Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenp spune:
la multi ani, cu mic si mare! un an nou plin de bucurii si realizari!
mitzura spune:
La multi ani si de la noi! Un an nou cu sanatate, lucruri bune care se implinesc si liniste in suflete!
ina32 spune:
La multi ani, un an cu sanatate si impliniri la toata lumea!!
M-am intors la munca...dupa o vacanta scurta dar frumoasa. De rev am petrecut cu prietenii la restaurant, pana dimineata la 6, pe 1 am avut musafiri iar ieri am fost in Poiana la sanius.
Cam atata deocamdata, ca tre sa-mi revin
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele si La multi ani fericiti!!!
va rog sa scuzati lipsa prelunga dar am luat o pauza de calculator, voita.
inteleg ca majoritatea v-ati distrat bine in vacanta. sanatate tuturor bolnaviorilor, dar cred ca nu mai sunt.
Gabi sper ca esti ok acum!
aici la noi este un viscol ingrozitor, am ajuns de abia la 10.30 la servici dupa o incercare esuata de a scoate masina, a doua de mers cu autobuzul, apoi am revenit acasa si am tot sunat la taxi-uri pana am gasit unul sa ma duca. sa vedem cum ma intorc acum....
szivarvany spune:
Buna ziua si de la Oradea.
Nu avem un gram de zapada nu e corect !
Si raportez k ieri, donsoara mea, a stat lipita de pc sa se joace 1 ora dimineata si una seara ... e innebunitaaa Oare pe cine seamana ?
Eu sunt la munk ... cu un kef nebun ... de orice altceva
Pupici tuturor celor care mai au vreme de pc
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Andries spune:
ehei...si in Bucuresti e zapada la greu si ieri noapte a mai si viscolit-o!!
greu se merge cu masina prin oras, daca se poate sa eviti emult mai bine.
eu sper sa pot ajunge maine cu strumful la vaccin.
despre tabere de ski
http://www.taberelapredeal.ro/
eu anul asta nu il dau ca nu rezista 6 zile la rand pe skiuri, trebuie pauza la doua zile, dar la anul nu mai scapa!!
Andries
roxanaz spune:
eu dupa ce m-am chinuit 2 ore sa ajung la munca acum ma pregatesc sa imi caut un taxi....sa vad cat mi-o lua sa ma intorc acasa. s-a mai oprit ninsoarea in schimb e un viscol de nu vezi la 2 pasi.
pup u all!
g_ioana spune:
Neatza,neatza...vacantza-i gata,am ajuns aseara acasa,a fost frumos si distractiv..meii da uitai sa angajez pe cineva sa ma astepte cu mancare calda si casa curata:)))...la noi este soare dar geeeer..Roxi asa-ti trebuie mama daca nu ai stat acasa:))))
Pe scurt,craciunul l-am facut la socrii la Campulung Moldovenesc,mandra a fost in extaz pentru ca era multa zapada asa ca zilnic distractie cu sania si bulgareala,a fost si ajutorul moshului si a impartit cadourile,a colindat si urat ca sa "strang bani sa-i platesc lui tati benzina!" si la chinuit la maxim pe Twix catelusul matusei..ajunsi la buzau a continuat chinuiala pe Leti catelusa bunicilor si pe pisica vecinei..asa ca i-a zis lui tati ca nu-i mai da bani de benzina, ca vrea sa-si cumpere o pisica si-un catel:))..de revelion cel mai asteptat moment a fost tortul si sampania de copii,iar la 12.30 a picat eroic la somn...in rest joaca cat cuprinde cu verisorii..
Pun niste pozici,mai intind niste rufe,mai mestec in oale si mai revin sa cetesc din urma
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/craciun%20cplung-revelion%20buzau%202007-2008/
pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
am ajuns acasa relativ repede, pe la 3, am avut chiar noroc as zice eu. Ioana, da, asa imi trebuie daca nu ma astampar
am pus ceva poze de la intalnirea cu Mos Craciun de acasa: http://family.webshots.com/photo/2763715920088100014BRiwXm
si acum am duc sa vizionez si eu poze frumoase ca am salvat vreo 5-6 link-uri
szivarvany spune:
Vazut Gorodica inzapezita (vrem si noi) si pe Patrick foarte serios
Mai am un pic si merg acasa. Ma dor amigdalele de ma ia cu nervi In plus, iarasi am caderi de calciu (sau ce fras) si am ramas fara doo plombe Asa k am de umblat la medici Fara kef. Si musai neaparat sa ajung la doc cu hernia naibii
Pun si eu noul link sa vedeti cum ne petrecem serile ...
Andries, sar`na de link ! Ma si vad asteptand`o pe Giulik din varf de munte Io nu ma risc ca`st batrana si ramolita
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani