebire de Maria, cred ca daca as aseza-o in premergator s-ar indragosti de el. Asa ca nu i-am cumparat inca...:))
Cu mancatul si somnul avem probleme, dar m-am obisnuit cu astea de la Maria...:)

Va uram
http://good-times.webshots.com/photo/2349836530101722968BUjLfA
Craciun Fericit si un an nou plin de bucurii si impliniri!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Ioana!!!

Multumim mult de urari, ce frumoase sunt iubitele tale craciunite

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lavini si Mihamora numai bucurii si voua! sa stiti ca nu prea ii place in fund. A fost a 7-a poza in care primi si un zambet. In celelate cam cade pe spate, nu pot spune ca sta bine si se maraie. Ei ii place in picioare, motiv pt care o sa ii iau premergator in curand. Nu vrea decat sutinuta de subtiori sa mearga. Cand vrei sa o pui in fund se ridica de bazin ca sa raman in picioare.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cristalina, cand am vazut poza, chiar am vrut sa mai fac o fetita!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, mamici de capsunci!
Eu am luat o pauza de forum, partial voluntara (ajunsesem la concluzia ca petreceam prea mult timp in fata computerului in defavoarea altor activitati si nu e genul meu sa fac asta; asa ca mi-am reeevaluat prioritatile si m-am mai ocupat si de altele), partial de nevoie (ne e varza computerul, trebuie reinstatalat windows-ul si Puiu n-are vreme, etc).Frunzarind ultimele pagini (ca-s in vizita si nu se face sa stau prea mult pe computer) am vazut ca iar sunt nori negri deasupra plantatiei...nu e bine, fetelor, nu e bine!Mai ales ca ar trebui sa intram in spiritul sarbatorilor, sa devenim mai toleranti...
In legatura cu subiectul mult dezbatut, tin sa-mi spun si eu parerea. Scopul forumului (cel putin in viziunea mea) este sa ne impartasim experientele, sa invatam lucruri noi care sa ne ajute in cresterea puilor nostri, sa ne bucuram impreuna, sa avem un 'umar' colectiv pe care sa plangem din cand in cand si, de ce nu, sa fie cineva care sa ne traga de maneca cand gresim ceva.Ce facem dupa ce am fost 'trasi de maneca', aia e deja decizia fiecareia dintre noi. De acord ca nu e cazul sa ne judecam una pe alta pentru ce stiu ce decizie, dar nu cred ca a fost cazul vreodata. Pur si simplu fiecare si-a exprimat o parere. In ceea ce priveste tonul pe care a facut-o...aici lucururile sunt mai delicate. Suntem un grup heterogen, nu ne stim de o viata, comunicam in scris (ceea ce e un handicap, caci de multe ori conteaza f mult inflexiunea vocii, gestica, etc) si poate ca uneori au fost din cauza asta neintelegeri. Eu asta am avut de spus. Daca prin ceea ce am spus am suparat vreodata pe cineva, nu asta a fost intentia mea.
Sofia creste vazand cu ochii, avem deja doi dintisori, am inceput sa papam si galbenus (fara vreun succes notabil insa). Avem zile bune, in care e cumintica si vesela si zile atat de proaste ca-mi vine sa plec in lume. Am senzatia ca-si cam incearca limitele si uneori cedez, caci sunt epuizata si asta nu e bine. Cica sa fii constant...ar trebuie sa iau amfetamine ca sa pot tine pasul cu ea uneori.Ei, ma plang si eu!Cand nu e rauta, e cel mai dragut copil din lume (cioara-i tot cioara!): deja sta in fundel si se joaca - e tare haioasa, gangureste, 'citim' povesti, etc.
Eu nu cred ca voi mai intra prea curand pe forum (din motivele mai sus mentionate), asa ca va doresc de pe acum Craciun fericit, cu multa sanatate si dragoste, cu cozonaci pe masa si colindatori la usa!
La multe lunisoara tuturor capsuneilor si capsunicilor!

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Mamici de capsunici ce fel de ceai le dati comorilor voastre?Am inceput si noi diversificarea si nu stiu ce fel de ceai sa-i dau.Io l-am alaptat exclusiv pana cum si de aceea nu sunt in tema.Va rog frumos sfatuiti-ma si pe mine!

Eu care am alaptat prea putin si o sa regret vesnic treaba asta te-as sfatui sa nu insisti cu ceaiul, ca nu-i vad rostul, daca nu are pb de digestie.
Dar daca vrei musai eu pot sa-ti spun ce ceaiuri am folosit ptr colici = milupa - milutee de fenicul, care e indicat de la 2 saptamani, dar are dexttroza si maltodextrina

constipatie = hipp - tummy-tea cu musetel, fenicul si anason, nu are decat dextroza si e recomandat dupa 2 luni.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vali5
[Am fost ieri sa il caut pe Mos Craciun. Si l-am gasit!!! Am luat un pulovar super sotului (bine, mai trebuie sa ii iau ceva dar nu stiu inca ce), o geanta surorii mele, un bluzon cumnatului si o pianina haioasa lui Andrei. Mai am de luat pentru parinti si nasi. Chiar, ce le luati parintilor?

chris27, cum poti sa ai impresia ca esti cea mai jalnica dintre mame? Nu exista asa ceva. Poate nu am facut totul ca la carte dar sunt convinsa ca sunt cea mai buna mama pentru baiatul meu. Te pup si sa nu mai gandesti asa despre tine

Tocmai vroiam sa intreb de unde ai luat puloverul sotului, apoi am vazut orasul. Nu am apucat sa-i iau sotului nimik si nu stiu unde sa ma indrept, ca tb sa merg la punct ochit-punct lovit, nu am timp de colindat.

Fetele care vor genti frumoase va pot recomanda un magazin super. Cred ca se numeste Lidia sau Livia Fashion (nu mai stiu) si e pe Calea Serban Voda, vav de complexul de sanatate Budapesta. Fac si la comanda, daca vrei un model cu o anumita piele. Nu stiu cat dureaza comanda, dar mori cand le vezi, eu le-as lua pe toate. E producator.

Subscriu la faza cu Chris.
LLitera de lege : Avem cei mai frumosi copii si suntem cele mai bune mame.

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angiuta

Al meu e campion la refuzat ceaiuri. Eu una nu vreau sa-i dau granule iar cel la pliculete, fiind neindulcit il refuza. Acum incerc sa-i dau unul Alete (Nestle) cu mar, morcov si inca ceva, nu stiu cum se numeste pe romaneste, pe care-l accepta un pic mai bine. Am incercat si mai multe marci e ceaiuri de plante (kräuter tee) - astea contin fenicul,musetel si anis(nici asta nu stiu cum ii zice pe ro).
O sa incerc maine sa i-l indulcesc cu fructoza sa vad cum reactioneaza.
Apa nici vorba, nu vrea....asa ca multa rabdare!

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Cred ca e vb de anason. E parfumat. E bine ca ai de unde alege. Aici nici nu am auzit de ceai de morcov, dar cu ocazia asta mi-am adus aminte de copilarie, cand nu se gasea nci ceai la plafar, si beam ceai din mere. Imi cojea mama marul, pastra si cotorul cu samburi, ii punea la uscat si apoi infuza si punea si o coaja de scortisoara. Era o bunaciune. Cred ca e de incercat ptr cine vrea sa dea ceai natural, fara indulcitori, ca are o usoara dulceata si se pastreaza f bine aroma de mar.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Acum sa nu va suparati pe mine ca am mesagerit de 100 ori, dar nu stiu cum sa mai procedez, ca nici in word daca scriu nu e o realizare, cand se opreste curentul (cum am patit si ieri de 2 ori), ca tot pierd mesajul.

Sa va zic ce a mai facut acum. S-a lovit la cap cu Ocean-ul de la Fisher ca baga mana in el si trage, iar ala nu e plus sa fie moale, si facut in 3' cucui. M-am aplecat asupra lui sa-l pup pe frunte si imediat s-a agatat de mine si s-a lipit pur si simplu, abia il dezlipeam sa il pot pupa si imediat se tragea sa se lipeasca de mine. iar cand il pupam radea asa frumos, ca am zis ca il leg cu scoci pe pieptul meu si poate sa imi faca ce vrea, ptr ca faza asta a meritat toate depresiile mele de pana acum.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput