Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 19
gina_butnaru spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, cei ce poarta numele Ion, Ioana si derivatele lor! Sa fie sanatosi si sa aiba numai bucurii!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Adryana_4u spune:
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor, mamici, gravidute, soti, copii, parinti, bunici, prieteni, indiferent,,,tuturor celor dragi sufletelor voastre care poarta numele acestui sfant...
PUPICI
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
anisiap spune:
LA MULTI ANI!tuturor Ioanelor nu am mai intrat de mult pe la voi dar v am citit si urez bun venit noilor veniti

katiapam spune:
Salut fetelor 
si cum sint si eu o Ioana multumesc de urari ![]()

va pup
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
acina spune:
Buna fetele,
La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Vineri am fost la amnio , a fost super nasol.
Am stat 2 zile in pat cu contractii.
Am rezultatul peste 4 zile.
Anca
19 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
kitzy spune:
Gina noroc ca avem si un laptop prin casa pe care stau eu asa ca nu ne luam la paruiala pt calculator,il las in pace ca e in concediu si chiar si asa lucra de acasa, asa ca numai sacaiala nu-i trebuie.
Acina saracutza de tine. Ai facut triplu test si a iesit prost?
Eu tocmai de aia n-am vrut sa-l fac, de teama sa nu ajung la amniocenteza.
24+ cu
Diana
anisiap spune:
Am facut si eu tritestul azi si rezultatul o sa l am pe 14 deja am o controversa cu barbatul pt ca am zis ca nu fac amino oricare ar fi rezultatul
sper sa fie totul ok .... am un morcov
acina spune:
Buna,
Mai fetelor daca ar fi s-o iau de la capat cu sarcina asta sigur nu as face TT ca si analiza.Sincer.Nu pot sa va zic cat am plans si m-am stresat pana am decis sa fac amnio.
Desi stiu ca TT nu e un test diagnostic si ca da erori fals pozitive in functie de varsta, tot m-am stresat.mie mi-a iesit 1:336 .
Oricum a fost o experienta destul de nasoala.Poate nu era asa nasoala dar burtica mea nu s-a relaxat nici dupa 2 ore de perfuzii cu no-spa si scobutil.
Eu am facut la Medlife si rezerva mai era o tipa care facuse amnio inaintea mea.Ea zicea ca nu a durut-o deloc .Ce sa zic , poate sunt eu anormala.
Anca
19 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
gina_butnaru spune:
'Neata fetelor!
acina, anisiap, si la mine a iesit la triplu test unul din indicatori in afara limitelor normale, dar m-a linistit dr. mea ginecolog (care e destul de in varsta si are o experianta de peste 40 de ani in domeniu; daca ati vedea-o, nu i-ati da varsta pe care o are) ca nu e nici o problema, se mai intampla si nu am facut amniocenteza despre care am citit ca e un pic riscanta (nu vreau sa va sperii, cred ca ati citit si voi), ca se poate infecta lichidul amniotic etc. Dar oricum n-a fost nevoie s-o fac. Nu stiu ce sa va spun mai multe, ce citim sunt statistici si daca ne luam dupa ele, nu mai facem nimic in viata asta. Trebuie sa ne asumam un risc, ca altfel nu simtim ca traim, nu? Va pup si astept vesti de la voi. Va tin pumnii! 

Mai citesc ce-ati mai scris si revin, sper sa nu ma aglomerez iar ca ieri cu treaba. 
Va pup pe toate, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"