*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

tina, io ma bag in seama numai pe ce aud si citesc pe teme de genul asta da' sper ca nu te superi. din ce am inteles, cand e vb de o diferenta ceva mai maricica intre copii, e f important ca cel mare sa simta ca i se atribuie un rol in viata prezenta si mai ales viitoare a nou-nascutului. si rolul cel mai la indemana ar fi cel de protector. ideea este ca le e usor copiilor sa fie gelosi pe cei mici dar le e greu sa fie gelosi cand li se spune ca cei mici sunt foarte fragili si neajutorati si ca vor fi asa o multime de ani. si ca in toti anii astia, cineva va trebui sa ii apere, sa ii protejeze, sa fie langa ei. iar acel "cineva" = fratele mai mare. si in felul asta fratele nu simte ca si-a pierdut rolul pe care il avea pana atunci in familie, ci se vede cu un rol in plus. si daca i-l prezinti ca fiind f important, chiar vital, cica sunt sanse f mari ca totul sa fie bine f curand.

fac sens toate teoriile astea, ma intreb?

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, la mine e a doua seara la rand cand am stari nasoale de voma
Ce naiba o insemna asta? Ca n-am mai avut greturi de prin luna a patra...

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gatta, ce putin mai ai si tu... Si tot nu te astamperi... Of of... O sa faci si tu ca mine; o sa conduci pana la spital ca sa nasti...

Tinna, nu cred ca este o idee buna sa il trimiti pe Andrei la bunica daca el nu vrea. Tine-l aproape de voi si va veti adapta impreuna. Chiar daca va va fi mai greu la inceput, veti fi mult mai uniti iar fratiorii se vor iubi mult mai mult. Hai ca va fi bine! Ai sa vezi!

Iar legat de stari de voma....eu nu am avut la inceputul sarcinii dar am avut in trimestrul III aproape in fiecare seara (uneori si ziua). Nu cunosc explicatia dar nu cred ca ai de ce sa te sperii. Oricum ar fi bine sa ii spui medicului tau despre asta.

Si acum cred ca ar fi cazul sa merg sa dorm si eu putin. In curand imi da Ana trezirea si maine iar sunt cu ochii carpiti de nesomn.

Va pupacesc dulce si va doresc somnic pufos!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tinna, acum doua ore am dat si eu cu spor la rate. Si nici eu nu am avut greturi in primele luni. In schimb am acum la greu. Cica tine de schimbarile hormonale care se petrec acum, pe ultima suta de metri

Galeria pte fetele noastre - cine mai partcipaaaa??????

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

GALERIE!!!!!

PENTRU GUGU, GINA SI DANONIQUE!!!!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irinouka

a! si am gasit pilota, 2 m pe 2,4. de multa vreme ne trebuie si, dintr-un motiv sau altul, nu luam. costa 700 de mii. lei vechi. oricum nu mai aveam bani cand am agsit-o dar...ar cam fi de luat, ma gandesc. a, la banii astia are si cearsaf si doua fete de eprna.
n-astept decat un semn si sar din nou in cizme. si direct catre pilota.

aud, aud?

:-)

irina 36 Rares

Irinouk , unde zici ca ai gasit pilota aia ? Ca si mie mi-ar trebui asa ceva...

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

GU-GU
GI-NA
DA-NO-NIQUE!

GU-GU
GI-NA
DA-NO-NIQUE!

GU-GU
GI-NA
DA-NO-NIQUE!

GU-GU
GI-NA
DA-NO-NIQUE!

GU-GU
GI-NA
DA-NO-NIQUE!

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Zuzici, sa va mai zic ceva... Sora mea pleaca maine la Viena cu sotul ei pentru cateva zile... Isi fac concediul acolo... Au noroc ca au o bona extrem de buna cu care l-au lasat pe baietelul lor de 2 ani si 8 luni... este ca o bunica pentru copil (copilulasul nu are nici o bunica, si mama noastra si mama sotului ei au murit demult...) Am fost si eu la Viena in vara lui 2005 si mi-a placut asa de mult... asha ca am devenit visatoare... Vreau si eu undeva in concediu!!
Ma rog, pe-aici prin Romania , vreau la munte!!! La zapada!!! Ca zapada din C-ta deja s-a flescait...
Asa ca poate imi iau sotul si baiatul si plecam! Soacra-mea numai cand aude sa vreau sa plec cu burta la gura la saniush zice ca suntem nebuni!
Voi ce parere aveti???

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by irinouka

a! si am gasit pilota, 2 m pe 2,4. de multa vreme ne trebuie si, dintr-un motiv sau altul, nu luam. costa 700 de mii. lei vechi. oricum nu mai aveam bani cand am agsit-o dar...ar cam fi de luat, ma gandesc. a, la banii astia are si cearsaf si doua fete de eprna.
n-astept decat un semn si sar din nou in cizme. si direct catre pilota.

aud, aud?

:-)

irina 36 Rares

Irinouk , unde zici ca ai gasit pilota aia ? Ca si mie mi-ar trebui asa ceva...

37+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

piatza obor

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Irinouka, Alina si multumesc de sfaturi! Si eu cred ca trebuie sa il implic pe Andrei, nu sa il indepartez... Of ce mama nebuna sunt, il iubesc atat pe mult pe Andrei incat ma framanta rau problema asta... Uneori cred ca sunt o mama tare exagerata, sa vezi ce soacra afurisita o sa fiu peste vreo 20-30 de ani

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput