Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia ce ti-am spus eu mama? pana la anu' relax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, Roxi, am citit raspunsul, chestia e ca astia la tv ziceau ca sunt date cu pesticide, care nu se distrug prin spalare sau fierbere. De aia m-au pus pe ganduri...pe de alta parte nu fac tortul asta decat o data pe an, asa ca nu e asa grav. Cred ca il fac si eu totusi. M-am gandit la alternative pentru cojile de portocale, dar nimic nu l-ar face asa de gustos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Liooo...asta-i din ciclul "toate mi se intampla numai mie" ... de cand te stiu cu Andreea tooot ai luat probe de urina...ei hai ca poate-i dai de cap dupa anul nou!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andrea, pai am tot luat daca la 3 saptamani a avut prima infectie urinara, inaintea ficarui vaccin pediatra ne-a indicat sa-i facem urocultura, si cum vaccinurile erau tot la 2 luni....acum iar urma un vaccin de facut, l-am amanat pana dupa anul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vivia va multumeste!!! Va doresc sa vi se intoarca toate urarile...
Azi Luca are Christmas party la gradi. L-am instiintat azi ca este ziua lui mami..Raspunsul a fost: is not possible!...today is Christmas party!

Noi muncim pe baricade...dupa "gindacul "ala au aparut si probleme cu E.coli si si 40 de oamnei sint bolnavi, contaminati cu Salmonella de la carne tocata de vaca

Deci nu se stie ce si cit vom sta la job..nu intelegeam de ce este zapacit al meu sot..era disperat ..el imi organizase o mini surprize party , cu lasat copilul la o baby sittera ...si nu stia cum sa faca...

Ma duc sa vad pozele..

Mergi la inceput

Vazut toate pozele si filmele..sa vad ce-mi mai amintesc..deh sint "baba batrina" am scuze

Alice merci ..ai vrut sa fi prima?:)Unde plecati de Craciun..sau loco?
Roxana merci mult..pozele au ajuns la destinatar ieri!!
Lia cred ca este ce-a zis Roxa, gresala de laborator...Vazut copilasii..
Ioana treci la sarmale!!
Monica si nu mai plecati? Sanatate multa..
Andries..tu ai ramas singurica? Nu mergi si tu? Daca febra peste 38 depaseste ca durata 3 zile, se merge la dr pt consult si se administreaza antibiotic..Sanatate multa!
Carmen vazut domnu' dr...ce serbare super au avut!!
Carolina super printesele tale si distractie cit cuprinde...
Adela ce scumpic a fost Tudor spunind poezia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut fetele!

Nu am citit ce ati scris azi, dar am vazut aseara poze, cu copii frumosi... Deea, Dani, Luca, Giulia si Ilinca... si pe creciunitele cristalinei..

Lia, Deea seamana bine cu tati dupa parerea mea... tortul cu Winnie a fost f. dragut.. iar Dani are niste ochi superbi..

Olivia, felicitari! Deci vei avea mai mult timp pentru familie, este excelent! Si a fost interesanta serbarea la gradi... nu am inetels de ce s-a dezbracat Luca, ii era cald?

Si la Bianca la gradi a fost serbare pana la urma, a fost sotul ca eu am avut alt eveniment in seara respectiva... din pacate nu avem poze... am inteles ca au cantat cu totii niste cantecele, si apoi au mancat si gata... Mos Craciun nu vine aici la gradi..

Eu mi-am facut de cap saptamana asta, am stat 2 zile si am lucrat de acasa, dar nu am facut nik... Bianca e racita, fara febra, ieri a stat cu tati acasa si astazi am dus-o la gradi ca aveau ora de dans...

De Craciun vom avea niste musafiri locali, vreo 2 zile, si cam atat.. cadourile sunt cumparate, mai avem doar mancare de luat si un gift card.. Eu voi lucra pe 24 si 28, zi scurta, deci e okay..

edit ca am uitat: Andreeap, felicitari pentru casa! Sa o stapaniti sanatosi! Super cadou de Craciun..

Pupici tuturor si mai revin,

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Olivia-la multi ani fericiti, cu sanatate multa alaturi de ai tai. Pacat ca nu s-a materializat surpriza, dar ramen de apreciat gestul sotului.
Cristalina-sanatate Mariei. Super bestial clipul, mi-a placut cum va unduiati p-acolo
Foarte frumoase toate pozele de la serbari, din pacate ale noastre n-au iesit prea grozav, cel mai bine au iesit parintii in fata carora am stat eu
Sanatate la toti bolnaviori!!!
Rain, iti trimit pe pm nr meu de telefon.
Craciun fericit daca nu apuc sa mai intru, cu multa sanatate si cadouri frumoase!!!
Edit: AndreeaPhillip- sa stapaniti sanatosi casuta!!!!

Mergi la inceput

Anca serbarea nu a fost la gradi...ci la logoped.Da ..ii era cald :)) Petrecere frumoasa!
Irina arata-ne pozele chiar si asa...

Mergi la inceput

Am uitat..Nicole ma bucr de vestile despre simburel!!!
Cristalina eu nu pot vedea nici un elf..mi-au mai trimis si altii si la mine nu se deschide nika..

Mergi la inceput