Copilasi din 2002 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

LA MULTI ANI FERICITI CU SANATATE SI NOROC pentru Cristina!

Anina sa aveti parte numai de zile senine alaturi de Cristina, sa va traiasca si sa fie fericita!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, FRUMOASA CRISTINA!!!

Bine ati revenit, Karina si Katty!

Karina-ce serios e baiatul!!

Katty-pupam si pe Andrei, care mi se pare foarte mare!!!
Sa stii ca Andreiul meu nu se descurca foarte bine pe schiuri, e tare-tare stangaci!

Numai bine tuturor!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Bine ati revenit Karina si Katty, am vazut pozele voastre si niste copii tare draguti!

La multi ani sarbatoritei zilei, Cristina! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si voioasa mereu, sa te bucuri de viata alaturi de parintii tai!

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cristina,printzesa mica
sa traiesti, sa infloresti,
sa ai copilarie la fel de frumoasa
ca pana acum aluturi de cei ce te iubesc!

Nina si felicitarii pt copilul minunat pe care il ai ,si cei 6 ani impliniti azi sa fie dintr-un lung sir de ani sanatosi si fericiti.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Cristinica!!!!!
Nina sa iti traiasca printesa minunanta!!!!

Katty, am vazut si eu pozele...superbi copii...Ana este in continuare favorita mea!!! E atat de scumpa!!!!

Karina, am vazut si cavalerul pe skiuri!!! Suntem gelosi, caci nu am ajuns la munte de data asta!!!!

Azi e ultima noastra zi in Romania, suntem in Bucuresi (chiar Katty, poate ne vedem noi stam in tei langa parc), aseara am fost si noi la patinuar in Cismigiu...a fost superb...David a avut o instructoare si am fost incantata sa constat ca s-a descurcat binisor!!!!

Am si botezat, si suntem foarte fericiti, avem un finutz minunat pe care il iubim cu tot sufletul...a fost o zi deosebita, botezul, Boboteaza si ziua sotului (parintele si dascalul i-au cantat La multi ani in biserica si a fost foarte emotionant!!!)

Am fost si la un centru de plasament unde am facut pachete copiilor de acolo, le-am cumparat jocuri, carti de colorat, creioane, dulciuri si jucarii si am ramas toti foarte impresionati de ei...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
LA MULTI ANI, CRISTINA, printesa scumpa de Nina!!! Sanatate multa, fericire multa, obrajori imbujorati si iubire cat de multa!!!!

Sanzi, mi-ar face mare placere sa ne intalnim, eu ajung acasa dupa 17.30, de atunci incolo suntem liberi, asa ca luam legatura prin PM!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc pentru urari, dragi mamici !
Sanatate si numai bine si voua !
Nu-mi vine sa cred ca am o fetita atat de mare ! Chipul ei dormind imi aminteste de ea, cum era, cand era bb. Are aceeasi pozitie la somn, pe spate cu manutele ridicate la nivelul capusorului sau pe o parte cu manutele sub obrajor. E atat de dulce....imi place atat de mult sa o privesc, sa o pupacesc cand doarme. Candva, ma gandeam ce fain ar fi sa putem opri timpul in loc, sa ne putem bucura mereu de minunile noastre cand sunt mici, superdragalasi si atat de legati de noi. In ultimele 2 saptamani, insa, am observat la Cristina o evolutie brusca, in limbaj in special, in comportament, dar si in gandire. Nu stiu, daca voua vi s-a intamplat sa observati anumite treceri de la o etapa de dezvoltare la alta. Poate si unde am stat acasa mai mult timp impreuna in astea 2 saptamani, ori....pur si simplu, se vede ca a implinit 6 ani si intra intr-o noua etapa, aceea de pregatire pt. scoala. Incep sa ma obisnuiesc cu ea si altfel, decat micuta mea fetita, scumpa si dulce. Pentru nimic in lume nu as vrea sa pierd evolutia ei pe mai departe.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat acest dar minunat, minunea mea pe Pamant, Cristina ! Sper sa-i ofer in continuare aceeasi dragoste si bucurie pe care ni le ofera si ea, zilnic.
La multi ani, iubita mea mica ! Sa ne traiesti, sa ne incanti sufletele mereu si mereu !

cristina22, Cristinuca si-a dorit cercei cu floricele din pietricele, cum a mai vazut la fetite, ea avand cercei tip bobita. Si dorinta ii va fi implinita de una din perechile ei de nasi, care i-au aflat dorinta.
Noi i-am cumparat o cutie cu mai multe jocuri pt. copii, tip, "Sus-jos", "Piticot", "Nu te supara, frate" si multe altele, un Domino, o carte de scris litere si cifre cu printesele Disney, cateva lucrusoare noi si dulciuri fara zahar.
Diseara petrecem in familie cu pizza si prajituri, de ziua ei. Maine petrecem la gradi si sambata, acasa, unde, deja, am inceput amenajarea camerei pt. petrecere.
Sper sa-si aminteasca cu placere si de aceasta aniversare, ca de fiecare de pana acum.
Va doresc o zi frumoasa si o seara si mai frumoasa, alaturi de cei dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Cristina!! Anina, sa iti traiasca printesa si sa te bucuri de ea toata viata! Mi-a placut tare mult cum ai scris despre comoara ta! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

LA MULTI ANI CRISTINA , MULTA SANATATE SI TOT CE ESTE MAI BUN IN LUME ITI DORIM
SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE SI SA FI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI !!!

Bine v-am regasit si " LA MULTI ANI pentru 2008!"

Am vazut pozele, am citit pe fuga ce ati mai scris, dar nu am prea mult timp la dispozitie sa va scriu.
Noi suntem bine, Vlady este inca vacanta .
Cel mai nasol este ca la mine la servici este nebunie, dar trecem si peste asta

Va si va doresc o zi buna !

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

CRISTINA multa sanatate si tot ce iti doresti

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput