*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Fetelor din Bucuresti, voi unde ati facut analiza pentru streptococul B ??? Ca eu nu mai gasesc unde sa ma programez... Am sunat la mai multe laboratoare si fie nu au loc pana in sarbatori, fie intra in concediu de pe 21, fie imi recolteaza acum si primesc rezultatul dupa Anul Nou, dar eu trebuie sa ma duc la doctor sapt. viitoare si sa am analiza gata...

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Eu am facut analiza la Clinica Hipocrat 2000, este pe Socului Pantelimon, costa 15 ron iar daca iti iese infectie si iti face antibiograma mai platesti 15 ron. Mie in 4 zile mi-a dat rezultatul. Nu-ti trebuie programare.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata!
am ajuns la zi cu cititul. Dar....... ma dor ochii, ma doare spatele si burtica e tare si intinsa ca pielea pe o toba! Domnul sot inca nu e refacut complet si a adormit pe canapea, mi-e mila sa il trezesc sa mearga in pat. Tembelizorul urla ceva; e un documentar pe vreun canal undeva cu sarbatorile de iarna in Maramures. Fug imediat sa il vad desi a inceput deja! Azi a fost o zi grea desi nu stiu din ce cauza. La dr am interogat-o bland de tot; dar parca e singura care nu intelege ce ii zic: raspunde in doi peri. Deci colul lung -ok. A masurat ea ceva acolo. Apoi tot in regula, nu nasc de Craciun numai daca se produce vreo urgenta. Doamne-fereste!
Matgravidut:gasesc super ideea cu .PPT Azi la CTG ma holbam pe pereti si admiram pozele trimise de mamici dr mele. Un perete intreg de ele.
Creata: o sa scriu mai mult sau mai putin profi, probabil in limba materna si o sa fiu si fotograf! Chiar daca asta inseamna sa imi scriu memoriile -ce nu vor interesa pe nimeni, poate vreo stranepoata peste vreo 115 ani -si sa le exemplific cu fotografii facute de mine de-a lungul vietii! Stiu ca uneori in viata te ia valu dar daca pastrezi intr-un colt al mintii visul candva, candva se implineste. Nu trebuie parasit, lasat de pripas ci luptat pt el-chiar daca e ca si cum ai fi in rezistenta franceza din razboi: nu te intelege si ajuta nimeni, desi visul tau merita! Nu-i asa ca eu scriu rar dar mult? Si eu am debit verbal dar concentrat: asta am invatat aici. Sotul spunea la inceput ca adora sa ma auda vorbind dar....
Asa ca scriu.. si asta in romaneste si lui ii e cam ciuda ca nu pricepe si crede mereu ca nu ii traduc f fidel din romana!!!
Apoi a mai venit azi si moasa: si zice ea -ca na e moasa si se pricepe-ca eu nasc dupa termen. Daca nu e vreun accident sau urgenta pana atunci si nu crede sa fie cazul. Eu SINCER ma cam legasem strans cu funii groase de data de 10 ian 2008. Minim. Ar putea veni si maine Benji daca i-ar placea lui. Desi ar fi sagetator si nu capricorn si astfel ar intari tabara lui papa.
Ai mei cu care am vb azi in RO sunt super incantati si numara zilele. Nu ii mai incanta Craciunul si Anul Nou ci termenul lui Benji. Tata -care s-a uitat putin sui la pozele de eco- zicea ca el se uita la reclama la MILUPA si in fiecare zi isi alege un alt nepotel dintre bebei ce apar pe-acolo. F dragut! Nu?
Mama vine dupa ce nasc si sta o vreme iar pe papa il aduc de Pasti, adica in martie daca am inteles bine.
Mor de somn, ma doare spatele si merg sa vad reportajul despre Maramures..... (asta ca sa inchei rotund plangandu-ma de spate).

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!
http://good-times.webshots.com/album/561775274ODmgfZ Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Gatta si Irinouka, o lasam pe vineri? Ca maine si poimaine mai am 2 zile de tras pentru casa si apoi sunt free as a bird! Plus controlul la Dracea, de joi, care o sa-mi ia vreo 4 ore cu totul. Ce ziceti?

sori ca raspund asa tarziu...nu-i nicio problema

irina 36 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

matz-gravi, e grozava ideea ta!!! da-da-da, de o mie de ori da. mi-e tare ciuda ca nu-s in stare sa fac eu chestii d'astea, sau sa fac SI eu, sau sa ajut cumva.
ar fi o amintire superba pt toata lumea.

irina 36 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Alina zi-mi si mie cum te descurci cu Luca daca stai cu Ana tot timpul in brate, ca sa stiu si eu ce ma asteapta, oricum al meu e mult mai mic decat al tau ....nu stiu ce va intelege cand o sa vin acasa cu fetita.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 9 saptamani !!!

Emilia, am noroc ca pe Luca l-au luat ai mei la ei pt perioada vacantei de iarna. A stat cu noi doar pana duminica, timp in care a stat si mama mea la noi iar sotul nu a lucrat. Si eu ma gandesc cu ingrijorare cum ma voi descurca. Mai ales ca sotul meu lucreaza in ture si atunci voi ave zile in care voi fi singura cu amandoi timp de 24 de ore. Chiar nu stiu cum va fi... Sper sa ma descurc, mai ales ca Luca este destul de marisor. Tu te-ai gandit la vreun plan? Sau o iei si tu cum vine, asa cum voi face si eu?

Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

poze Ana mica in primele zile in lumea asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Alina, ce scumpete de ingeras ai!!!

Lala, ma bucur si eu ca Bianca e mai bine. Asteptam sa vina acasa sanatoasa si sa vedem poze. Pupici!

Ioana
30+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Multumesc, Ioana! Si noi suntem topiti dupa ea...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

alexia, bine ca nu e nimic, adica nicio problema sau complicatie, doamne-fereste. chiar daca te mai jeneaza, bine macar ca ai fost la medic si te-a trimis acasa, chestia asta are darul de a te linisti cumva.
pana acum, eu n-am avut de-a face decat cu niste dureri fix in zona osului pubian si in zona inghinala asa ca nu prea stiu cum sa te ajut. poate cu un , ce zici? :-)

irina 36 Rares

Mergi la inceput

alinaaaaaaaaaaaaaa! :-)

da' luca ce zice ca a fost luat de-acasa? ce zice cand vorbiti la telefon?

irina 36 Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shose
[Cand a nascut Alina m'am emotionat asa tare, eram singura acasa si m'am trezit cu tel in mana...sa'i dau si mamei vestea...desi ea nu stia cine e Alinutza noastra.
E funny dar imi place...si nu vreau sa ma despart niciodata de voi.

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Shose, ce scumpa esti!!!

Si eu simt acelasi lucru pentru voi. Imi sunteti tare dragi toate si de multe ori regret ca nu pot sa scriu cate ceva fiecareia dintre voi. Imi este teama ca nu cumva vreuna din voi sa se simta neglijata (ce bine ar fi sa gandeasca asa si barbatii, nu? )

Referitor la barbati, ca tot am adus vorba de ei. Eu l-am tot criticat pe al meu in fata voastra, ba de una, ba de alta. Acum vreau sa il si laud pentru ca merita. De cand am nascut (nu numai de atunci dar acum m-a lovit amocul sa scriu despre asta) a fost pur si simplu extraordinar. A alergat in sapte mii de parti, a facut o mie si una de lucruri, ne-a acordat atentie si mie si copiilor, a avut grija ca nici soacra sa nu se simta nebagata in seama. A fost pur si simplu minunat. Uneori uit ca am un sot minunat...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by matgravidut

Uite ca ziceti de forum...
La mine cunoscutii imi tot spun ca pierd vremea pe forum.
Dar eu am invatat de mult ca pana nu ma conving eu ce si cum (fie persona, fie altceva) nu imi dau cu parerea.
Iar de cand intru pe forum am invatat asa de multe. Am ras si am plans cu voi. Am avut aproape alte 100 de suflete care treceau prin aceleasi probleme. Daca vreodata m-am gandit ca mi-e greu ma luam cu discutiile, cu valul evenimentelor si uitam.
As fi vrut si eu sa fiu mai aproape de voi, dar asa cum spunea Miri distanta e mare.

Sper din tot sufletul sa trecem cu bine peste nasteri... si sa ne vedem virtual si real si dupa ce acest capitol din viata noastra se va incheia. Si chiar daca unele nu vom/vor avea timp sa intre pe forum sa mai scrie, stiu sigur ca amintirea acestor zile va ramane.

Si am o idee:

As vrea sa cream o prezentare in PowerPoint cu pozele mamicilor si bebeilor. Mie mi-ar place sa avem in acesta prezentare pe fiecare slide cate o poza cu mamica graviduta si 1-2 poze cu bebeii in primele zile de la nastere.
Putem sa pastram fiecare dintre noi aceasta prezentare si in plus o putem posta pe prima pagina a "Clopoteilor"
Sa-mi spuneti daca sunteti de acord... si atunci lucram si detaliile.

Monica-Matz 34 si Andreea Bianca

AMR 6 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Monica, mi se pare o idee absolut excelenta. Ar fi extraordinar daca am reusi sa facem asta. Pupam fata!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput