*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinuk,. Luca si-a dorit sa plece la ai mei. L-am intrebat de mai multe ori daca vrea sa plece, i-am explicat ca poate veni acasa cand doreste. El a vrut sa plece pentru ca ii place f mult la ai mei. Ei stau la tara, asa ca Luca poate sta mai mult afara (exact ce-i place lui), e mai multa zapada decat aici, in noaptea de Mos Ajun va merge cu colindul prin sat impreuna cu o multime de alti copii... Este fff frumos acolo si stiu ca si eu eram extrem de fericita sa-mi petrec acolo vacantele impreuna cu bunicii.

Si noi ne-am gandit ca nu cumva sa se simta exclus de catre Ana si de aceea am avut mare grija. Si trebuie sa avem in continuare. Oricum, cat a stat in Bucuresti, dupa ce am venit cu Ana acasa, a fost destul de dificil. A incercat sa atraga atentia asupra lui prin diverse boacane sau scene. Va fi o perioada mai dificila pana se va adapta la noua formula (nici pt noi nu cred ca va fi usor) dar vom reusi pentru ca suntem o familie si ne iubim.

multi!

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor!!

Imi era dor de voi! Am iesit un pic cu iubitul meu la plimbare si asa mi-a placut!!!

Creatooooo!!!! sa iti traiasca nepoteii - canareiii. ce m-a impresionat, parca ii si vad pe amandoi, pe Marina pe oushor si pe Costica stand langa ea si cantandu-i! Imediat m-am dus la iubitul meu si i-am spus ca gata, a aparut primul ou (povestea cu smulsul penelor din coada i-o spusesem deja ) Sa stii ca m-am gandit f serios ca la anul, eventual in primavara, sa ne strangem mai multe zuze de Cta si sa il chemam pe iubitul tau la mare la o sedinta foto. crezi ca ar accepta???

Miri, eu spun sa nu iti mai bati capul, examenul a trecut, scoala ai terminat-o, diploma va sa mai vina si gata. oricum poti fi mandra de tine, am spus-o si o mai spun!

Sunt de acord cu tot ce ati spus despre forum. Ma simt atat de bine cu voi, va simt atat de aproape, faceti parte din viata mea, vorbesc despre voi cu iubitul meu. Cu altii nu imi bat capul sa discut din aceleasi considerente. Nici eu nu mi-am imaginat ca pot trai o astfel de experienta. Si de aceea nu inteleg nici altii care nu au trait asa ceva.

Ginette, Deflamol am luat eu de la Baby Expo de anul trecut, era o promotie ampla la el si l.am luat la jumatate de pret, cica e ultimul aparut acum pe piata si incearca sa detroneze Bepanthenul. Oricum are aprox aceeasi compozitie, baza fiind oxidul de zinc. Dar cine il recomanda spun ca e mai bun. O sa vedem, nu?

Alina, am admirat pozele cu Ana scumpa!!! Si apropo de sotz, vezi ca il acuzai saracu degeaba? El cred ca era super stresat si agitat si emotionat si de aceea mai dadea cu bata in balta, dar uite ca se revanseaza. Si normal ca e minunat, ca doar de aceea l-ai luat de sot, nu?

Shose, sa stapaniti sanatosi patutzul!! Stiu ca era ceva ce-ti statea pe cap. Asteptam pozici!

Alexia, bine ca a fost bine la dr si ca vestile sunt bune! Asdar tineam eu bine minte ca tu erai cea cu controlul. Pup fata!

Monica-matz, eu sunt de acord cu propunerea cu prezentarea în Power Poin! Si asa suntem o Odisee de vedete, tipe bine, frumoase, sexoase si invidiate!!! Dar cine se inhama sa faca asta? Ca eu nu prea ma pricep...

Ceska, ce dulce a fost tatal tau cand spune ca se uita la reclama la Milupa! Intr-adevar, super simpatici piticii de acolo!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor si eu am devenit dependenta de forumul asta... De fapt nu chiar de tot forumul, mai postez eu si prin alte parti dar pe acolo sunt straina (cel putin asa ma simt)... Pe voi insa nu va simt straine, din contra, traiesc din plin toate emotiile voastre si ma gandesc tot timpul la voi... De fapt chiar grupul nostru de fete m-a facut si pe mine activa la scris... Sunt inregistrata pe forumul DC din 2005, dar pana sa va cunosc pe voi nu postasem nici 10 mesaje, cand am aparut la odisee inca mai eram moderata...

Din pacate pe mine nici macar sotul meu nu ma intelegea pana de curand, zicea ca pierd timpul toata ziua pe forum... Vad insa ca de ceva timp a inceput sa inteleaga... nu numai ca nu ma mai ia in "ras" cu dependenta de forum, dar chiar ma mai si intreaba despre voi, ce mai faceti, ce mai scrieti...

A, si apropos, imi place mult ideea cu albumul comun... asta inseamna ca pana la urma trebuie sa ma mobilizez si eu sa fac poze cu burtica, ca nasc in curand si nu am poze gravida (ma rog, am cateva din primele luni de sarcina, dar burtica nu se vede deloc...)

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

hellou , hellou !
Ce fac zuzele?

Eu am avut o zi de balamuc...acum o juma de ora m-am adunat si eu pe-acasa.
Dimineatza am dat o tura pe la serviciu si tura s-a prelungit pana dupa ora 14 , apoi am fost sa-mi iau lenjeria de patutz , ca m-a sunat tipa de la 4 Ace ca e gata...sunt f. incantata de ea , lucrata f. bine si cu un design vesel si misto , cu niste brotacei verzi si niste flori galbene ( maica-mea a zis ca fie-mea o sa fie o micutza carioca - fana a nationalei Braziliei )...pun poze curand dar astept sa vina si patutul.
Apoi am fost la magazinul celor de la Primii Pasi si m-am facut cu o pompa manuala de san . A costat 25 RON si arata ca cea de la Chicco de 199 RON . N-o fi ea la fel de buna , insa n-o fi paguba-n ciuperci pt 25 RON. Am testat-o mai devreme si am reusit sa scot catziva stropi de colostru , deci banuiesc ca voi putea scoate si lapticul.

Apoi a venit partea cea mai nashpa a zilei ...am reusit sa fac buff - masina mea in masina altei tanti care n-a gasit unde sa stationeze in alta parte decat in spatele meu , iar eu "floricea pe campii" , am zis ca nu mai e cazul sa ma uit in spate cand ies din parcare in marche-arriere , e deja prea mult ca m-am uitat in lateral...
Asa ca urmatoarele 3 ore mi le-am petrecut pe la sectiile de politie din sectorul 3 , intai la 23 , apoi la 13 - nu se fac constatari decat pt accidente in parcare cu autori necunoscuti ...intr-un final am ajuns la o sectie de prin Vitan unde era omorul de pe lume , cred ca si acum eram acolo daca nu ma vedea un nenea politist mai de treaba ca sunt cu burta la gura si nu ma invita inauntru mai repede.
In fine...m-am ales cu 3 puncte de penalizare + 150 RON amenda pe care am platit-o insa pe loc si mi s-a injumatatit.
Cam asta fuse ziua de azi , asa patesc daca ma mananca insa umblu toata ziua brambura.

Hai ca v-am facut capul calendar !
Ma intorc la capitolul trecut sa vad ce-ati mai facut voi azi , apoi revin ! Sa nu va culcati toate !
Pupici

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hei !
Nu avem link in capitolul asta pt capitolul 90...!

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

LaLa, ce ma bucur ca ai reusit sa intri pe forum sa le dai chiar tu la fete vestile bune despre Bibi a ta! Te pup mult si tinem legatura!

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

hellou , hellou !
Ce fac zuzele?

Eu am avut o zi de balamuc...acum o juma de ora m-am adunat si eu pe-acasa.
Dimineatza am dat o tura pe la serviciu si tura s-a prelungit pana dupa ora 14 , apoi am fost sa-mi iau lenjeria de patutz , ca m-a sunat tipa de la 4 Ace ca e gata...sunt f. incantata de ea , lucrata f. bine si cu un design vesel si misto , cu niste brotacei verzi si niste flori galbene ( maica-mea a zis ca fie-mea o sa fie o micutza carioca - fana a nationalei Braziliei )...pun poze curand dar astept sa vina si patutul.
Apoi am fost la magazinul celor de la Primii Pasi si m-am facut cu o pompa manuala de san . A costat 25 RON si arata ca cea de la Chicco de 199 RON . N-o fi ea la fel de buna , insa n-o fi paguba-n ciuperci pt 25 RON. Am testat-o mai devreme si am reusit sa scot catziva stropi de colostru , deci banuiesc ca voi putea scoate si lapticul.

Apoi a venit partea cea mai nashpa a zilei ...am reusit sa fac buff - masina mea in masina altei tanti care n-a gasit unde sa stationeze in alta parte decat in spatele meu , iar eu "floricea pe campii" , am zis ca nu mai e cazul sa ma uit in spate cand ies din parcare in marche-arriere , e deja prea mult ca m-am uitat in lateral...
Asa ca urmatoarele 3 ore mi le-am petrecut pe la sectiile de politie din sectorul 3 , intai la 23 , apoi la 13 - nu se fac constatari decat pt accidente in parcare cu autori necunoscuti ...intr-un final am ajuns la o sectie de prin Vitan unde era omorul de pe lume , cred ca si acum eram acolo daca nu ma vedea un nenea politist mai de treaba ca sunt cu burta la gura si nu ma invita inauntru mai repede.
In fine...m-am ales cu 3 puncte de penalizare + 150 RON amenda pe care am platit-o insa pe loc si mi s-a injumatatit.
Cam asta fuse ziua de azi , asa patesc daca ma mananca insa umblu toata ziua brambura.

Hai ca v-am facut capul calendar !
Ma intorc la capitolul trecut sa vad ce-ati mai facut voi azi , apoi revin ! Sa nu va culcati toate !
Pupici

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Offf, Gatta ce nasoala faza cu masina... Te inteleg perfect, pentru ca si eu am patit-o acum 2 luni, si am stat la politie peste 5 ore (si nu am avut pic de intelegere ca eram gravide si eu si cealalta soferitza...)

Bine macar ca ai rezolvat cu cumparaturile pt bebe, sa ne pui poze cu lenjeria si patutul
Vreau si eu pompa de-aia de san, fiindca am auzit ca e buna si nu vreau sa investesc prea multi bani in asa ceva... Oare in Constanta pe unde gasesc? S-o gasi prin farmacii sau s-o comand pe internet?

Bb2 e tot baietel!

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

uffff, gatta...fix niste aventuri la politie iti lipseau...
vezi, daca n-ai iesit la cafea? :-) bine ca n-a fost nicio problema, ceva care sa te sperie, sa te zguduie la propriu. si noroc cu nenea politaiul, ma mir ca exista si cativa mai umani.

bravo pt lenjerie, stiu ca asteptai cu nerabdare sa intri in posesie, cum s-ar zice. despre mersul tau la munca nu zic nimic, maine a ramas ca dau si eu o raita pe la mine pe-acolo si cine stie cat va fi ceasul cand o sa plec. :-)))

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gatta, si eu am patit ceva semanator in octombrie, cand am gasit masina lovita si am stat 5 ore la politie, fara sa ii pese nimanui ca eram gravida. Tu ai avut noroc ca ai dat peste nenea ala de treaba!!

Tinna, produse de la primii Pasi am vazut la noi in farmaciile City Farm, eu in seara asta am vazut in cea de vis-a-vis de Spitalul Mare, mai exact pe partea cealalta a celor care stau cu tarabele cu flori la intrarea in spital. Am vazut acolo sterilizator de la Primii pasi cu 30 de RON si aveau mai multe, ar merita sa incerci.

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzici iubite,
Abia acum m-am apucat sa citesc si eu mesajele pe care le-ati scris in ziua in care am nascut. Si plaaaaaaaang de-mi sare camasa de pe mine. VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL! Si nu stiu daca ma credeti dar eu v-am simtit sufletele aproape si asta mi-a dat mult curaj.
Va pup pe toate!!!

Laurici D, sper sa reusesc sa te sun maine.

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput