Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 18
gbutucica spune:
salutare , salutare, La multi ani pe anul aista
sunt si io o viitoare mamica , am aproape suta de ani ( 29 si jumate)
Am intrat sa o salut pe Kitzy care trage chiulu , stie ea..
si daca nu e cu suparare mai vin la voi ca vad ca va ospatati cu clatite(mhm ce bune is)..... cu bb-ei frumosi( normal ca mi-am bagat nasul in albumele cu poze) si ce pot sa spun ca sunteti niste dulcele cu neste copii extraordinari.
pupici si sa auzim numai de bine

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 9 saptaminisioare
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu un picut, ca pana luni, cand ma duc la serviciu si am calculatorul meu si numai al meu, nu prea am loc de sotul meu, care e, ca si al tau, katiapam, foarte incapatanat si nu ma lasa. Daca e el acasa, nu prea mai am loc la calculator. Acum se joaca un pic cu piticul si pot sa scriu si eu un pic.
Ca vorbeati de baita, prima si a doua oara ia facut mama baita si apoi m-a lasat pe mine. De atunci numai eu ii fac baita. Sotul ma ajuta doar sa-i pregateasca apa, sa i-o puna in cadita si mai chem sa-l clatim cu dusul. Dar au fost foarte multe seri in care i-am facut singura, fara nici un ajutor, cand al meu sot sta mai tarziu la serviciu si m-am descurcat. Stiu ca la inceput mi s-a parut foarte greu, imi era si frica sa il imbrac cu bady-uri sau bluzite care se bagau pe cap, dar pe urma m-am obisnuit. Ii place foarte mult la baita si se joaca cu jucarii, ca de multe ori abia il mai scot din cadita. ![]()
Iar cu dormitul, a avut si el o perioada foarte lunga in care adormea numai leganat in brate, cam de pe la 6 luni, cand am fost la soacra mea si l-a invatat in brate in cele 10 zile cat am stat la ea si a durat chestia pana la 1 an aproape. Adromea in brate si cand ii cantam, mai ales cand vroaim sa-l culc ziua. Si el inaite adormea singur, fara nici o problema, neleganat. Dar asta e! Invatul are si dezvat si cand a trebuit sa mearga le cresa, s-a invatat sa adoarma singur in patut ziua si aveam probleme numai seara acasa. Dar de vreo 2 saptamani, de cand stam cu el acasa in concediu, vad ca si acasa adoarme singur si ziua si seara. Ma rog, seara adoarme dupa ce se zbenguie in patut de pe la ora 20:00 pana pe la 21:30-22:00, uneori si mai tarziu, dar in final adoarme. 
liadorian, ti-am vazut si eu pozele cu scumpica ta. E frumoasa foc! 
Poti sa le pui in semnatura ta de la profilul personal, ca sa apara la fiecare mesaj si sa le vada toate fetele, daca vrei, bineinteles. 

gbutucica, bun venit in clubul nostru! Daca tu ai 100 de ani, eu ce sa mai zic, care fac peste 1 luna jumate' 31, ca am 101? Si eu l-am facut pe bebe tot la 29. Te-am luat, nu-i asa?

Va pup pe toate, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gbutucica spune:
Gina , imi pare cu parere de rau ca tre sa te contrazi da dupa 30 incolo suta scade, deci tu peste o luna jumate faci 29.
si da mai luat cu bb, care tare dragalas este sa-ti traiasca, vazut poze, si cu brad .multumesc de primire

Giani
,....
32+
ca am dovada
AMR 8 saptaminisioare
kitzy spune:
Ei, ei butucica! Repede ma parasti![]()
Nu prea am loc la calculator acuma de sotzul meu, are ceva de lucru zilele astea si e in concediu asa ca nu-l bat la cap. Mai intru pe laptop cateodata, dar merge nashpa asa ca de aia intru mai rar, dar de joi ma gasitit aici toata ziua![]()
24+ cu
Diana
gina_butnaru spune:
gbutucica, mersi pentru complimente si pentru incurajari! Pupici! 

kitzy, vad ca si la voi e aceeasi poveste, cu bataia pentru suprematia la calculator, dar noi nu ne lasam, nu? "Si da-i si lupta si lupta si da-i!" Pana la urma mai reusim sa-i dam un pic la o parte, nu? 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
katiapam spune:
Ce simpatice mai sinteti fetelor ![]()
eu il am in sfirsit calculatorul acasa dupa 3 luni la reparat cu garantia e nou dar s-a defectat (norocul)
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Nu-i nimeni pe-aici?
In sfarsit sunt la serviciu si pot si eu sa scriu.
Azi l-am dus pe piticul meu la cresa, era asa fericit de dimineata, zicea intr-una ca merge pa si afara, cand a vazut zapada, radea intr-una.
Va pupic pe toate, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
liadorian spune:
Buna dimineata, fetelor si La multi ani celor care se sarbatoresc de Sf. Ioan. Adica si mie! ![]()
Ella, Gina, ce mi-a mai crescut inima ca v-a placut fetita mea!
Eu cu cat ma uit prin albumele voastre sau ale fetelor de la clubul scutecelor am impresia ca generatiile astea de copii sunt din ce in ce mai frumoase. Parca sunt toti unul si unul...
gbutucica, bun venit in gasca! Vad ca mai ai putine "saptamanisoare" si te intalnesti cu baietelul tau! Sa fie intr-un ceas bun!
Noi avem azi o zi importanta - avem o programare la 2.30 la un pediatru nou. As vrea sa-i faca un control general Mirunei, fiindca de vechiul pediatru nu sunt tocmai multumita. Probleme de sanatate grave n-am avut pana acum, slava Domnului, nici macar muci cu tot frigul de afara, dar primul dr. ne spunea ca fontanele Unei se inchide cam greu si as vrea o alta opinie avizata in problema asta.
Va pup pe toate si va urez o saptamana excelenta!
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
ella10 spune:
Liadorian la multi ani !
Gbutucica bine ai venit alaturi de noi!
La multi ani tuturor celor ce-s sarbatoresc azi ziua de nume
Va pup pe toate!
poze
BIANCA ANTONIA 
35+