Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)
Raspunsuri - Pagina 9
Dorsilia spune:
Olivia- l-am vazut pe micul Zorro-n vesta verde
Anca- da, fata-mi seamana cu taica-su, e leita, eu n-am gene reprezentative se pare
noi de vreo ora jumate ne-am intors de pe la niste cunostinte...deh, nu puteam sa-l convingem pe Dani ca tre sa plecam la casa noastra ca e tarziu. L-am convins cand i-am spus ca poate ramane sa doarma acolo si-l luam acasa maine dimineata. Ca de obicei el s-a jucat, copilul gazdei s-a jucat, Deea s-a jucat, dar nu impreuna, fiecare-n cotlonul lui. S-au limitat la a se studia reciproc in joaca lor. Deea iar a luat la lins tot ce a prins, s-a pus in 4 labute si a cotrobait peste tot, apoi s-a ridicat pe marginea masutei si a luat biscuitii pe rand la degustat, mi-a fost teama s-o las sa nu se inece asa ca daca i-am luat mainile de pe masa, s-a multumit sa intinda boticul si sa agate biscuitii cu cei 4 dintisori. Fara jena a luat apoi de la gura baietelului de 2 ani jumste biscuitele si l-a bagat direct la ea in gura, tot, ca sa fie sigura ca nu i-l ia nimeni, da-i si cazneste-te s-o convingi sa deschida gura sa-i scoti ditamai biscuitele....normal ca a fost o scena draguta, vad in ea o personalitate dominanta, cand vrea vrea si gata, plesneste, se impinge, trage de haine, vocifereaza, nu conteaza ca e pe jumatate cat interlocutorul si ca varsta si ca marime, ea stie unde vrea sa ajunga si nu se da inapoi sa se comporte ca un baietoi
amironeanu spune:
La multi ani din tot sufletul si din partea noastra Olivia! Sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa faceti cele mai bune alegeri
V-am citit, am vazut si poze, dar la ora asta creierul meu nu mai procezeaza nimic. Si noi am avut ieri serbare, a fost frumos, am descoperit ca Stefi este ceva mai timida decat atunci cand este cu noi, dar a spus frumos poezia si s-a bucurat de cadoul de la Mos. Sper sa reusesc sa pun si eu poze cat mai curand. Cu raceala e asa si asa, ii dau paracetamol la 12 ore si cam la 12 ore incepe sa faca febra, care nu depaseste 38. Parca totusi in aceasta seara nu a mai facut febra, in schimb este ragusita si a inceput sa-i curga nasul. Si in plus, un verisor care a venit ieri la serbare a facut varsat de vant. Acum vom vedea ce si cum. Matei este in continuare un cuminte si un scump, se gadila pe burta si sub brat si a inceput sa rada in hohote, asa ca il gadil de fiecare data cand am ocazia . Si bineinteles este fascinat de Stefi. Daca vreau sa-l linistesc este suficient sa-l duc in camera la Stefi si sa o rog pe ea sa vorbeasca cu el. Tace instantaneu.
Noi stam acasa, dar vin parintii mei, adica probabil mama la mine si tata la sora mea, din pacate nu avem o casa in care sa incapem cu toti . Dar aduce mama o gramada de bunatati, asa ca eu fac doar niste prajituri (deja am facut fursecuri cu Stefi in aceasta seara) si mancare pentru domsoara (ea nu serveste racituri si sarmale, nu ca nu i-as da eu, ci nu vrea ea nici sa guste macar).
Noi ne mai auzim pana la Sarbatori, asa ca nu va urez decat spor la treaba, drum bun si cumparaturi rapide.
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
AncaMaria spune:
Cu intarziere mare dar din inima, La Multi Ani, Olivia! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Rugati-va pentru Diana
szivarvany spune:
Semnez si eu condica ... Va urez un we frumos cu mult spor la treburi, la drumuri, la orice ati face si sa aveti un Craciun linistit, frumos si sa primiti cadourile dorite !
Muuulti pupici de la Oradea.
PS Pupam burtica de Rain, sa ai sarcina usoara in continuare
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
mamaaaa....Andreea ce-as manca si eu niste racituri...da' cine sa mi le faca? ca eu nu stau sa fierb la ele n-spe ore, plus ca nici nu am din ce sa le fac, aici in Bucuresti gasesti numai niste pui rablagiti, poate din curcan sa iasa ceva-ceva, dar cred ca mai pup eu racituri la vara cand ma duc la soacra-mea in vizita.
Andries
Andries spune:
Dupa trei zile cu 40 ieri noapte Victoras nu a mai facut febra deloc si a inceput sa transpire la greu (in alea 3 zile nu transpira deloc), ptiu sa nu-l deochi, Doamne ajuta poate scapa fara antibiotic!! Scarboasa viroza ...bleah, bleah...
Andries