Gradinite Cotroceni: Happy Univers vs Ada!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

predarea in engleza , e relativa :))ma refer la anii de gradi si depinde f.mult de cap. copilului. nu poti conversa efectiv in engleza ....poate prin cl.IV-a....insa cunosc o multime de cuvinte (cea mica-acum 5 ani) iar cea mare are ore in fiecare zi , traduceri etc. -acum vad rezultatele (pt. care ,cu ani in urma doream sa le mut )
supraveghere on-line -da, uneori ma uit sa vad ce fac fetele mele -la scoala se vede mai clar!

Nemultumiri ?! acum cand m-ai intrebat ,chiar nu-mi mai amintesc. dar stii cum e, stai de vorba cu parintii ,unii cu nemultumiri ,ii asculti ,le dai dreptate pe moment si incepi sa aduni ..intrun pahar.
oricum au fost chestii legate de schimatul educatoarelor- ba au ramas insarcinate , ba au plecat in alta tara sau am auzit ca nu le da apa plata imbuteliata ci de la robinet (in final este filtrata uneori -cert e ca nu s-au imbolnavit .
mai revin

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc,Alina!!! Iti sunt recunoscatoare!

Diana, vreau, cum sa nu, stau foarte aproape de Discover, arata foarte bine sediul, altceva nu stiu! Imi pare bine ca esti multumita.
Povesteste-mi cand ai timp, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Ola, fetele!

Vin si eu cu info despre gradinita Happy Univers, am vizitat-o in ianuarie 2008, deci recent.
Nu mi-am inscris copilul acolo pentru ca nu mi-au placut urmatoarele lucruri: in primul rand mirosea atat de tare a mancare de cand intrai in cladire ca-ti venea rau (eu sunt si f sensibila la mirosuri)si m-a ingrozit gandul ca matei al meu o sa fie ca o oala de mancare ambulanta dupa programul lung; in al doilea rand: curatenia lasa de dorit, copiii stateau in spatii/sali f mici si neaerisite, se doarme in sala de curs, prea multe lucruri colorate si obositoare agatate pe pereti.

Ce sa zic, m-am simtit f nasol de cand am intrat, totul mi se parea apasator, rau mirositor, vechi si kitch.

In schimb educatoarea care mi-a facut prezentarea gradinitei parea ok, vb frumos, directoarea la fel, parea ok, poate un pic prea autoritara, vazand-o imi aduceam aminte de cadrele didactice de pe vremuri.Au sistem de supraveghere, o curte in care se pot juca.

A, si n-am vb despre oferta educationala: limba engleza; activitati matematice: numarat pana la 5 parca; forme, culori pricipale, constructii din diverse; alta activitate:lumea povestilor.
S-ar putea sa nu fi retinut exact, nici nu m-a interesat f tare pentru ca nu mi-am propus sa-l scot geniu si poliglot din gradi.

Eu voiam doar o gradi curata, cu personal dragutz si profesionist; cu mancare cat de cat sanatoasa si cu copii.

Asta a fost experienta mea cu Happy Univers. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest mesajulul meu, doar mi-am spus parerea pt ca atunci cand faceam research de gradi tare as fi avut nevoie de mai multe informatii.

Drag si imbratisari la toate si toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yorky spune:

Buna tuturor,
In primul rand subscriu celor spuse de Starchi....

Cautand gradinite am ramas la varianta Ada Kindergarten sau Discover me...
Stiti cumva daca la Discover me au si program prelungit (pana la 19.00) ?
Alte info-uri utile despre Ada ??

Va multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Discover-me se desfiinteaza, nu stiu motivele. Ramane doar after school acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebedaria spune:

buna seara,

Tonnia, la ce greadinita te-ai hotarat intr-un final?
si eu am aceeasi problema :-( ....tot in Cotroceni caut ceva...

mersi frumos!

Mergi la inceput