Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

SalutRE natiune, ca sa spun asa.

Multumesc pentru primire, calduroasa dupa cum ma si asteptam , ca doar nu dejaba am vrut si eu la voi.
La multi ani , desi cu intarziere, pt Ionii din dotare( rude sau cunostintze), mult noroc si viata frumoasa.

Katiapam
pt tine special LA MULTI ANI!!!!, chiar daca tot cu intarziere.

Kitzy , sa vezi dca de joi nu revii in forta chiar ca te spun , ca pina acum numai te-am amenintat. hai pupici.

Anca si Anisiap , imi pare rau pt TT , dar vreau sa va zic ca o gindire pozitiva va rezolva 90 % si va fi bine , Kitzy stie ce spun si va poate confirma.Eu va doresc tot binele din lume, va sfatuiesc sa nu va pierdeti increderea si speranta ca DD esta mare si nu stim noi sa cerem cite ne pote El da.si sunt alaturi de voi.

Va pupesc apasat si va doresc o zi usoara.

multumesc inca o data ca ati mai facut loc unei gravide Grase rau.

Giani ,.... 32+ ca am dovada

AMR 8 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gina , Giani sunteti niste dragute
Anisia probabil ca joi sau vineri voi avea rezultatul.
Faci si tu amnio?

Anca 19 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.eu sunt ingropata in munca si foarte greu reusesc sa scriu.dar va citesc.si eu l-am dus pe razvan de ieri la cresa.la noi a fost paralizat orasul si inca se circula destul de greu.maine ies si eu cu masina ca n-am incotro, sotul e la munca si trebuie dus copilul la munca.sper sa nu am probleme.va pun cateva poze de duminica trecuta cand se linistise viscolul la mare.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/ianuarie%202008/

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Butucica ameninti, nu?
Eu asa ma bucur ca n-am facut TT, sunt mult mai linistita, noroc ca nu e obligatoriu la noi.

24+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

kitzi, nicaieri nu e obligatoriu TT, e in functie de cum gandeste medicul respectiv, dra chiar si asa, nu-ti pune nimeni la tampla pistolul si te obliga sa faci analiza....mie de exemplu, medicul mi-a spus de existenta lui, si a lasat la alegerea mea daca vreau sa fac sau nu....eu am facut dublu-test, nu triplu-test....dar dece l-am facut???nu ma intrebati....aiurea, in tramvai, ca stiam ca nu poate fi considerat diagnostic....sa ma aflu in treaba, sau ca sa ma stresez singura...noroc ca a iesit cu valori bune...

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Adriana (nastasie) , subscriu la ce ai zis tu cu "ingropatul in munca". Deja m-am saturat! Pupici si lui Razvanel al tau! Si noi am inceput ieri cresa, nu mai putea de bucurie ca iese din casa. Daca a fost frig afara, eu, mama nebuna ce sunt, m-am luat dupa al meu sot, nebun si el si nu am scos copilul de loc din casa de pe 21 decembrie pana ieri, sa nu raceasca, ca abia ii trecuse raceala si nu vroiam s-o luam de la capat. Ieri cand a vazut ca plecam pa, nu mai putea de bucurie, mititelul!

Adryana_4u, pupici. Ai dreptate cu testele astea si eu zic la fel. Te mai sperii si degeaba, daca iese ceva aiurea la ele.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adryana de exemplu in Franta e obligatoriu TT.

24+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina, la razvan nu exista sa nu iesi din casa o zi.doar sa fie super viscol.dar in rest cat a fost in vacanta de cel putin 2 ori ieseam, fie si cu masina un pic.el insa nu a fost asa bucuros de cresa, ca doar a fost bine acasa.dar nu a comentat.se acomodeaza repede.si culmea nu a racit deloc cat l-am scos iar la el nu exista fular la gura si nas.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

'Neata fetelor,

Adriana (nastasie), l-as fi scos si eu, dar al meu e mai mic, abia a facut 1 an jumate' si joi, pe 20 dec. l-am luat de la cresa racit rau de tot, haraia in piept si abia ii trecuse cat l-am tinut in casa, ca n-am vrut sa-i mai dau antibiotic. Oricum, abia astepta sa iesim. Dar cum e el nazdravan, aseara l-am luat cu un cucui la cap, ca alearga si nu se uita pe unde merge si cade. E bucuros ca merge si el, in sfrasit, ca abia si-a dat si el drumul ca lumea la mers.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza fetelor
acina inca nu fac amino pt ca nu am rezultatul
si da aici in FR e obligatoriu TT ce crezi ca eu l as fi facut.... in RO la 27 de ani nici nu se pune problema.... stiu da ce sa fac traiesc aici si ma supun regulilor

Mergi la inceput