Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Toata lumea e in concediu ??? Numai eu la munci ???
Lia, sanatate multa la voi.
AndreeaP, spor la treburi.
Noi raportam un Craciun f fain, Giulia ink e in extaz cand vede bradul. Azi noapte am tras o tura de dezmuceli si dezlipiri de secretii, in concluzie cumparam aparatul pt aerosoli.
Io`st coma ...

O zi frumoasa tuturor !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele si La Multi Ani! Sper ca ati petrecut frumos de Craciun, iar Mosul v-a adus voua si celor dragi tot ce va doreati!

Noi am fost la mese in familie, mai intii la soacra-mea in prima zi de Craciun si apoi la sora mea (unde au venit si parintii mei) - ne-am simiti bine, am mincat cu moderare si uite asa am trecut si peste Craciunul asta...
Singura problema e ca sunt racita cobza, cum nu am fost in viata mea - m-a luat de luni seara - imi curge nasul si e infundat (si credeti-ma ca e un chin - nu pot dormi noaptea ), ma dor sinusurile - banui ca infectia s-a intins si pe acolo si in plus ma doare si in git si tusesc...Am facut inhalatii, frectii cu spirt, comprese cu spirt pe git, bai fierbinti cu sare la picioare - nu stiu daca e vreun leac pe care sa nu-l fi incercat, dar in zadar...nu vad niciun semn de ameliorare...in nas nu pot sa-mi pun decit picaturi saline care sunt frectie la picior de lemn - am mai incercat o data pe zi si picaturi, atunci cind nu mai puteam, dar nu ma ajuta prea mult, efectul fiind de scurta durata... Stefan e si el racit, dar macar e spre mai bine - ii mai curge nasul si ii curge si un ochisor - se scoala dimineata cu el lipit - nici nu stiu cu ce sa-l tratez - iar de aseara l-a luat si pe sotul meu... Deci una peste alta suntem o familie bolnavioara..
Am gasit in sfirsit un loc la dr, asa ca peste jumatate de ora ma duc sa ma consulte si sa vedem ce-mi da...

Pu pup pe toate, virtual, ca sa nu va imbolnavesc...

Gabriela 18+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, multa sanatate la voi, sa treaca repede raceala si sa petreceti bine vacanta ! Tinem pumnii

Io ma "laud" cu una bucata hernie de disc (lombar5) in urma rmn-ului de sambata. Asta ashe, sa am motiv de ingrijorari

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Fusei la dr. si m-am ales cu antibiotic... Mi-a dat amoxicilina - prietena mea mi-a spus ca e ok sa-l iau pentru ca sunt in trimestrul 2, dar parca tot sunt indoita...pe de alta parte zici ca sunt batuta...

Daria - multa sanatate si tie! Dar de ce ti-ai facut rmn??
Philip - nu mai stiu daca ti-am spus, sa stapiniti sanatosi casa si sa aveti parte numai de bucurii in ea!
Lia - multa santate Deei-mici! Of, greu e cind astia mici sunt bolnavi...

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumim de ganduri bune

sunt terminata nici sa scriu nu am putere fizica si psihica sunt tot asa
Andreea nu e inca bine. Nu mai ar febra, asta e a doua zi, insa starea generala e tot rea, nervoasa peste masura, obosita, se trezeste numai ca sa faca niste nervicale si sa maraie, se freaca la ochi si se vede ca e obosita, o pun in patut si doarme. Lichide nu bea, mancare doar putina si cu jocuri, NU STIU CE ARE, si-mi vine sa mooooooooor. Azi o duc la medic s-o vada din nou. Ma ingrijoreaza ca firea ei e tare linistita, vesela, lipicioasa, pupacioasa, jucausa, activa, acum e exact pe dos, loveste cu picioarele, impinge, plange, se zbate, nu mai rade, nu se mai joaca, e trasa la fata, plina de picatele rosii, se vede ca sufera si nu stiu cum s-o ajut, Doamne ce rau e sa nu ti poti ajuta copilasul cand are nevoie!

Sanatate e tot ce-mi doream si de Craciun si pt Anul nou, pt copilasi si uite ca sunt asa de incercata de parca D-zeu a uitat de noi.
Va doresc insanatosire si voua, Gabi, Daria, Stefanut. Pentru ochisorul lui Stefan eu cred ca ar ajuta sa-l speli cu compresa sterila inmuiata-n ser fiziologic si apoi sa-i pui niste picaturi Tobrex sau sa-l ungi cu unguent oftalmic

nu stiu cand mai intru dar va rog din suflet daca mai credeti in ceva, trimiteti si catre noi niste ganduri si energii pozitive, sa iesim din impasul asta cu bine
multumim

Mergi la inceput

Lia - eu ma gindesc la tine si iti transmit numai ginduri bune, sper sa-si revina Deea cit mai repede si sa aveti un inceput de an linistit! Doamne-ajuta!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sanatate multa copiilor bolnaviori, sanatate si mamicilor (Gabi eu in primul trim am luat augmentin care de fapt este amoxicilina plus inca o componenta si m-a ajutat foarte bine, amoxicilina se poate da bine mersi pe toata sarcina, de asemenea mai este un antibiotic care se poate da, o cefalosporina, dar nu-mi vine acum in minte denumirea, oricum, ia-l fara ezitare).

Ma bucur de Craciun, noi am fost la munte si eu m-am simtit bine, mai putin ieri cand mi-a intepenit gatul (un fel de contractura musculara idioata rau de tot), azi sunt muuult mai bine!!

Mircescu a fost super, biberonar sef, acolo a sarit de 1 litru de lapte pe zi, foame mare, bine ca il si scoteam afara si de la aerul de munte tot ar fi bagat in el fara limita.

Victor ...dupa febra 40 timp de trei zile (miercuri, joi si vineri) sambata era mai bine, duminica chiar foarte bine, drept pentru care luni a fost pus pe schiuri ...sase ore pe partie cu o scurta pauza de ciocolata calda, credeam ca-l omor pe Gicu, dar uite ca nu a patit nimic plodul. Doar ca marti dimineata mergea prin casa sontorog de picioare, cu genunchii lipiti si se vaita "au aua auuu...mami ma dor coatele de la picioare, ma dor coatele asteaaaa..." adica il dureau genunchii . Ziceam si eu ca-l lasa ta-su in pace...aiurea...pela 11 iar la partie...dar miercuri nu a mai vrut asa ca miercuri ne-am intors acasa.

Asa ca probabil peste doi ani vom fi toti patru gramada pe partie si probabil ca eu o sa fiu cel mai slab schior din tot familionul.

Azi...am luat-o de coada, de la 7 fac treaba, mancare, sterilizat, spalat, calcat, balamuc curat, acum ala mic doarme si eu ma pregatesc sa-l culc si p-al mare. Mai vedem ce mai facem pana la anul nou.

Pupici!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumesc Gabi, venim acum de la pediatru, zice ca nu e boala a copilariei eruptia ei, e viroza eruptiva (ce-o mai fi si asta??), asa ca ne-a dat o galeata de peritol sa-i dam (7,5 ml pe zi)si calciu gluconic. Pai daca-i dai atata Peritol o sa doarma nonstop ca si asa nu rezista mai mult de 2 ore fara sa adoarma iar. Sunt tare ingrijorata cu somnolenta asta. Si cat e treaza scanceste intruna.

Are si 2 ganglioni occipitali umflati. Eruptia a coborat si pe picioruse si pe manute asa ca acum e plina din cap pana-n glezne, numai pe palme si pe talpi nu are. In gat si la plamani nu e nimic asa ca antibiotic nu i-a dat.

Dar de ce atata somnolenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Speram ca ati petrecut frumos sarbatoarea Craciunului!

(nu ca noi, Mara bolnava, Tudor m-a innebunit de doua zile ca il doare un ochisor, n-am la ce medic sa merg...asa se intampla chestiile astea, tot de sarbatori!)

Lia draga, nu ca ma dau eu mai buna ca doctorul ala, dar mie imi suna a rubeola (pojarel) ce are Andreea. Amandoi copiii mei au facut asa ceva, febra mare la inceput, apoi eruptie, si de fiecare data semnul distinctiv de rubeola, prin care au facut diagnosticul diferential, au fost ganglionii occipitali prezenti. Oricum, daca e rubeola, nu te ingrijora, ca e cea mai usoara dintre bolile copilariei, nu are complicatii si nu trebuie sa-i faci/dai nimic. Doar sa ai rabdare cu ea saracuta pana e asa bolnavioara. Viroza eruptiva...hm!

Sanatate multa va dorim, sa treaca repede!

Gabi, si voua sanatate multa! pana la urma ai luat ceva? Si mie mi-a dat medicul antibiotic in ambele sarcini, tot pentru niste raceli foarte urate.

Andreea, spor la treaba la casa, oare v-ati mutat deja? (poate ai zis si n-am fost pe faza)

Daria, sanatate Giuliei! Si voi cu muci?

Eu nu stiu ce sa zic de Tudor, se tot plange ca il doare un ochi, si zice ca celalalt "il scarpina" (adica il mananaca) si ca "are lumina la ochisori". Azi am fost la spitalul nostru de pediatrie dar am ajuns prea tarziu, plecase medicul oftalmolog deja. Poate maine am noroc sa-l prind. Dupa simptome, ai zice ca e o conjunctivita, dar ochiul nu e rosu deloc. Daca are probleme cu vederea, il poate durea ochiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani!! Sper ca ati avut un Craciun frumos....Al nostru a fost!
Pe 21 seara nu m-am culcat pina nu am pus cadourile la brad (am hotarit sa nu le mai ambalez..era deja 1 noaptea)..dimineata a venit Mosul ...Luca a fost coplesit de cadouri..tema fiind Piratii si comorile lor :)))

Am plecat pe 22...7 ore am facut! Dar DVD portabil ne-a salvat..Luca nu a miscat!
Totul a fost super! Mosu a venit de 4 ori...spre deruta totala ...Luca ajunsese sa nu mai vrea sa deschida cadouri...pina si lui i se parea prea mult Pe 24 am fost seara la un party...a venti Mosul...a doua zi ..iar Mosu ca deh..era chiar Craciunul...seara alt party..alt Mos

Vazut toate pozele...bradul rosu al Giuliei, serbarea lui Stefan super serbare! Am vazut si Gorodica (cu exceptia filmului) la serbare..

Sanatate Gabi (si eu am luat Amoxicilina) si lui Stefanut!Lia.. si Luca a avut eruptie virala..de vreo 2 ori..asa se manifesta el! Mai pot fi multe alte boli ale copilariei...Sanatate!

Mey dar ce petreceti! Unde umblati..Romanika..Canada?

Mergi la inceput