Copilasi din 2002 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare si multumim de aprecieri fetelor

Karina, vazut pozele de la munte , noi pe skiuri nu am pus-o pe a noastra, ca nici noi nu activam, dar poate incercam de la anul incolo. Superb tortul sub forma de iepuras...sa nu spui ca tu l-ai facut…

Katty, vizionat si pozele voastre….buna idee cea cu ATV-ul, ce bine seamana baiatul tau cu verisoara la ochi …cat despre vacanta noastra, a fost frumoasa, si scurta … in acelasi timp ne-am bucurat ca am ajuns intregi si nevatamati acasa, o colega de-a mea a piscat-o un paianjen in Costa Rica si si-a luat vreo 3 zile libere dupa vacanta ca nu putea pune macar piciorul in pamant…asta a propos si de peripetii de genul asta.

Anina, La Multi Ani Cristinei , sa-ti traiasca vesela si sanatoasa si sa va bucurati in fiecare clipa de cocheta mica. Auzi la ea cercei cu floricele din pietricele … Iti vine sa crezi ca a implinit 6 ani ? Si eu am observat la Yasmine, o trecere rapida in dezvoltare, neasteptata….

Sanziana, sa va traiasca finutul si felicitari lui David la patinaj . Cand va intoarceti la Amerika ?

Nicoleta, ce face bb la burtiq ? Zburda pe-acolo ? Cand vei naste ?

Am inceput si noi a doua serie de patinaj, iar duminica incepem baletul, ca sa simtim intr-adevar ca am inceput noul an de munca. In rest niste temperaturi incredibile pt. Canada, cu vreo doua zile in urma am avut 15 grade, iar azi vreo 4. A vazut cineva Eastern Promises? Am auzit numai lucruri bune despre el si mafia ruseasca Sa aveti o zi super scurta maine, inainte de inceperea weekendului.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, inca o data "La multi ani!" iubitei tale, sa-i dea Dumnezeu sanatate, fericire si mult noroc! La 6 ani e o adevarata domnisoara, mai ales ca din toamna va fi si scolarita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Khristin, multumesc de intrebare, bebe din burtica este intr-adevar nazdravan si miscacios, uneori reuseste sa imi demonstreze ca este un fortos (se misca si antreneaza in miscare toate organele-vecine, de imi dau si lacrimile de la "durere"). Am inceput sa cresc destul de mult, ma ingrozesc kg in plus, mai ales ca medicul meu face galagie daca depasesc limita (asta am facut-o deja, in ultima luna :((). Azi incerc sa mananc mai putin, poate... slabeste "porcul" in Ajun, de data asta (intr-o saptamana-doua ma intalnesc iar cu medicul).

La noi e tare frig, erau la 8 -9,5 grade, dupa termometrul din masina. Uf, acu 3-4 zile erau 0 grade dimineata, 3-4 in timpul zilei... Iarna-iarna, dar nici chiar asa :(.

O zi buna si week-end placut.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Nicoleta, pai medicul tau ar trebui sa inteleaga ca ai mancat mai mult de sarbatori, ca tot omul. Uite ca si eu, care nu-s gravida, m-am ingrasat 4 kg vacanta asta, ma strang toate hainele (dar nici ca-mi cumpar altele!) si acum sunt la cura, vreau neaparat sa slabesc pana la sfarsitul lunii. Stiu ca e ideal sa nu pui mai mult de 13 kg in sarcina dar eu la Robert am luat nici mai mult nici mai putin decat 30, la inceput aveam 56 si inainte de nastere 86, asa aratam, si le-am dat jos complet in vreo 2 ani. Ei, nici chiar asa, dar eu am mancat tot ce-am vrut, inclusiv dulciuri si asta mai mult in a doua jumatate a sarcinii cand am scapat de greturi. Inainte eram mereu cu ochii pe cantar si aveam grija cart mananc si mi-am zis ca macar in sarcina sa nu mai am restrictii - evitam cevera interzis dar, in rest, aveam liber la orice.

Mergi la inceput

Cristina, si eu sunt de acord cu tine, la Stefan am luat 21 de kg, la un moment dat le dadusem jos, apoi am pus la loc destul de multe, sarcina asta m-a prins cu plus, din pacate. Si eu sunt de acord ca e normal sa ma ingras mai mult de sarbatori, insa medicul meu... hm, nu e de acord, imi va face teorie... sper sa nu ma supere prea tare. Incerc sa nu mananc mult, dar uite ca uneori nu iese. Asta e, pana acum am 8.
Sper sa ma opresc undeva in jur de 15 in plus, ca deja aveam muuuulte fata de ce trebuie. Si mai sper sa scap de ele, mai repede sau mai incet. iti dau numarul medicului meu sa ii explici si tu, de la mine nu intelege :(... OOOOof

Mergi la inceput

Pai daca m-ar auzi, mi-ar zice ca-s inconstienta c-am luat 30 de kg si-apoi l-ar trage de urechi pe medicul meu care mi-a permis sa ma ingras oricat - ma rog, nu ma incuraja nici el sa ma ingras, dar nici nu comenta cand ma vedea ca luam proportii. Era mai mult atent sa n-am edeme - dar am avut, si la maini, si la picioare, in ulztimele luni - picioatrele mai ales le aveam ingrozitor de umflate dar s-au dezumflat ca prin minune imediat dupa nastere. Eu cred ca poti sa-ti ttii greutatea sub control daca nu exagerezi cu dulciurile si pastele fainoase si nu mananci mult seara, dupa 6, asta e general valabil.

Mergi la inceput

Cristina, medicul meu are cele mai bune intentii, il inteleg, insa sunt genul care retine si apa, in ultima vreme asa m-a apucat o foame de nu stiu cum sa o mai impac.
Si daca ma culc pe la 23.00, nu am cum sa mananc pana in 18.00, ca abia atunci ajung acasa... Incerc si eu, dar asta e, nu-mi prea iese.
Acum imi voi face un stoc mai maaaare de fructe, mere mai ales.

In ultimele 2 luni si mie mi se umflau mainile si picioarele, insa tensiunea a fost mereu ok. Cu sarea nu exagerez, insa tot e complicat, am un metabolism puturos, si oboseala mea nu ma ajuta sa fac prea multa miscare... In plus nu am avut greturi deloc,am putut manca bine orice si asta nu a fost in avantajul meu... desi e ok sa nu ai greturi, cred.

Un week-end fain sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!!
Va multumesc si eu ptr. aprecieri!
Nicoleta, nu te necaji si nu incepe nici un program de slabire, esti foarte bine cum esti cu cele 8 kg luate in 6 luni. Iar "miscaciosul" cum spui tu are nevoie de papa bun de la tine, ai timp sa slabesti dupa!
Si eu am luat in sarcina cam 23 de kg (Cristina_C, vad ca ai fost campioana cu cele 30 de kg ale tale!!!), si am scapat de 21 din ele dupa nastere!
Nina, ce frumos ai descris primii ani din viata Cristinei, si faptul ca de la o zi la alta se schimba si se maturizeaza, si eu traiesc asta si tot timpul realizez ca timpul nu se intoarce si ma bucur de fiecare clipa si de fiecare imbratisare si pupic (ne pupa si ne imbratiseaza aproape tot timpul, e foarte iubitor), constienta fiind ca mai tarziu nu vor mai fi atat de dese si imi vor lipsi mult!

Sa va zic si eu ca aseara ne-am intalnit cu Sinzi si cu familia ei la un loc de joaca din apropiere, a fost o intalnire super-placuta, David si Andrei au fost atrasi imediat unul de altul si s-au jucat la greu!
Astazi Sinzi a plecat spre America, vor ajunge maine, sper cu bine. O sa descarc diseara si pozele sa vad daca pot posta ceva aici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna ce frumos ca v-ati intilnit si copii sau jucat.E frumos sa te intilnesti cu cineva cu care ai corespondat si postat pe forum.Noi ca la sf. d e saptamina, obositi, Matthe ws-a culcat f. devreme, la 7:00 era in pat, e terminat dupa o sapt d escoala, fara somn la prinz macar o data pe sapt, dar asta este as aeste programul aici.Saptamina viitoare as vrea s amerg la scoala sa vad cum mai merge , e ok, dar as vrea sa va dcind intra in programul d ecitire, el citeste acasa , ii plac cartile Dr. Seuss, s e amuza cind citeste .Mine vrem s amergem in parc cu bicicleta , asta dimineata si seara sa jucam cava jocuri d efamilie in patru, s vedem.Duminica se vor duce la pescuit cu daddy, iar eu profit d eacest timp si merg la sala , a fost cam greu cu programul in ultimele sapt, si am cam neglizat
Va las, o seara buna
pa gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna ce frumos ca v-ati intilnit si copii sau jucat.E frumos sa te intilnesti cu cineva cu care ai corespondat si postat pe forum.Noi ca la sf. d e saptamina, obositi, Matthe ws-a culcat f. devreme, la 7:00 era in pat, e terminat dupa o sapt d escoala, fara somn la prinz macar o data pe sapt, dar asta este as aeste programul aici.Saptamina viitoare as vrea s amerg la scoala sa vad cum mai merge , e ok, dar as vrea sa va dcind intra in programul d ecitire, el citeste acasa , ii plac cartile Dr. Seuss, s e amuza cind citeste .Mine vrem s amergem in parc cu bicicleta , asta dimineata si seara sa jucam cava jocuri d efamilie in patru, s vedem.Duminica se vor duce la pescuit cu daddy, iar eu profit d eacest timp si merg la sala , a fost cam greu cu programul in ultimele sapt, si am cam neglizat
Va las, o seara buna
pa gabriela

Mergi la inceput