Gradinite Cotroceni: Happy Univers vs Ada!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ce a fost in spatele acestei gradinite nu ma intereseaza, dar dupa ultima replica pot sa iti spun ca este o minciuna grosolana...........incalzirea este pe centrala, cu calorifere in toata gradinita, iar conditiile nu sunt precare si pot sa spun ca acest articol nu ma jigneste numai pe mine ca parinte care am copilul acolo ci inca cel putin alti parinti ai altor 50 de copii si nu e drept.

si cum am mai spus nu e lux dar e curat si pentru asta pot sa spun cu inima deschisa ca nu sunt doar vorbe!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mie-mi pare super bine ca nu e adevarata partea cu sobele, in rest chiar nu ma intereseaza nici pe mine. Bine ca mi-ai raspuns repede, sa nu ma tii ca pe jar, intuiam ca nu-i adevarat, mai ales ca tu n-ai vrut la Ioana din cauza unor scari...

Bai, dar o iei razna de tot auzind tot felul de chestii care se bat cap in cap!
Trebuie sa vezi cu ochii tai, in concluzie. Si in sens invers e la fel de inselator, auzi de locuri foarte bune, aproape ca nu gasesti nicio parere proasta despre ele, iar pe tine nu te conving de nicio culoare.

Mergi la inceput

despre mutatul gradinitei iti pot spune ca este de durata momentan au renovat parterul si casa trebuie supra inaltata pentru a putea suporta standardele unei gradinte asa ca intuiesc ca va mai dura cel putin doi ani!

ce nu ti-am spus este ca sala de clasa e sal ade clasa, dormitoarele sunt separat.
intr-o sala sunt cateva patuturi, pentru copii mai plangaciosi ca sa nu ii deranjeze pe ceilalti.

si exista un drept la replica in evz, iar directoarea gradinitei isi pregateste si ea un drept la replica dar dupa sarbatori, pentru ca in momentul de fata a fost mult mai preocupata de bunul mers al gradinitei si activitatilor de acolo - serbari de sfarsit de an cadouri adus mos la serbare etc.

PS de sfantul nicolae copii au prinit cadouri si vizita "spiridusilor lui mos craciun sa le scrie scrisori, a fost ff frumos!"

Copilul meu e fericit acolo si pentru mine e tot ce conteaza! Iar un alt aspect care vb de la sine este ca in grupa mijlocie sunt copii care au fost de la inceput inca de la grupa mica iar educatoarea este aceeasi!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Anca, eu una te cred 100%! Nici nu stii ce bine mi-ai facut ca mi-ai povestit, mai ales ca nu auzisem nimic despre ea, deci as fi ratat o varianta.
Este prima gradinita de vizitat. Dar nu am plan B!

Hai mai fetelor, ceva despre Ada, Happy, Cici-Miti sau cum s-or mai numi altele din zona, cine mai stie ceva?
Si Discover-me e pe undeva prin zona. Stie cineva ceva?

Mergi la inceput

spune-mi de unde pana unde se intinde ari ata de cautare si incerc sa te ajut cu ce mai stiu eu!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Doar in Cotroceni ma intereseaza, cel mai aproape mi-ar fi pe langa Podul Cotroceni, Gradina Botanica, zona Pietei, Sp Universitar, Eroilor. Discover me, de ex, e langa Podul Cotroceni, imi e foarte aproape dar despre ea chiar nu am vazut pe nimeni sa povesteasca. Am o vecina al carei baiat e acolo dar nu s-au prins nici ei pt ca pustiul a fost non stop bolnav, practic doar vreo 3 zile a mers de la inceputul anului. Singurul lucru pe care-l stiu de la ei e ca nu le-au dat voie sa stea deloc cu baiatul, nici 15 minute, au zis ca asta e politica lor, lucru care i-a nemultumit dar nu pentru mult timp pt ca au intervenit bolile astea care le-au dat batai de cap.

Mergi la inceput

din pacate zona respectiva e departe de mine. pe discover-me am vazut-o dar doar de afara ca am trecut pe langa ea dar atat!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by Tonnia

Hai mai fetelor, ceva despre Ada, Happy, Cici-Miti sau cum s-or mai numi altele din zona, cine mai stie ceva?
Si Discover-me e pe undeva prin zona. Stie cineva ceva?

Antonia

eu am fetele la Ada din 2002 (cea mare fiind acum in cl.II-a tot acolo).ce pot sa-ti spun ...nu -i pot acorda punctajul maxim insa au fost parinti care au plecat si au revenit tot la Ada.
Si eu am fost tentata sa-mi mut fetele de cateva ori,insa nici nu au vrut sa auda ,s-au pus pe plans... asa ca in final atata timp cat ele sunt acolo fericite ,nimic nu mai conteaza.
asa ca sa punctez ateva aspecte importante pt.mine:
-au o mancare adecvata ,variata si fara porc
-este curat
-personal atent
-parintii pot schimba opinii in curtea scolii fara niciun fel de interdictii (se practica in alte locuri)

Totusi dupa 4.5 ani de "experienta " ,crede-ma ca nu exista gradinita perfecta ,asta si din cauza personalului (povestea generala)..etc.
mult succes in luarea unei decizii fecicite.

edit; daca happy ,este cea de pe dr. sarii , are o reputatie buna si am vizitat-o de 2 ori (aveau niste scari inguste placate cu gresie iar cea mica avea 1.8 luni si nu ne-au primit/nu am vrut)cladire noua...au vacanta toata luna aug.

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Alina,merci mult, nu pleca, mai spune-mi, uite vreau sa te intreb de engleza, chiar e cu predare in engleza? Au progresat bine? E cu supraveghere on-line,cum scrie in site? Nemultumirile au fost legate de securitate, de educatie, sau de ce aspect?
Happy asta de care zic e alta, tot in Cotroceni, pe Tomescu parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetita mea este la "Discover me" din spetembrie si sunt super multumita. Gradinita este in Cotroceni, pe C. Noica, langa gradinita MApN. Daca te intereseaza, revin cu detalii.

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput