Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
Buna seara, fetelor! Tocmai mi-a adormit shtrumfita si iata-ma-s la povesti. Am picat tocmai bine pe subiect - baita. Noi am avut mare noroc de-un bebe caruia i-a placut de la bun inceput baita, deci n-au fost probleme la capitolul asta. M=am incumetat sa-i fac singura baie din ziua in care am adus-o acasa, fiindca ea, mititica, a fost tare cooperanta. Cand era mai micuta si era agitata, era suficient sa punem repede de-o balaceala si se calma. Acum astept eu baita mai mult decat ea, e momentul nostru preferat impreuna. E asa de bine dispusa si asa de vesela seara, cand incepe ritualul de nani, ca-ti vine s-o mananci toata, nu alta!
Mai nou ii pace tare de tot apa care curge, ii tot turnam apa pe manutze si e terminata de ras.
Gina, ce tare faza aceea cu fata despre care vorbeai!
Desi nu stiu cat de amuzant i s-o fi parut ei atunci! Dar, nu-i asa, totul e bine cand se termina cu bine!
Anca, am revazut fotografiile cu bebele tau. Ma bucur ca incep de-acum sa va cunosc pe voi si pe copilasii vostri!
Katia, si la noi se pro fileaza un rasfat de zile mari!
Sotul meu a stat acasa inca dinainte de sarbatori si a stat toata ziua pe capul Mirunei, i-a facut mereu program artistic, a leganat-o pe picioare, pe o perna ca sa adoarma (cica ii place lui mult chestia asta
) etc. Acum nu pot s-o mai las un minut singura ca e jale! Maraie pana iti face parul cret! Mi-e si groaza ce-o sa fie cand pleaca el luni la munca si raman iar singura cu mandra.
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
katiapam spune:
Liadorian-de citeva zile o tine asa.......![]()
ma termina imi rupe umerii de zor
de nu stiu cite ori pe zi o adorm si cum o asez se trezeste instant si se apuca de plins 
sa mai zicem ca nu sintem obosite? cum sa facem?
de baita la mine e pe momente cind ii place cind n-are chef depinde
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
liadorian spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Neata' fetelor dragi
'neata!
pentru cine vrea/obisnuieste. La noi nu s-ar putea fara, mi-e si jena sa va spun de cate ori pe noapte se trezeste Una... Chiar ma intreb de ce ma mai duc seara la culcare.
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
katiapam spune:
Liadorian-ai o scumpete de fetita
am avut timp si am vazut toate pozele
in toate ride e o zimbareata si tu arati tare bine esti slaba,cit ai pus in sarcina?
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
liadorian spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Liadorian-ai o scumpete de fetita
am avut timp si am vazut toate pozele
in toate ride e o zimbareata si tu arati tare bine esti slaba,cit ai pus in sarcina?
Multumesc in numele Mirunei pentru complimente!
Cat despre mine, inca nu-s ce-am fost odata, dar asta e... Am facut pacatul sa ma uit prin fotografii mai vechi de curand si m-a cam apucat jalea. Ca sa ma intorc de unde am plecat - 53 de kile - ar trebui sa mai dau jos 7 kilograme si sincera sa fiu, nu stiu cum va fi posibi atata timp cat alaptez. La mine scade imediat lactatia daca nu ma indop bine de tot si n-as vrea sa risc nimic la capitolul asta. Mai bine un copil sanatos si fericit, decat eu slaba. In sarcina am luat, cu totul, cam 22 de kilishoareAm tot uitat sa dau data mea de nastere pentru listuta: 6 martie 1979. Suntem vechi, dom'le, din secolul trecut! Va dati seama ce conflict o sa fie intre generatia noastra si cea a pruncilor nostri?!
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
ella10 spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez un sfirsit de saptamina cit mai frumos.
Liadorian vreau sa vad si eu poze cu tine dar nu stiu unde sa caut
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
ella10 spune:
Liadorian ai o fetita foarte frumoasa iar tu arati foarte bine.
Katiapam multumesc ca m-ai indrumat sa vad si eu pozele cu Miruna
poze
BIANCA ANTONIA 
35+

ca am trecut peste salutul tau, uite iti dau o
Diana