Copilasi din 2002 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, si noi am inceput scoala, Matthew chiar era entuziasmat , nu si fratele lui, Andrei care s etot plingea ca e obosit , ca s-a sculat devreme, dar asta e, era si timpul.De astazi am zis, gata cu tv, si calc, nimic d eluni pina vineri, ar sta cu orele daca i-as lasa, tot incerc sa -i duc sa faca altceva decit tv.Simbata l-am inscris pe Matthew la footbal ptr. sezonul d eprimavara incepe pe 1 martie pina pe 10 mai, este numai simbata si asta e bine pt. noi ca program
Miine ma duc sa-i inscriu pe amindoi la citeva clase de ceramica, este joi seara si tocmai bine eu ma duc la sala si ei la aceasta clasa.Prea mult la tv in aceasta vacanta.Voi cum incercati sa le mai taiati tv, sau sint singura?
Cam atit despre noi, va las, o seara buna si vb
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, e super ca l-ai inscris pe Matthew la fotbal!! Pe bogdan nu l-am inscris la fotbal pana acum. Noi cu inotul. Il voi mai inscrie la pian, sa vedem dc. se formeaza clasa, au zis ca dc. au destui copii vor face, daca nu, nu. Ar fi lectie de grup si poate de la anul sa incepem privat dc. vedem ca are vreo inclinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu e prea multa activitate prin zona... Ce frumos ca va puteti duce copiii sa faca sport, noi la ski anul asta nu am avut destul curaj, la inot devine prea complicat, ca e frig etc. La patinoar iar nu am ajuns decat o data... Stefan are colege care merg la balet, ski, dansuri si gimnastica (ultimele 2 la gradi, Stefan plecand la pranz nu le mai apuca...). Si asa, el nu mai face nimic pe tema asta... nu prea e ok, dar ce sa facem?

Daca am avea masina personala, ne-am descurca mai usor, dar asa... Depindem de tati, care este ocupat. Vedem noi, macar la vara sa faca inot si poate si altceva, in aer liber!

La noi a inceput ninsoarea, nu stiu daca sa ma bucur sau nu, dat find ce inzapeziri am vazut pe la tv...

Vreau si eu la soare, la caldurica (Khristin , mi-au placut pozele).

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

de azi isi va relua si Andrei activitatile sportive, asta pana la urmatoarea raceala.

La Oradea e mohorat, da' nici urma de zapada...

O zi buna!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut si de la mine si bine v-am gasit in noul An!
Aici n-am avut deloc zapada de sarbatori, de fapt am avut doar vreo 2 zile iarna asta si acum afara parca-i primavara .
Pentru Robert asta e prima zi de gradinita din 2008, ieri (luni) au avut educatoarele sedinta si-a fost inchis. La inceputul lui februarie o sa mai aiba o saptamana de vacanta, apoi vacanta de 2 saptamani de Pasti, la sfarsitul lui martie (Pastele catolic). In mai mergem 2 saptamani in Romania si ramane de vazut ce-o sa facem in vacanta din august.
Deocamdata n-avem nimic programat in afara de logoped o data pe saptamana si gimnastica tot o data. Astept sa mai apara cursuri pentru copii la gradinita sau prin zona, ca ducem lipsa de activitati.
In februarie e carnavalul - Fasching - i-am luat 2 costume, unul de astronaut, mai subtire, si altul de catel - mai gros. Unul pentru inauntru, la gradi, altul pentru afara, in strada, cu toata lumea.
Pe 21 ianuarie avem controlul de 5 ani, e un control amanuntit care dureaza cam o ora din cate-am inteles. O sa va povestesc atunci.

Daca avem Ioni si Ioane printre noi (avem?), le urez "La multi ani"!

O saptamana buna si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, primilor sarbatoriti din anul acesta, viitori scolari, probabil !
6 ani !!!
Victor (rosa)
Ioana (mstef)
Ilinca (Raluca)
Matei-Ioan (Caprioara)
Matei (ruxandra_sb)
Sa fiti sanatosi si voiosi, sa aveti o copilarie ca-n basme,
alaturi de cei ce va iubesc !
Felicitari, parintilor !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu, sufletele, minunile voastre !

Noi suntem bine, ne-am reluat munca, fiecare ! Si ne pregatim pe petrecere, vineri la gradi si sambata, acasa.
Si aici e o vreme mohorata, dar o mai insenineaza fulgii ce mai cad din cand in cand.
N-am apucat sa ma uit la poze, inca, dar o voi face de cum ma voi elibera putin.
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani puiutzilor!sa fiti sanatosi si DD sa va aiba in paza!
Pt mamicile aniversatilorsi felicitari.

In oraselul copiilor
Toti suntem egali
Povestea lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Anina- gata cadoul Cristinei?? Ce si-a dorit, printesa?

Salutari!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Hello fetele dragutele !
Am venit si eu pe la voi, nu v-am uitat, dar asa o nebunie e la serviciu ca nici sa va citesc n-am apucat.

Va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate si sa fie muuuuuuult mai bun decit cel care a trecut.
Sarbatoritilor le doresc toate cele bune, sa fie sanatosi si fericiti si sa aiba parte numai de lucruri bune.

Noi am fost pina la urma la Botiza (Maramures), unde n-a fost pic de zapada. A fulguit un pic pe 31, dar atit. Noroc ca la Cavnic a fost zapada suficienta si s-a putut schia. Am revenit pe 5 in capitala inzapezita si cum am venit a inceput sa-i curga nasul lui Bogdan, dar am avut noroc, i-a trecut repede.

Cam asta ar fi pe scurt. Ma bucur sa va reintilnesc si promit sa ma pun la punct cu noutatile. Pina atunci, va invit sa va delectati cu poze noi:
http://good-times.webshots.com/photo/2161969450101701233oOahMa

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Bine v-am gasit si LA MULTI ANI pentru 2008!!!

Am intrat de ieri aici, dar doar am citit din urma si vizualizat poze si filmulete la greu, asa ca azi pot sa va scriu!
Incep prin a ura LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor care au fost, care si si-au serbat zilele de nastere si tuturor Ioanelor si Ionilor!!! Va urez multa sanatate si fericire, si realizarea tuturor visurilor!

Sinzi, bine ai ajuns in Romania inzapezita, am vazut si pozele voastre, e tare scump finutul vostru, sa va traiasca, l-ati crestinat chiar in ziua de Boboteaza, ce frumos s-a nimerit! Iar voua vi se citeste fericirea pe chip!! David e in extaz!
Khristin, mi-am delectat privirea si sufletul cu pozele din Bahamas, as fi vrut sa fiu si eu pe acolo ca o musculita sa vad tot!
Cristina22, Karina, ce frumos ca Andrei si Bogdan schiaza!! Noi in vacanta am avut de-a face doar cu saniuta, cam zilnic, unde am fost plecati a fost la inceput mai putina zapada, dar spre sfarsit destula si a fost superb!
Nicoleta, ma bucur ca sunteti bine, ma bucur ca si BB e ok, !
Nina, ce petreceri de ziua Cristinucai pregatesti???? Ce bunatati? Ma refer la cea de acasa, bineinteles!!

Sa va scriu si despre noi, am plecat din Bucuresti pe 28 la Visinesti la sora mea, unde ne-am ODIHNIT si relaxat, am facut multe drumetii, plimbari (au venit niste prieteni cu ATV-ul) si l-au(l-am) utilizat la maximum. Copii au fost zilnic la sanius, derdelus, bulgareala, patinaj pe raul inghetat si distractie.
Ce mai, una peste alte a fost SUPERB!!! POZE, bineinteles aici!!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput