Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
Mariaana-ai sa vezi calinga noi aici putem vb ori de cite ori ai nevoie
eu sper din tot sufletul sa iti putem alina durerea cu sustinerea noastra
te pup si numai bine
ieri intrebam cum te mai simti
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
liadorian spune:
Buna ziua, fetelor! Cat isi face Miruna somnul am dat iar iama in DC. Imi tot promit sa mai las forumeala
, dar ce sa-i faci - meteahna veche: sarcina cu Miruna a fost tare delicata, a trebuit sa stau in pat aproape 5 luni si ghiciti cine-mi tinea de urat? Forumul, evident... Si cafeaua (acum fara cofeina), ca atata viciu am pe lumea asta.
katiapam, Gina multumim pentru urarea de bun venit!
Gina, v-am admirat fotografiile - superb bradul, iar piticul tau nu mai e chiar pitic, e un flacau in toata puterea cuvantului!
Stefania, felicitari pentru fetita ta! Asa de frumoasa e!! Sa creasca sanatoasa si cuminte, sa va lase sa dormiti in continuare si sa fie o norocoasa!
Anca, mult noroc cu amniocenteza!
Mariana, am citit aici despre ce ti s-a intamplat si... oare ce-as putea sa spun care sa te consoleze in vreun fel?... Gandul meu bun se indreapta spre tine, te rog sa ma crezi! Te admir mult pentru felul in care stii sa vezi in continuare minunile din viata ta: "Sunt, totusi, mamica lui Alex si sunt inca tanara!"
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
slimatei spune:
katia
Lia multumim...
mariana... DD sa-ti dea putere si rabdare..sincer imi pare rau si nu cred ca pot fi cuvinte care pot alina ..dar DD sa te ajute sa treci peste
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
kitzy spune:
Stefi ce minune de fetitza ai
Sa va traiasca si sa fie cuminte, cuminte! Cred ca esti o mamica fericita si implinita.
24 cu
Diana
slimatei spune:
kitzy..asa e
iti doresc aceeasi fericire ....hai ca nu mai e mult desi se pare ca tocmai asta e perioada ce ni se pare cea mai lunga...multa rabdare..si ai sa vezi ce satisfactie e dupa....![]()
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
kitzy spune:
Abia astept s-o tin in brate, s-o stiu langa mine....cred ca totusi o sa treaca repede perioada asta pana la nastere. Mai ales ca de prin luna a 8 incepm si noi cu pregatirile de patut, carucior, pampersi, hainutze, abia astept!
24 cu
Diana
dmtr_anca spune:
la multi ani! un an nou fericit si plin de realizari si succese.
Noi intram mai rar acum pentru ca avem multa activitate, pe 27 noiembrie a venit la noi Andrei Cristian , ne-a cam luat pe nepregatite, cu toate ca 9 luni ne-am pregatit pentru venirea lui, un barbat de 3700 g. Nasterea grea si refacerea pe masura pentru amandoi. Tare greu ne-an adaptat amandoi dupa nastere si cel mai ciudat mi s-a parut cum trece timpul foarte repede si nu ai timp pentru nimic. Totl se invarte in jurul lui bebe.....Acum cat de cat mai prindem putin timp liber intre mese sau cand doarme.
Sper ca nu v-am plictisit.
Am si eu o rugaminte, daca exista mamici din Tulcea, pentru o perioada cam de un an trebuie sa ne mutam la Tulcea si ne-ar interesa un medic pediatru bun, indiferent de tarife.
acina spune:
Lia saru'mana sper sa fie bine.
Mariaanna iubita pe noi ne ai aici mereu.Suntem langa tine.
Anca
18 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
katiapam spune:
Am revenit ![]()
Acina-bafta maine la amiocentezi ai sa vezi ca e bine totul
stai linistita si cred ca trebuie sastai la pat 2-3 zile
Dmtr-anca-perioada de acomodare asa e la inceput mai dificil pt noi proapete mamici
important eca sinteti bine acum
unde ai vrut sa pui pozele?
trebuie sa-ti faci cont pe unsito on line si incarci pozele apoi pui linkul aici si ne descurcam noi ![]()
www.photobucket.com sau www.flickr.com daca iti plac si vrei fa-ti cont ![]()
Slimatei-vad ca incepi sa te organizezi bine cu broscutza ![]()
Kitzy-ai sarit peste salutul meu ![]()
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai