Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia,
Giulia la cina papa la cerere, cu toane: mamaliga cu multa smantana, paste cu sos de rosii, paine cu zacusca sau vinete, paine prajita cu ulei de masline si rosii, paine cu unt si gem de caise, sau pur si simplu cere inca o portie de felul 2 din ziua respectiva
Pupici Deei si sanatate in continuare !

Am cumparat ap. de aerosoli. Pana ajungem la doc de specialitate, ne aburim cu apa si ser fiziologic Vreau sa dorm noptile !

Pupici la gashk !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cum deja a trecut Craciunul, va urez un calduros LA MULTI ANI!.

Se pare ca toti copilasi au fost cuminti si au primit muuuulte cadouri, care mai de care mai frumoase. Si la noi, atit Stefi cat si Matei au fost foarte cuminti si au primit multe cadouri, eu nu prea am fost inspirata si nu le-am ascuns in timp util, asa ca acum Stefi nu mai stie cu ce sa se joace. Avem si poze, dar inca nu am reusit sa le descarc din aparat.

V-am citit zilele aceastea, dar nu am avut timp nici sa vad poze si nici sa scriu. Acum incercam sa intram cat de cat in normal, dar este un pic dificil pentru ca Stefi si-a dat programul peste cap (aseara a adormit dupa 23:30 si dimineata am trezit-o noi la 10), iar Matei s-a cam obisnuit sa aiba tot timpul companie.

Aseara am fost si noi la pationoar cu Stefi, dar la inchiriat patine cel mai mic numar este 27, iar ea poarta doar 24 si mi-e cam frica sa i le pun asa mari in picioare. Ea tot bazaie ca-i sunt bune si ca vrea sa mearga, vom vedea, poate mai facem o incercare pe 2 dimineata. In rest au inceput iar sa-i creasca cornite, dar in schimb este sanatoasa (si sper sa nu mai raceasca pana la iarna viitoare). Matei este in continuare un cuminte, mananca bine (numai san), doarme frumos, ii place afara si este fascinat de Stefi. Cred ca va fi mai greu cand va creste si se va tine numai dupa ea, iar ea nu va sti cum sa scape de el. In rest nimic nou, noi nu am plecat nicaieri, au fost bunicii la noi dar au plecat si ei si am ramas iar singuri. Probabil in noaptea de Revelion vom ciocni la 12 o sampanie si ne vom culca.

Va imbratisam cu mare drag si va uram un An nou cat mai bun si plin de impliniri.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, super, si mie mi-ar placea sa-l duc pe philip la patinoar, eu am patinat cand eram copil si-mi placea mult, numai ca aici cel mai aproape patinoar e la 35 de minute de mers pe autostrada, doar sa mergem cu totii o data...acum cu casa...nu mai e timp de nimic. ieri a nins superb si noi de intorceam de la casuta dupa o zi intreaga de munca si sotul zice ca nu-i drept o vreme asa frumoasa si noi nici nu scoatem nasu' afara la distractii. bietu copil s-a saturat de uitat la filme, ieri a luat pensonul si ne "ajuta". azi ar trebui sa terminam cu bucataria si cu varuit in buc si living, maine raschetam parchetul si lacuim, apoi prin bai si cam atat deocamdata. multe as vrea eu sa mai fac dar daca nu e timp...
ma doare capul de vreo 4 zile si asta e cel mai enervant
daria, tu n-ai pus linku de la poza care trebuia dar eu am dibuit-o pe giulia si cu umbrela si cu pijama. super
andrea, tare imi place tonul mesajelor tale, pari atat de calma si impacata ca si cum cresterea copiilor mici e floare la ureche. si iar ma apuca pofta....
anca, te rog pune poze
asemenea si celorlalte fete, eu speram ca vor aparea mai multe, ma simt nasol ca eu-s printre putinele care a pus link :(
lia, sanatate in continuare, si normal ca-i slabita micuta, las-o sa doarma, are mare nevoie acum
va pup, imi astept sotu sa mergem la treaba (stiu, e duminica, dar sunt sigura ca Dumnezeu ne va ierta)
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara
intr-un final reusesc si eu sa stau in fata monitorului...

intru scurt(deja v-ati invatat cu mine asa...nu am ce face)
m-am internat(maternitatea bucur),m-am operat(cauterizat),am avut 10 zile sangerari care mi-au dat mari emotii...gata!a trecut...astept data pt. control

suntem bine sanatosi...si aici ma refer la copii ca ei conteaza cel mai mult...

Lia,sanatate lui Deea...noi cina nu prea o servim, adica un biscuite cu laptic sau ceva almete pe paine
Andreea,m-ai amuzat cu sporturile tale...la noi cupii nici nu erau facuti si planuiam ca daca avem fata o dam cu tenisul de camp iar daca-i baiat cu inotul...:))

VA uram si noi LA MULTI ANI! si un AN NOU cu multe realizari!

va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intram sa va uram un 2008 plin de sanatate, care sa va implineasca toate dorintele si aspiratiile, sa fie un an bun, imbelsugat si plin de iubire !

Asaaa ... Pako, multumiri ca ai scris, tinem pumnii in continuare ca totul sa fie foarte bine, sa uiti totul repede si sa fiti fericiti cu totii !
Amironeanu, sa-ti traiasca cele doo cumintenii !
AndreeaP, mult spor la treburi !

Si muuulti tuturor mamicilor si piticlontilor ! Mi-e dor de voi toate

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, va doresc ca 2008 sa fie un an plin de bucurii, sa va aduca multa sanatate, noroc, si numai impliniri !
LA MULTI ANI !

Noi suntem ceva mai bine – si eu si Stefan suntem pe antibiotic, eu mucesc de nu-mi vine sa cred, ma dor sinusurile (si cu ele si capul) de zici ca o sa-mi plesneasca…dar e drept ca sunt un picut mai bine decit eram pe 27…nasol este ca noi plecam miine dimineata spre Austria si asta nu e un inceput de vacanta tocmai bun…dar sper sa ne simtim mai bine cind schimbam aerul si ajungem la munte !

Va pup pe toate si sper sa ne revedem cu bine in ianuarie 2008! (noi ne intoarcem pe 13 in tara...)

Gabriela 18+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Primiti si din partea familiei Rusu pupiceii si urarile de bine pentru noul an, sa fie pentru toti linistit si prosper, sa fie sanatosi piticlontii nostri, precum si noi mamicile ca sa le fim de folos cata vreme au nevoie de noi!

Dani e cu taica-su afara, si-a scos sania saracutul, desi-s 3 fulgi de zapada pe ici pe colo, dar el spera sa se dea pe ei :)
Dea doarme, e mai bine, Doamne Ajuta, si-a mai recastigat puterile, inca recupereaza dormind cate 12 ore legate, si o las pt ca cred ca o ajuta

Nu stiu cum s-o scot la capat cu o chestie...daca de cand era de varsta ei Dani nu se apuca sa bage-n gura jucariile si nici alte chestii, nu umbla-n 4 labute ca un catel detectiv, ei bine, Dea e invers. Baga-n gura tot ce prinde, jucarii, scame, orice gaseste si mereu cauta ceva. Ieri i-am scos de pe gat o bila de la un joc de-al lui Dani. Ideea e ca nu-i pot aduna si arunca sau ascunde nici lui toate jucariile dar nici nu pot s-o las pe ea expusa pericolului. Asa ca-s blocata, trebuie sa fiu numai si numai cu ochii pe ea, nu mai pot nici sa ies din camera unde e, decat daca o pun in tarc unde e in siguranta. Si mai e ceva ce ma deranjeaza tot in acelasi registru, ea umbla peste tot cu manutele si gura si efectiv nu pot steriliza si spala non stop totul. Intr-o zi lingea covorul, in alta zi lua din bucatarie cu palmele firimituri de paine de sub masa si si le lingea....eu spal, sterg, aspir, dar pardoseala e pardosea, se calca cu picioarele si nu calcam numai noi, mai vin si unii altii, si chiar daca intra in ciorapi, tot cu picioarele se cheama ca umbla:) Cand o vad cum face am senzatia ca e ca si cum ar linge direct picioarele cui calca pe jos si mi se revolta stomacul si ma apuca grija ca sa nu i se intample ceva, Doamne Fereste. Dani nici daca-i cade pe covor un pufulet de ex. nu-l mai baga-n gura, de pe strada nici atat, il ia si-l duce la cos, ea in schimb lipeste bine pufuletul de covor si apoi il linge meticulos, ii spun, explic ca Nu, ca e murdar...nu-i pasa, rade si daca ma opun mai tare ea incearca mai tare sa faca ce mie nu-mi place....asa ca eu ce sa-i fac? cum s-o determin sa fie mai igienica? Imi imaginez ca la vara in parc va linge tot ce prinde si va manca de pe jos daca-i cade din mana si nu-s pe faza.
Mai are un obicei, daca te vede mancand, se apropie cu gurita ei de a ta si asteapta sa primeasca, e ca un pui de vrabie. Nu-i dau, asa ca imi baga degetul aratator printre buze, doar-doar pescuieste ceva. Asa ca-i pun la dipozitie un castronel cu firimituri de paine, de biscuiti, de pufuleti, de paine cu unt, ca sa aiba ce baga-n gura ceva mai de doamne-ajuta, numai ca asa-si cam strica apetitul. Initial credeam ca face asa de foame, dar nu, face asa si dupa ce e cu burtica plina, e preocupata sa deguste toata casa. Odata i-a scos lui Dani din gura o bucata de paine tot asa, statea gramada pe el si pana sa-i aduc si el castronelul din bucatarie, ea se servea direct din gura lui, normal ca el o servea. Asa ca na, ce pot eu sa fac s-o educ pe mica Linge tot sa nu se mai expuna la atatia microbi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!
Un an nou 2008 muuult mai bun decat 2007!
Sa fiti sanatosi, sanatoase si sa aveti parte de dragoste si noroc!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani cu veselie,
sanatate pe vecie,
casa plina de bucate,
dragoste pe saturate,
bani la greu,
noroc cu carul,
ce doriti si.... sus paharul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani! Anul Nou sa va aduca multe impliniri, sanatate si mult noroc!

Felicia, ce bine ca avem vesti de la tine! Sper sa fie bine in continuare!

Andreea, sunt asa zapacita ca nu stiu daca v-am felicitat pentru casa.. sa o stapaniti sanatosi si fericiti! O sa va linistiti dupa ce terminati treaba si o sa fiti foarte incantati de ce ati facut cu manuta voastra, asa a fost si la noi..

Am reusit sa pun cateva poze (restul se vad foarte prost)..
http://good-times.webshots.com/photo/2009374900058018672SgRQth

Va pup si sa petreceti bine in continuare!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput