Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Stefanut de Gabi, de Eli si ..La multi ani Stefania!! Sa cresteti mari si sanatosi! Sper ca nu am uitat de altii..daca da..scuze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

stiti cumva daca in caz de viroza cresc ganglionii occipitali sau cresc NUMAI in caz de boli ale copilariei ? La Andreea sunt palpabili cel putin 2, de marimea bobului de mazare, nu stiu daca-s si durerosi ca pe ea pare s-o deranjeze orice azi, scanceste mai tot timpul

calciul si peritolul nu stiu daca ajuta, o sa vad daca i le pot da

Adela- mi-a explicat dr ca nu e pojar pt ca nu ii curge nasul, nici ochii nu-i curg, petele se estompeaza la apasare, nu are in gurita eruptia specifica- ceva puncte albe ... asa ca nu stiu, o avea, n-o avea, habar nu am. Mancarimi nu pare sa aiba. Eu am facut pojar in liceu si a fost o forma nasoala, dar stiu ca am bolit vreo 2 saptamani si m-a stors ca pe o lamaie. Am facut si puroi in gat, medicamente nu aveam voie sa iau, a fost tare rau, cand am revenit la scoala, profesorilor le era asa mila de mine, slabisem ca un ogar, ca nici nu m-au mai pus sa dau tezele, mi-au trecut acolo niste note dupa ce mi-au pus intrebari de genul alora din caragiale: "nu-i asa ca Pamantul e rotund?" Sper ca Deea sa nu treaca prin asa ceva Doamne Fereste

A dormit 3 ore dupa ce am venit de la cabinet, si la trezire tot maraita a fost. A mancat putin si apoi ne-a luat la calarit, vrea numai in brate, cineva trebuie sa se ocupe de ea exclusiv, plange.

O sa-i fac si o baita scurta poate o ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua tuturor chiulitoarelor !
Pe unde umblati ???
Lia, multa sanatate micutei tale printese !
Kim, pozcili unde sunt ???
Mitzura, multi pupici si la voi
La noi ninge, sper sa se depuna

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Lia-da, lui Radu i se umfla ganglionii si la raceli.
Mitzura- uneori cand sunt pe punctul de a raci ma dor globii oculari si ma deranjeaza lumina. Oricum, cel mai bine e sa-l duci sa-l vada cineva.
Io-s la munci...fara chef, evident...
Andries-deja l-ai pus pe schiuri pe Victoras? Cum se descurca? Si noi ne gandiseram sa-l ducem la instructor, dar mi s-a parut ca anu asta e prea mic. Deocamdata vreau sa-i iau patine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

Viroza eruptiva? bleah...ce-o mai fi si asta... sanatate multa Lia, sper sa ai putere sa faci fata la maraielile Andreei.
Eu una m-am resemnat in ceea ce priveste bolile copiilor, sunt atat de variate si ne lovesc exact cand ti-e lumea mai draga, offf si cand ma gandesc ca pana fac astia mici macar vreo 14 ani sa fiu si eu mai linistita...ce mult mai e!!

Pe schiuri l-a pus ta-su ca eu n-as fi indraznit si cand spun l-a pus exact asta inseamna ca a fost incaltat cu clapari si schiuri si purtat pe partie sus cu babyteleschiul si coborat partia intre cracii lui Gicu. I-a luat si monitor, dar el nu a vrut sa stea cu monitorul deci pana la urma monitorul l-a invatat pe Gicu cum sa-l tina, cum sa-l care in sus si in jos si asta a fost. In prima zi l-a tinut pe partie 6 ore frate, vreo 4 cu schiurile, o ora cu sania si inca o ora pauza, a fost cam asa; schi, pauza, sanie, pauza, schi si nani in masina pe drum.

Eu mi-as dori sa pot si financiar si dpdv timp sa le ofer copiilor mei ocazia sa invete cele 4 sau 5 sporturi "de socializare", adica ski, inot, tenis, patinaj, baschet si fotbal. Nu mai spun de role si skateboard, bicicleta si karate, astea sunt de la sine intelese. Nu vreau sa ajunga in liceu sa mearga in excursii si sa fie fraierii care stau la baza partiei si beau vin fiert sau la mare stau la terasa in loc sa joace un volei pe plaja. Sper sa si pot, pentru ca la doi copii cheltuiala e mare. Din ce mi-am dat eu seama pana acum tenisul e cel mai scump, apoi vin schiul si artele martiale, de fapt artele martiale sunt aproape la fel de scumpe ca si tenisul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Lia, eu ziceam de rubeola, adica pojarel, care e diferit de pojar (rujeola), in sensul ca nu are toate simptomele descrise de tine mai sus si nici nu da o stare atat de proasta. Semnele de rubeola sunt febra mare, rosu in gat si eruptia, fara lacrimare, nas curgator, etc.

Am fost azi la ofta, cica ar fi totusi o conjunctivita, dar asa mai amarata ca nu are toate simptomele specifice. I-a dat niste picaturi pentru infectii oculare in general, i-a testat si vederea de departe, care e ok, si ne-a chemat saptamana viitoare ca sa vada daca nu are viciu de refractie.

Mergi la inceput

buna!

sper sa fie un semn bun, azi eruptia Deei a scazut in intensitate, maraita tot e, sa vedem zilele urmatoare cum va fi

Mitzu- conjunctivita o fi luat-o de la copii, si e deranjanta, cat am fost mica la gradi si la scoala o faceam frecvent, dupa ce-o facea si colega mea de banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Fetelor,

Am citit ca ati avut un Craciun frumos, iar piticii s-au bucurat de cadouri.. am vazut si poze cu pupi si bradutul, Giulia.. si mai astept restul de poze :))

Si noi ne-am distrat bine, in ajun am fost intr-un parc decorat special pentru Craciun, unde ne-am dat cu trenuletul prin padurea decorata cu mosi craciuni si reni... pe 25 fuseram la biserica unde, dupa slujba, Bianca a prestat primul cantecel (in romaneste) din viata ei... eu i-am suflat la greu da a iesit bine si ea a fost foarte fericita sa tina microfonul in mana.. toti copiii au primit apoi daruri de la Mosu.. apoi am ascultat colinde am vazut dansul caprei.. ce mai, m-am simtit ca acasa.. Dupa amiaza am fost in vizita la rude, iar pe 26 am avut invitati niste prieteni si nasii Biancai care au coplesit-o cu cadouri... ce sa spun ca nici nu le-am deschis toate, am facut eu cateva nevazute si i le dau pe rand, nu de alta dar nici nu le mai apreciaza cand sunt prea multe..

lui Deea, sa-i treaca repede eruptia.. si lui Tudor sa treaca repede ochisorul!

Eu astazi sunt la servici, sper sa reusesc in week-end sa pun niste poze..

Pe curand!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Semnez repede condica si ma duc sa fac raciturile, am o pofta nebuna.
Lia, sper ca sunteti mai bine, m-am tot gandit la Deea si la nervii tai si sper ca anul nou sa va aduca liniste si sanatate la toti !
AncaMaria - spor la munci, asteptam pozele. Felicitari pt spectacolul in lb romana !!!
Andries - wow, va pot invidia ? As vrea sa pot si eu sa o dau pe Giulia la toate sporturile enumerate de tine, sunt de acord cu tot ce ai scris. Pupam baietii cuuminti
Mitzu - pupam ochisorii lui Tudor , sa treaca repede conjunctivita. Eu toata copilaria am facut, pe mine ma mancau ochii de innebuneam.

Io vreau neaparat sa va arat o poza (stiu ca v-ati saturat) cu grasa s-a echipat singura, cam asa poate ea "defila" in casa, e de coma

Va pup pe toate, spor la treburi, un we frumos sa aveti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

buna!

Deei i-a trecut eruptia, a ramas doar cam obosita si cam fara apetit, si maraita, dar cel mai tare ma ingrijoreaza oboseala, a dormit de la 23 la 11 dimineata, 12 ore. Am incercat pe la 5 sa-i dau un lapte pt hidratate ca ea alte lichide nu prea bea si a protestat s-a intors pe partea cealalta si si-a pus paturica-n cap, abia pe la 7 l-a acceptat. Poate-i dau ceva vitamine daca vrea sa le ia ca s-a stresat rau cu antifebrilele alea 3 zile si acum cand vede seringa dozatoare intoarce capul cu atat viteza intr-o parte de-i zboara bretonul ca suflat de vant, si o inteleg ca am chinuit-o cu alea si am facut-o de si-a intors stomacelul pe dos de vreo 3 ori in 3 zile, pe putin.

Sper s-o ia spre bine ca eu ma simt exact ca o leguma suprafiarta

Multumim, ca ne trimiteti ganduri bune, cred ca ne sunt de mare folos.
va pup

ps. mai dati-mi si mie idei de mancari sanatoase de dat la copil la cina, sau in cursul serii, pt Dani ma refer

Mergi la inceput