Gradinite Cotroceni: Happy Univers vs Ada!
As vrea sa-l dau pe Dinu (2,2) la gradinita incepand din primavara, cam asta e zona de interes. Nu prea gasesc pareri despre aceste 2 gradinite, adica am gasit cate o singura opinie, nu prea buna. Pe alte forumuri am mai gasit vreo 3 pareri chiar foarte bune. Mai caut informatii. Despre alte gradinite din zona nici atat nu am gasit.
Va rog, poate are cineva copilul inscris la una dintre ele. 
Raspunsuri
anca_vlad spune:
cel mai bine este sa mergi cu copilul sa vezi cum este gradi si e importanta reactia copilului, eu asa am facut anul trecut in septembrie cand l-am inscris pe vlad la gradi...si am optata pentru Rainbow Kids, tot in cotroceni
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Tonnia spune:
Merci, Anca, ai dreptate, de fapt ceea ce conteaza e sa se simta bine copilul, cred ca de-asta sunt si pareri atat de diferite, sunt toate in functie de adaptarea propriului copil acolo.
O sa ma uit pe site la Rainbow!
Te pup
anca_vlad spune:
daca vrei info despre rainbow tw ajut cu placere, noi aserara am avut serbarea care a fost minunata!
POZE VLADUT
monaraus spune:
Si noi suntem interesati de o gradinita in aceasta zona! Dar mai este o gradinita la Eroilor, pe colt, e o casuta mica, cocheta, dar nu stiu cum ii spune. Stiti voi ceva de ea?
anca_vlad spune:
de stat sau pariculara?
POZE VLADUT
monaraus spune:
Cred ca este particulara, nu am mai auzit de gradinita de stat in vila...sau, cine stie...
anca_vlad spune:
e una de stat in zona eroilor pe strada care iese in poarta palatului cotroceni si este in vila.
GRADINITA NR. 32 BUCURESTI; SECTOR 5; STR. PASTEUR LOUIS,DR., Nr. 41; 021/4117990
GRADINITA NR. 70 BUCURESTI; SECTOR 5; STR. SF. ELEFTERIE, Nr. 28; 021/4109582
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
si intradevar sunt gradi de stata in vile.
gradinita 56 de pe popa tatu
gradinita 50 de pe nicolae iorga
si mai e o gradinita careia nu ii stiu numarul (parca 96) in zona pietei amzei, daca memoria nu ma inseala e pe strada mendeleev.
cu siguranta mai sunt si altele dar eu pe acestea le-am vizitat in primavara cand am vrut sa il inscriu pe vlad la o gradi de stata!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
nu, au program pana dupa ora 19.00, e vb de programul scurt cu masa cel pana la ora 14.00.
POZE VLADUT