Gradinite Cotroceni: Happy Univers vs Ada!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

multumesc, anca, pentru informatii; vom incepe si noi anul cu vizitarea gradinitelor din zona... spui ca ai ales rainbow pentru ca i-a placut copilului sau de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu vreau sa para ca fac reclama unei dintre gradi si contra reclama alteia, dar de la centru conil, vladut m-a tras de mana sa plecam nu i-a placut, la Gradi Ioana nu mi-au placut mie scarile, la happy univers nu au vrut sa ne primeasca nici sa stam de vb desi am fost la ei la usa, dar din modul in care mi-a vorbit directoarea sau cine o fi fost cea care a iesit afara sa ma masoare din cap pana in picioare sa vada daca am fata de gradi a ei clar ca nu mi-a placut.

cand am ajuns la rainbow eram oarecum dezamagita si nervoasa din cauza atitudini individei de la happy, am fost intampinata de directoare cu un zambet larg poftita inauntru in birou sa stam de vorba,timp in care vladut a ramas pe langa educatoarele care pregateau gradinita pentru deschiderea anului. Cand sa plecam acasa nu am putut sa il iau de acolo decat cu insistente si cu promisiunea ca vom revenii, alegerea a fost a copilului in proportie de 70%.Ceea ce mi-a placut a fost ca nu e o gradi cu fitze este o gradi cu abordare normala din toate punctele de vedere, e curat dar nu e lux, dar cred ca ce conteaza este ca am vazut foarte multe plusuri in evolutia lui vladut, se fac activitatii multe si dosarele copiilor chiar sunt consistente, mancarea este buna (vladut este un barometru in acest sens, suferim de enterocolite si burtica lui reactioneaza imediat daca ceva nu este in regula) de un an si ceva nu am avut probleme deloc cu burtica, se adapteaza la necesitatile copilului, de ex., vlad ca el este cel care e acolo si de aceea ma refer la el nu are voie doua felui de mancare la aceeasi masa si din acest motiv mananca felul I inainte de somni si felul II dupa masa, daca e nevoie de regim se gateste regim.

Si nu in ultimul rand exista foarte multa daruire si suflet pentru copii din partea celor care fac parte din aceasta gradinita educatoare, directoare, ingrijitoare, soferi si tot ce vrei, bunsimt si omenie!

asta e ce pot sa spun dupa un an si un semestru de cand e vladut la rainbow!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Iti multumesc din nou pentru info. Cu bolile cum a fost? Sa inteleg ca este in primul an de colectivitate...

Mergi la inceput

nunu este in primul an de colectivitate este al trei-lea, l-am dus la cresa la una an si 10 luni in brasov, anul trecut ne-am mutat la bucuresti si a fost in al doi-lea an de colectivitate la grupa mica, dar primul am la rainbow, anul acesta e la grupa mijlocie.

cu bolile am stat cam asa:

in primul an la cresa multe si marunte raceli otite scos polipi
al doilea an grupa mica un singur episod de laringo-traheita
al treilea an nimic nici o raceala serioasa, temperatura sau ceva de genul acesta, doar mucii de rigoare!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Bravo! Ati scapat, ca sa zic asa! Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Noi suntem la Olga Gudynn in Cotroceni (spre Panduri) si este destul de ok. Cam scumputza, dar suntem multumiti. Copilul are cum ~3 ani jumate si nu vorbea prea bine cand a inceput, iar acum ne intreaba tot timpul cum se zice la nu-stiu-ce in engleza? Si chiar retine - culori, animale, etc. Per ansamblu suntem multumiti, acum depinde la ce te astepti de acolo.

Altfel - in primele 2 luni a stat o luna acasa (daca adun toate zilele cat a lipsit), asta e, laringita, faringita, de nu mai stiam ce sa ma fac cu el, cu febra 40...

Pe urma mi-a recomandat cineva - o doza de Oscilococin pe saptamana si acum e totul ok, mai stranuta din cand in cand, mai are muci, dar nu a mai luat nici o raceala nasoala si suntem multumiti.

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anca, ajuta-ma cu ceva raspunsuri, te rog:

-cum se face engleza? Adica, cate ore pe saptamana?
- vara se fac cursurile de inot/tenis care figureaza pe site? Functioneaza deci vara?
- daca il dau la program scurt beneficiaza de activitatile descrise in site sau ele se fac cu precadere in partea a 2-a a zilei?
- e adevarat ca se muta mai aproape de Gradina Botanica?
- ce metode au de stimulare a cooperarii, ca sa ma exprim plastic, pus la colt, time-out, buline etc ?
- nu gasesc preturile.

Dixie, multumesc mult pt parerile depre Olga G. Nu mai stiu de ce am exclus-o de pe lista mea, probabil am citit ceva despre ea, ca de vizite inca nu m-am apucat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Anca, ajuta-ma cu ceva raspunsuri, te rog:

-cum se face engleza? Adica, cate ore pe saptamana?
- vara se fac cursurile de inot/tenis care figureaza pe site? Functioneaza deci vara?
- daca il dau la program scurt beneficiaza de activitatile descrise in site sau ele se fac cu precadere in partea a 2-a a zilei?
- e adevarat ca se muta mai aproape de Gradina Botanica?
- ce metode au de stimulare a cooperarii, ca sa ma exprim plastic, pus la colt, time-out, buline etc ?
- nu gasesc preturile.

Dixie, multumesc mult pt parerile depre Olga G. Nu mai stiu de ce am exclus-o de pe lista mea, probabil am citit ceva despre ea, ca de vizite inca nu m-am apucat.

Antonia

te ajut cu mare placere si iti spun tot ce stiu eu.

-engleza se face zilnic dimineata - au profesoara de engleza.
-programul e cam asa masa de dimineata in jur de ora 8.30-9.00 apoi activitati (matematica, scriere, modelare cu plastelina, pictura, etc.) se lucreaza pe fise si pe caiete si in engleza si in romana pana la ora 11. o data sau de doua ori pe saptamana se face judo.
au iesiri saptamanale din gradinita circ teatru, daca nu ii duce pe cei mici aduc trupe de teatru la gradi cu diverse spectacole.

Se face innot, tennis dar aceste activitati se platesc separat.
inot 10 sedinte 160 ron. din mai si se fac si acum
tenisul l-au introdus anul acesta de la sfarsitul septembrie si se desfasoara si pe perioada iernii costa aproape 250 ron luna si merg de 2 ori pe saptamna, terenul de tennis e acoperit e in balon si er ff aproape de gradinita, le asigura transportul.

pentru stimularea cooperarii metodele sunt doua stamplicute rosii pe manute daca au fost cooperanti si negre daca nu au ascultat si pus la colt.

gradinita functioneaza 12 luni pe an.

da activitatile didactice se fac in prima parte a programului copii dorm de la 13.30 ca, pana pe la 15-15.30, dupaamiaza daca este frumos afara sunt scosii in curte, iar acum pe perioada iernii se mai coloreaza se joaca, nu au un program prea incarcat!

nu stiu care vor fi de la anul preturile dar acum la programul lung pana la ora 17.00+ este de 800 ron, cu ce pret incepi cu acelasi inchei anul.

medicul vine in gradinita de doua ori pe saptamana lunea si joia!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Anca, iti multumesc tare de tot! Suna foarte bine ce spui tu, incep vizitele cu Rainbow. Dupa Sarbatori merg sa vad. Numai daca s-ar acomoda el!
Te pup, Sarbatori fericite!
Revin cu detalii dupa vizionare.

Mergi la inceput

Aoleu, Anca, iarta-ma, dar uite ce-am gasit:

http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-12-04&id=230208

Ultima fraza ma sperie, in rest nu ma intereseaza!
Eu tot o sa vad cum e, sub deviza: pana nu vad nu cred!

O zi buna, fetelor!

Mergi la inceput