Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI! BUCURII, SANATATE, PACE SI PROSPERITATE SI MULTA DRAGOSTE IN NOUL AN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani! Noul an sa ne aduca numai sanatate, bucurii din partea celor dragi, impliniri si multa putere, rabdare si intelepciune pentru a ne creste copii cat mai bine!

Felicia bine ai revenit. Insanatosire rapida si analize ok de acum inainte.
Gabi, sanatate multa si vacanta frumoasa.
Andreea, sa ne arati poze cu casa. A, in general sunt calma si linistita si imi place tare mult sa am grija de puiuti mei, dar mai ma apuca si pe mine nebuneala, mai ales ca simt cum imi pleaca si ultimii neuroni ramasi.
Andreea (Andries) ce fain ca l-ati pus pe Victor pe schiuri. Si eu mi-as dori, dar e tare greu sa ajungem la munte, plus ca ne-ar costa o gramada de bani si echipamentul. Ce mai face Mircea? Ati scapat de colici?
Lia, de asta mi-e groaza si mie, cand va incepe Matei sa mearga in patru labe si va baga in gura jucariile Stefaniei. Zau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau. A, si ai talent la poezii. Multumim de urare.
Daria, imi pare bine ca ati avut un Craciun frumos. Tu cum mai stai cu moralul?
Anca, am deschis pozele voastre, sper sa reusesc sa le si vad.

Aseara noi am pus-o pe Stefi la culcare pe la 11, iar la 12 fara 10 a mai cerut lapte (noi credeam ca ea doarme bustean), asa ca am dat-o jos din pat si am ciocnit si cu ea un pahar de sampanie. Dar nu a vrut sa bea, pentru ca "este vin pentru oameni mari". A mai stat un pic si apoi sa dus la nani, iar noi am stat si ne-am uitat la Die Hard 4.

La multi ani inca o data si multi pupici din partea noastra.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Sa ne traiasca toti sarbatoritii, Vasile si Vasilica!!

Primiti cu sorcova?

Andrea merci de intrebare, da, am scapat de colici!! URAAAA!! Bineinteles ca trebuie sa am grija la fiecare masa sa il ragai corespunzator, vorba lui Victor "avea o greata mami si nu putea sa o scoata" si ii mai picur cate putin espumisan in fiecare biberon, cat sa nu faca laptele spuma. Cat despre schiuri nici eu nu cred ca mi-as putea permite daca nu ar avea ai mei casa la Busteni, acolo eu ma duc si mai nou ocup doua camere si platesc doar gazele si lumina (costa destul de mult incalzirea casei pe timp de iarna si ai mei nu si-ar putea permite, de exemplu acum de revelion au inchiriat toata casa unui grup tocmai sa-si scoata banii de intretinere macar doua luni, plus impozitul care e destul de mare) dar ma avantajeaza si pentru ca am bucatarie complet utilata si nu trebuie sa mananc la restaurant. Asa ca ma costa in plus doar echipamentul 20 sau 30 de lei pe zi depinde de unde-l iei, monitorul la Predeal este 60 lei ora (acolo e partie buna de incepatori pe Kalinderu in Busteni nu prea merg incepatori) plus urcarea cu baby skiul, dar cel mai bine este sa-i trimiti in tabara de schi, incepand cu 5 ani se poate foarte bine!! Si la voi in zona cred ca se poate gasi o tabara, eu am avut colegi in facultate din Piatra de exemplu si schiau baietii de n-aveau nici o treaba.

Felicia multa sanatate!!

Gabi multa sanatate si tie, sper sa-ti treaca cat de repede sa te poti bucura de vacanta!

Andreea o casa necesita multa munca, dar si satisfactia e pe masura!! S-o stapaniti sanatosi!!

Giulia grasa? mai Daria eu am vazut o poza in care fi-ta e slaaaabaaa...eu cand eram mica eram asa slaba si mama ma imbraca numai in pantaloni sa nu ma vada lumea cat eram de slaba si sa nu-i spuna ca ma tine nemancata si eu bagam la greu de patru ori pe zi!!

Lia trebuie sa rezolvi cu maruntisurile. Mie Victor era sa-mi moara sambata parca. Eram singura cu ei (am povestit la odiseea lui Mirciulix) si ii dadeam bibe lui Mircea. La un moment dat ala n-a mai vrut si eu i-am dat o pauza de 5 minute, timp in care am venit la laptop sa scru ceva pe DC , laptopul e parcat la Victor in camera. Scriu eu ce scriu si aud o horcaiala langa mine, era Victor, pe jos, vanat aproape!! Noroc ca eu am facut la firma cursuri de prim ajutor si am stiut sa-i fac un heimlich, i-am scos o moneda de 5 bani care aproape ii obstruia traheea, daca nu eram langa el si eram in cealalta camera nu-l auzeam. S-a intamplat pe la ora 8 seara, pana la 2 noaptea m-a durut inima.

Asa ca... cred ca trebuie sa stau cu ochii pe ei ca pe butelie inca mult timp de-acum inainte.

Sa va spun doua perle ale lui Vic;
prima, la 12 noaptea, calare pe geam:
"seful fotbalistilor le-a spus sa alunge anul vechi din Bucuresti si ei il alunga cu bombe si artificii, numai Steaua putea sa faca asta, Hai Steaua! hai Romania!"

a doua tot ieri, se uita la Mirciu cum isi balanganea capul pe langa pieptul meu, era in pozitie verticala, de ragait:
"Mircea nu te mai pocni cu capul de mami ca o doare!!"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La Multi Ani !

Azinoapte la 12 numaram toti 3 cu Dea in brate (ea toscaia la suzeta de zor) secundele pana sa trecem in noul an...eram comici, toti cu nasurile lipide de geam spre curtea interioara a blocului unde vecinii faceau spectacol cu artificii..Danut a fost extaziat, nu se mai dezlipea de geam, murmura intruna "asta da treaba, asa mai merge!", asa ca am decis ca la anul cand o creste si mogaldeata lingacioasa si-o avea 2 ani, sa mergem undeva la munte toti 4, sa fie cu artificii si sclipiciuri din belsug, sa fie cu fast, ca e deja clar ca baiatul asta al meu e ahtiat de aglomeratii si distractii. De azidimineata dupa dejun a plecat afara si calareste sania, e rosu ca focul la obraji si mie-mi tzatzaie fundul sa nu raceasca sau ceva, el chiuie si aduna zapada in maini, de parca nu simte frigul defel. Am scos-o si pe Deea numai 15 minute ca ninge destul de tare si na, dupa viroza asta ce ne-a tinut o saptamana in casa am zis sa nu-ncepem sa stam o ora afara. Am plimbat-o in brate. Inca nu i-am luat cizmute sau ghetute de afara imblanite, are numai pantofiori de mers prin casa, si nici pe aia nu-i prea suporta decat cand are chef. Trebuie sa merg sa-i iau.
Am incercat si rasincercat eu cu taica-su s-o facem sa vina de la unul la altul, ne tineam mainile unite aproape ca sa se simta in siguranta, si DEGEABA, se teme, nu vrea sa paseasca decat tinuta de ambele manute, imi vine sa ma dau cu capul de perete, nu stiu cum s-o fac sa-i treaca frica, ca vine acusi primavara si trebuie sa mergem de o manuta afara, macar de o manuta, daca singura nu, desi ar trebui sa mearga pana prin martie singura. Danut nu era asa fricos, el se rostogolea prin casa ca un purcelus grasunel iar gratioasa asta mica si lungana se teme....of-of

Amironeanu, merci de laude, eu aveam o cariera de lingvist de urmat initial dar am carmit-o brusc spre altceva:)

Unde sunt toate fetele? si mai ales de Papadiq nu mai stim nimic? ce fac fetitele ei?

hai, scularea, luati-va stacana de cafea sa treaca mahmureala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Semnam si noi condica !
Daca nu era Giulia, eu treceam in noul an dormind k m-am intins oleak La 12 fix m-a trezit sa mergem la geam sa vedem focurile de artificii
Lia, pupam puiii timisoreni. Giulia a fost un copil ce gustase tot ce a apucat.
Andries, d`aia am zis grasa cu ghilimele :-)
Mi-a stat inima in loc la povestea ta. Bine ca sunteti bine cu totii !
Si vreau detalii despre taberele de schi :-)
Amironeanu - eu cu moralul sunt ok ! Vreau sanatate la toata lumea, in rest, se rezolva :-)
Anca - super fie`ta, o iubesc ca seamana leit pe prietena mea cea mai buna din copilarie, la freza, fizionomie, tot, iar acum m-a innebunit Giulia cu poneiul ala mare ... hehehe, normal ca vrea si ea ...

Io pic de somn :-)
Giulik se tot imbraca si dezbraca de rochii ... ea nu e deloc obosita ... De unde atata energie ?! Cred ca de la portia dubla de pranz, ca micul dejun si l-a sarit ... era ocupata cu rochiile

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI CU VESELIE,SANATATE SI FERICIRE PENTRU CELE MAI TARI MAMICI SI PENTRU CEI MAI FRUMOSI SI DESTEPTI PITICLONTI!!!!
Noi tot in deplasare suntem,daca ne lasa codul galben ajungem si noi maine seara acasa:))
pupicei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la Oradea !
Ningeee, ningeee, ningeee
Noi am fost pana la serviciul meu, iar acum sunt servita cu ciukalata din cutia mandrei

Voi ce faceti ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aproape ca uitasem cum se petrece in ro, de cateva zile bune mesajele sunt taaaare sporadice :)
eu-s la munci de la 6 juma ca deh, am de recuperat, mai ales ca-s odihnita :) am vopsit, varuit, instalat frigi, azi mai face iubi ceva pe la baie si de vineri dormim acolo. parca am emotii...
mey, philip a racit si aseara nu voia sa se culce desi nu dormise la pranz si era evident obosit. ba voia sa dorm eu cu el, ba tati, ba se dadea jos din pat pana n-am mai rezistat si l-am lasat si a inceput sa planga isteric. dupa vreo 10 minute m-am dus la el si mi s-a rupt inima, era fleasca de transpirat si l-am mangaiat pana a adormit asa. apoi la 5 l-am luat in pat cu noi ca scancea. asa nemrnica m-am simtit aseara...si inca nu mi-am revenit...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani! Un an mai bun pt toti!
De revelion nu am fost singuri, au venit americanii...a fost dragut..brad, foc in semineu, luminari..si meniu romanesc (salata de beouf, mezeluri romanesti, sarmale si mamaliga, cafea europeana,cozonac ca deh m-a apucat hranicia:))) vin romanesc)..I-am socat asa de tare ca a doua zi ne-au sunat de 2 ori sa ne mai multumeasca

A trecut si 2007..sa vedem ce ne aduce 2008...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani fericiti pentru 2008!
Pupam toate fetele si piticii aferenti (de tatici nu ne atingem sa nu le incasam) si le uram ca anul 2008 sa va aduca numai bucurii, realizari, sanatate si liniste sufleteasca, si prietenia care s-a legat aici sa dainuie pe veci.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput