Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Abia astept s-o tin in brate, s-o stiu langa mine....cred ca totusi o sa treaca repede perioada asta pana la nastere. Mai ales ca de prin luna a 8 incepm si noi cu pregatirile de patut, carucior, pampersi, hainutze, abia astept!
24 cu Diana

kitzy, ai mare dreptate - trece asa de repede perioada asta, parca prea repede! Incearca sa savurezi fiecare miscare a bebelusului din burtica, fiecare senzatie, sunt nepretuite. Chiar incercam acum, intr-o seara sa-mi amintesc cum era cu Miruna in burtica, cam ce simteam cand imi facea ea burta patrata de atata agitatie. Sunt chestii pe care nu le uiti, dar timpul le sterge si face loc pentru alte senzatii frumoase. Cu atatea fotografii si atatea filmulete cate ne-am facut in perioada aceea, parca tot am pierdut ceva, nu stiu exact ce... Noroc ca e Una pe faza si-mi trage un chiot si un zambet larg si-mi mai trec nostalgiile!

Anca, felicitari pentru Andrei Cristian! Crestere usoara si de acum inainte!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ieri n-am putut sa scriu prea multe, ca nu prea am avut loc de al meu sot si pe urma nu m-a mai lasat piticul.

katiapam , fetelor, despre revelion, ce sa va povestesc, n-a fost cine stie ce. A venit la noi un cuplu de prieteni, am mancat am baut si pe la 1:30 au plecat, am mai stat un pic la televizor, dar cum nu prea era mai nimic de vazut, m-am dus la culcare, iar Tibi, sotul meu a mai ramas la calculator. Cam asta a fost distractia de revelion, mai ca pensionarii si noi.

mariaanna, o sa vezi ca pana la urma o sa fie bine.

acina, iti tin pumnii maine la amniocenteza. O sa fie bine, capul sus!

dmtr_anca , asa e, ai dreptate si mie anul trecut dupa ce am nascut mi se parea ca tot universul meu e bebe, dar pe parcurs, mi-am intrat in "normal" si parca a trecut un secol de cand ma plangeam ca nu stiu ce sa-i fac, cum o sa ma descurc eu cu bebe etc. Acum sunt experta, mai dau si sfaturi la alte mamici!

stimatei , cred ca ti-am mai zis, dar nu ma pot abtine: e o scumpica si jumatate junioara ta! Abia astept sa am si eu una, ca vreau si o fata, v-am mai zis, cred.

liadorian, de "forumeala" nu prea poti sa scapi, te prinde tare! Una din fete, cred ca de la alt topic, era sa-si uite baietelul la scoala, stand pe forum, a uitat pur si simplu cat e ceasul si a ajuns in ultima clipa sa-l ia. Asa ca e chestie serioasa aici!

Va pup pe toate, eu mai stau un pic, pana se trezeste piticul.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

Poze cu bebe al nostru
http://s254.photobucket.com/albums/hh120/dmtr_anca/?action=view¤t=ed331476.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Dmtr-anca-ce bebitoi nazdravan ai
sa va traiasca si sa fie sanatos
da-i un pupic de la noi
p.s.-seamana bine cu tine

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

mariana

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Slimatei-vad ca incepi sa te organizezi bine cu broscutza

DA! incep sa-mi intru in mana....
aseara i-am facut prima baita....defapt nu eu(nasa)..ca mie mi-e frica.... cand mi-a dat sa o tin in brate dezbracata fara hainite am simtit ca e asa de fragila si m-a luat o frica...noroc ca i-a facut ea baie ca eu nu as fi reusit ...cred ca o imbracam la loc...
plus ca plangea asa de tare cand a dat de apa..halal broscutza.... l'a facut de ras pe tati caci e el ca'i spune asa ...

gina multumim...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salutare!
Ce mai faceti?Sunteti asa entuziaste...Daca ar sti copilasii nostri cat de mult ii iubim...Daca ar intelege toate eforturile pe care le facem pentru ei...
Alex deja profita de iubirea mea si devine pe zi ce trece tot mai obraznic.Adevarul e ca se simte si el destul de singur.Nu are prea des parteneri de joaca.
Pupici si o zi buna!

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut gagici
Mariaana-ei simt ca sint iubiti si de aceea profita
eu am observat ca cu cit creste cu atit devine mai smechera Giulia ca mai nou de cind a fost sotul acasa s-a invatat in brate si de dormit in brate doarme dusa nu conteaza in ce pozitii si cum o pun in pat deja are ochii cit cepele
Slimatei-pe mine m-a ajutat o prietena la prima baita ca inainte sa vina ea am incercat sa-i fac eu singura dar cind am vazut ce face am imbracat-o urgent noroc ca eram in plina vara iar de atunci ii fac mereu singura
p.s am un sot incapatinat sora cu moartea
va pup

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Slimatei, ti-am vazut si eu pozele cu bebita...o dulceata si o scumpete..

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

apropo de prima baita noua ne-a facut-o BABA (mama mea) si la sfarsitul baii l-a apucat pe Andrei exact cum scoate popa bebeii la botez.M-au trecut toate transpiratiile....dar cica asa e mai bine

Mergi la inceput