*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (91)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ma retrag, incerc sa intru mai incolo. Daca nu ne vedem, pup fetele si nu astept surprize peste noapte. Dar daca totusi sunt, astept un sms sau chiar un telefon! Ca sa incep sa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Alina, ce scumpete de ingeras ai!!!

Lala, ma bucur si eu ca Bianca e mai bine. Asteptam sa vina acasa sanatoasa si sa vedem poze. Pupici!

Ioana
30+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Alina zi-mi si mie cum te descurci cu Luca daca stai cu Ana tot timpul in brate, ca sa stiu si eu ce ma asteapta, oricum al meu e mult mai mic decat al tau ....nu stiu ce va intelege cand o sa vin acasa cu fetita.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by creata2008

[red]Monica, acel concediu a fost primul al parintilor tai in Canada, de cand esti tu acolo? Pozele m-au impresionat in mod deosebit si m-am gandit ca asa as fi facut si eu cu ai mei. I-as fi plimbat peste tot, sa ramana si cu niste amintiri deosebite. Evident, cel mai mult m-a impresionat cascada Niagara, unul din obiectivele mele. Mi se pare incredibil acest fenomen natural. Iar Toronto arata super cool, destul de modern, cu atatea cladiri noi, de sticla si atatia zgarie-nori.

Cat despre studioul sotului meu, gasesti poze la adresa www. studiopentrufamiliata .ro, evident fara spatiile inainte si dupa nume. Oricand faceti un drum in tara, respectiv in Bucuresti, va asteptam cu mare drag. Si la studio si la noi!

Creata, da... a fost prima oara cand ei au fost aici. Pentru mine a fost super ca am putut sa-i chem pe amandoi odata.Abia astept sa vina si fratele meu. Nu stiu cand insa...
Cat despre invitatie o s-o onorez.... iti dai seama, si voi fetelor ce super cool ar fi sa se cunoasca piticii nostri si poate chiar sa lege prietenii? Mie mi-ar place...

Monica-Matz 34 si Andreea Bianca

AMR 6 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello! Azi am spalat/calcat toata ziua... Inca mai am; nu cred ca ajunge bebe sa poarte toate hainutele... Ce proasta am fost! Am cumparat cu sacu', ca sa fie... Sunt la a treia masa de intins rufe... Daca tinem cont ca o masutsa are cam 18 m de sarma... 18 * 3 = 54 m hainute de bebe!!! Geez! Si toate sunt bune pana la o luna, doua, am numai 2 salopetele pe care scrie 0 - 3 luni... O sa ma cheleasca de $ motzatu' asta mic!

De fapt, am intrat sa va citesc, nu aveam de gand sa postez neaparat ceva, ca nu am facut nimic special.. Da' mi-a sarit ceva in ochi, chiar pe prima pagina: Ellenuta, nu sunt din Peris!!!. Imi pare rau pentru tatal tau... Noi chiar facem glume cand trecem pe acolo de "taxiurile" (carutele) cu care se asteapta tiganii la gara . Banuiesc ca tatal tau nu e rom, da' satul ala e putred... E "mancat" tot de tigani... Nu o lua ca pe o jignire, nu stiu cum era Perisu' cu ani in urma... Da' s-a cam dus pe copca.

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Acum am ajuns acasa si frunzaream putin forumul sa vad daca a mai aparut vre'o schimbare de azi de la prans.

Lala suntem alaturi de tine si tzinem pumnii, ne pt Bibi.
fata curajoasa.

Creatza mea draga asa ma simt si io. Ma trezesc povesting de voi fetele de pe forum si cu prietenii si cu familia...si mi'e teama sa nu ma considere ciudata...dar nu'mi pasa. Sotul ma intelege...ca ma vede ca particip activ la DC.
Cand a nascut Alina m'am emotionat asa tare, eram singura acasa si m'am trezit cu tel in mana...sa'i dau si mamei vestea...desi ea nu stia cine e Alinutza noastra.
E funny dar imi place...si nu vreau sa ma despart niciodata de voi.

Si acum sa va spun ca n'am bantuit degeaba... am luat patutz!!!Cu tavitza d'aia de infashat si saltelutza de cocos.
E inca in portbagajul de la masina ca nu a avut cine sa mi'l urce. Cum vine sotzu' cum il bagam in casa...si'l montam...si'i facem poze sa vi'l aratam. cea mai mare piatra de pe suflet mi'am luat'o azi.
Poate sa vina Pipe...are unde sa doarma.

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Lala ma bucur ca Biencuta este mai bine, Doamne Ajuta sa fie sanatoasa si sa veniti curand acasa

Am fost la dr, nu stie nici el din ce cauza am durerile astea de vagin, m-a consultat pe masa, mi-a facut si eco, nu sunt probleme cu sarcina, colul este inchis si lung. Bine ca nu sunt probleme cu sarcina, eram speriata groaznic ca pitica nu are decat 1,750 acum si mai are de stat in burtica.
Durerile incerc sa le suport desi mi-e foarte greu sa si merg, sa stau si in fund...ufff, ma doare cumplit de tare.

Fac si eu galerie pentru maineGugu
va pup si va doresc o seara frumoasa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor din Bucuresti, voi unde ati facut analiza pentru streptococul B ??? Ca eu nu mai gasesc unde sa ma programez... Am sunat la mai multe laboratoare si fie nu au loc pana in sarbatori, fie intra in concediu de pe 21, fie imi recolteaza acum si primesc rezultatul dupa Anul Nou, dar eu trebuie sa ma duc la doctor sapt. viitoare si sa am analiza gata...

35+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Buna seara,fetelor!

N-am mai intrat de ieri.Sper ca nu s-a intamplat nimic deosebit intre timp
N-am facut nimic deosebit intre timp decat ca am mancat maioneza aseara si inca mi-e rau de la ea si am arsuri groaznice...

Mitsu,eu mi-am facut analiza de streptococ B la Medicover dar sunt cam neseriosi pentru ca trebuiau sa ma sune cand sunt gata dar evident ca nu m-a sunat nimeni.Nu prea ti-i recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Uite ca ziceti de forum...
La mine cunoscutii imi tot spun ca pierd vremea pe forum.
Dar eu am invatat de mult ca pana nu ma conving eu ce si cum (fie persona, fie altceva) nu imi dau cu parerea.
Iar de cand intru pe forum am invatat asa de multe. Am ras si am plans cu voi. Am avut aproape alte 100 de suflete care treceau prin aceleasi probleme. Daca vreodata m-am gandit ca mi-e greu ma luam cu discutiile, cu valul evenimentelor si uitam.
As fi vrut si eu sa fiu mai aproape de voi, dar asa cum spunea Miri distanta e mare.

Sper din tot sufletul sa trecem cu bine peste nasteri... si sa ne vedem virtual si real si dupa ce acest capitol din viata noastra se va incheia. Si chiar daca unele nu vom/vor avea timp sa intre pe forum sa mai scrie, stiu sigur ca amintirea acestor zile va ramane.

Si am o idee:

As vrea sa cream o prezentare in PowerPoint cu pozele mamicilor si bebeilor. Mie mi-ar place sa avem in acesta prezentare pe fiecare slide cate o poza cu mamica graviduta si 1-2 poze cu bebeii in primele zile de la nastere.
Putem sa pastram fiecare dintre noi aceasta prezentare si in plus o putem posta pe prima pagina a "Clopoteilor"
Sa-mi spuneti daca sunteti de acord... si atunci lucram si detaliile.

Monica-Matz 34 si Andreea Bianca

AMR 6 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput