Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hop si eu,am fost si noi aseara la intalnirea cu mos Craciun,mandra a fost in extaz,cred ca o fac actritaera o scena improvizata asa ca a spus poezii si a cantat la greu...cand se intreba cine mai vrea sa spuna o poezie sau sa cante ea raspundea prima...am sa pun poze si un filmuletz de la discutia cu moshul...
SARBATORI FERICITE SI CRACIUN FERICIT!!!!
Eu cred ca abia pe 4-5 ianuarie mai intru:))
pupicei
filmuletzul:
http://www.youtube.com/watch?v=Yrvf0tzAXM0
si poze:
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/decembrie%2007/

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna seara!

ieri am facut o deplasare la bunici, am stat cateva ore si seara am venit acasa, in doua ore Deea a devenit plangacioasa, prost dispusa, ochii i s-au facut tulburi, a facut febra 38.5, dat panadol, s-a culcat, azinoapte iar la fel, febra, tot 38.5, pus supozitor, azidimineata iar, tot asa, 38.5, sa vedem daca o conving pe pediatra sa vina totusi s-o consulte, mi-a transmis telefonic sa-i dau alternativ nurofen si panadol

aveam planificat deja sa mergem la munte sa-i vizitam si pe ceilalti bunici insa se pare ca nici de data asta nu le surade norocul sa ne vada...

ma tot rog sa ii treaca ce o avea (eruptie dentara asociata si cu vreo raceala sau viroza???, nu stiu, ca-n gat nu ma lasa sa ma uit), dar fara complicatii, ca sa ne bucuram macar de atmosfera Craciunului si la noi acasa in jurul bradutului, ca in deplasare nu mai mergem

o seara linistita va doresc, si noua asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Dragele mele

am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT si sa va aduca Mosu numai bucurii, fericire si multe ,multe cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, muuulta sanatate Deei !
Si tuturor bolnaviorilor !

Craiun fericit tuturor piticlontilor si parintilor de pititclonti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata - eu tot pe baricade, la servici si in Ajun de Craciun...dar nu-i bai ca doar nu stau toata ziua...
In primul rind rveau sa-i urez LA MULTI ANI Oliviei - imi pare rau, nu am putu intra vineri, insa sper sa ma ierti si sa primesti urarile mele de sanatate si fericire!!!
Am vazut multe poze - nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva...avem copii foarte frumosi!

Eu si Stefan suntem amindoi cobza - el ceva mai rau decit mine - mucii curg riuri-riuri, ii lacrimeaza ochii, tuseste de mama-mama...asta asa, de distractie inainte de Craciun!
Am apucat sa si bucataresc - am facut piftie, tarte cu fructe, salata de boeuf - simbata am fost la o petrecere de Mos la o prietena si i-am dat gata pe toti cu niste tarte cu somon...ce mai, m-am scos, am bucatarit zilele astea cit pentru tot anul!
Vineri am avut serbarea - citeva poze gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/album/561866834UpyHjh?vhost=good-times&vhost=good-times
In rest ne pregatim si noi de mesele de Craciun in familie - miine la soacra-mea si poimiine la mama si abia asteptam sa plecam in vacanta - dar trebuie sa mai avem ceva rabdare ca abia pe 1 incepe vacanta....

Va pup pe toate si va urez:

SARBATORI FERICITE, UN CRACIUN IMBELSUGAT SI TOT CE VA DORITI!!!!!

Gabriela 18+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua ! Vad ca steti foarte ocupate !
Raportam un super Craciun, plin cu de toate
Giulia este in extaz de atatea beculete, brazi, cadouri, traieste cu maxima intensitate sarbatorile, inclusiv noaptea in vis imi canta "zurgalai"
Pun cateva pozici de la noi cu bradul

Vazut si admirat un bradut Stefan si pe artista Maria

O seara frumoasa tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Craciun fericit! Va pupam si imbratisam cu drag,
Eliza si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cu mare intazriere va urez sarbatori fericite si sper ca v-a adus mosul tot ce v-ati dorit. i-am vazut pe maria, stefanutz si pe giulia, vad ca pe giulia a vizitat-o mosul cu ce-si dorea.

am si eu ceva poze:
http://apha.shutterfly.com/action/

noi zilele astea le-am petrecut cu multa treaba la casa noua dar speram ca rezultatul final sa fie misto. am febra musculara la mana dreapta de atata frecat si raschetat...philip a fost super cuminte si intelegator si ne-a lasat sa facem treaba. azi luam o pauza si maine la treaba din nou (mi-am luat o zi de concediu dar e posibil sa-mi trebuiasca mai mult)

pupici si abia astept sa vad si alte poze

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Craciun linistit!

Iata eu azinoapte am "produs" un text, cata vreme tot stateam in capul oaselor sa supraveghez buburuza febrila, a ajuns azinoapte la cea mai mare temperatura de pana acum, 38.8 la axila, nu va zic, gemea, plangea, se agata de mine, se trantea la loc, frisona, iar eu aveam sufletul plin de simtaminte contradictorii, ma intrebam cum de e posibil ca noaptea de ajun sa fie asa de neplacuta pt micuta mea. Pediatra nu stie exact de ce face febra, are si gingiile umflate si faringele rosu, desi amigdalele-s ok, a cautat-o la plamani, la urechi, la ganglioni, asa ca pana la urma nu se stie mare lucru decat ca e posibil sa fi facut o viroza pe fond de imunitate scazuta de eruptia dentara. DAR marele clenci e ca fata n-a iesit afara saptamana trecuta decat cu masina pana la niste cunostinte, si ei nu erau bolnavi, in rest am stat acasa si-am aerisit-o in balcon, am pus caruciorul acolo si asa a luat ea aer, deci de unde puii mei virusi?

Iata textul, ia vedeti ce "talentata" e mama Lia in miez de noapte cu ochii umflati de plans

In noaptea sfanta de Ajun
colindatori de Sus coboara, de vestesc
celor cu suflet bun si cuget crestinesc,
ca de-ntind mana ei primesc
Darurile Cerului
In noaptea sfanta de Craciun
miracole se-nfaptuiesc,
cu voia Tatalui Ceresc,
la rugaciunea Omului

(by Lia, sic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, multumim de colind :) e f frumos si sanatate multa puiutei tale. imi amintesc cand am fost in ro cu philip cand el avea 11 luni si a facut febra mare, a luat antibiotic dar ii ieseau si niste dintisori, of, tare urat a mai fost...te inteleg ca esti ingrijorata
noi am mai tras o tura de treaba la casuta noua, is franta, maine ma'c la serviciu unde ma voi simti ca-n concediu dupa ce-am tras zilele astea...sambata o iau de la capat dar si cand terminam!

philip&andreea

Mergi la inceput