Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
multumesc din nou pt urari
mai citesc ce ati mai scris si revin si cu capitolul
va pup dragele mele

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina, si razvan a mers destul de tarziu ca lumea.pentru mine a fost cea mai grea perioada pana a mers singur.nu as mai vrea sa mai trec o data.si al meu a fost putin racit cat a stat acasa, dar eu ii dau un medicament homeopat foarte bun, mai scump intr-adevar, dar intotdeauna si-a facut efectul.e nemaipomenit.si i-a trecut destul de repede.si mai folosesc si batista bebelusului si n-am treaba.azi abia l-am dus, cu gheata asta.am stat 20 minute sa scot masina din parcare ca ma blocase unu'.apoi am luat-o pe ocolite un pic ca pe scurtatura erau numai munti de gheata.am ajuns cu el la 9 fara 20.drum pe care normal il fac cu masina in 5-7 minute.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Adriana, si noi folosim batista bebelusului de la 2 luni, e super! Nu stiu ce faceam fara ea. Si acum a fost folosita din greu!
Ce medicament homeopat ii dai? Eu ii dau Septilin, Ribomunyl si Imuno Royal Junior. Dar stii cum e la cresa, iau unul de la altul diverse raceli cu diverse tulpini. Iar cu mersul, da, si pentru mine a fost cea mai nasoala perioada, pana acum cand si-a dat drumul la mers, ca ziceam ca nu mai merge o data. Cu toate ca a mai avut o tentativa sa plece singur si a cazut rau si a prins frica. Si apoi se tinea de tot ce putea pana a luat-o cum trebuie.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, fetelor! Spor la lucru mamicilor care sunt acum la munca.

Noi am sarbatorit-o ieri pe Una (a implinit www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">5 luni) intr-o atmosfera tare stranie, un fel de rasu'-plansu', fiindca o colega draga de la Clubul scutecelor ne dadusese o veste ingrozitoare - sotul ei murise intr-un accident de masina, in Franta. Azi insa am aflat toate ca francezii au facut o confuzie si cel ucis a fost, se pare, un coleg al lui. Cand vezi chestiile astea prin filme ti se par neverosimile, dar uite ca se poate intampla cu adevarat. Bine ca situatia s-a limpezit si putem rasufla usurate, toata noaptea am alaptat-o pe Una cu gandul la familia asta asa de greu incercata...

Revin dupa ce citesc din urma, sper sa mai doarma un pic Una sa pot citi tot.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Liadorian, sa-ti traiasca printesica Mirunica, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Offf, cand aud de vesti din astea rele, stau si ma gandesc numai la asta toata ziua si ma intristez. Bine ca a fost alarma falsa. Imi inchipui prin ce-a trecut saraca fata respectiva. Asa o experienta nu se uita asa usor. din partea mea, ca sa treaca mai usor peste asta.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina, eu ii dau tamiflu.e pentru gripa.adica nas, febra,tuse.se da o jumatate de pastila dimineata si jumate seara.eu ii iau 5 pastile.asta cand nu are rosu in gat.si cu batista intr-o saptamana l-am pus pe picioare.bine ca nu era rau dar tusea si muci.mie imi spui de batista.cred ca voi lua una noua cat de curand.stiu cum e la cresa, dar dupa primul an nu mai e chiar asa.
si la noi la fel cu mersul, dar el a fost puturos rau.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Adriana, am auzit si eu de Tamiflu, o sa-i dau si eu, daca zici ca e asa bun. Cu batista ai dreptate, noua deja ni s-a rupt una din chestiile alea care se sterilizeaza si le bagi in nasuc de cat le-am folosit, dar a lipit-o sotul meu cu super-glue.

Off, abia stept sa trecem si noi de primul an de cresa, sa se imunizeze si el si sa nu mai raceasca asa des.

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

va astept la capitol nou

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput