Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (4)
Raspunsuri - Pagina 14
liadorian spune:
Dragi mamici si gravidutze, sper ca mai aveti loc in listuta si pentru mine si pentru fetita mea! Noi n-am parasit tare de mult odiseea si ma gandeam in seara asta ca parca nici n-as vrea sa pierd contactul cu ce se intampla aici - poate acusi, acusi o luam de la capat cu o sarcina noua!
Asa... Doua vorbe despre mine: 28 de ani, fosta gravidutza de iulie-august 2007, acum mama Mirunei, nascuta pe 8 august 2007. O puteti vedea www.flickr.com/photos/15329177@N08/sets/72157603431767875/" target="_blank">aici. Ea e bucuria noastra de fiecare zi, un copil pe care ni l-am dorit mult si care s-a nascut dupa muuulte peripetii. Deocamdata e alaptata exlusiv, asteptam sa implineasca 6 luni sa incepem diversificarea. Ne asteapta deci un an plin cu o multime de evenimente placute, cu o multime de provocari noi - poate ca multe dintre ele vor trece mai usor alaturi de voi!
De mana cu Dumnezeu
Lia si
Miruna Demetra
Adryana_4u spune:
LA MULTI ANI PE 2008, dragele mele...
Sa va aratam si noi poze cu burtica in noaptea de anul nou
http://good-times.webshots.com/photo/2172761930102157319EhqQRe
Enjoy!
Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
MIKYCRIS spune:
LA MULTI ANI PE 2008 FETELOR!
dupa 2-3 saptamani in sfarsit pot trimite si eu mesaje!eu nu am mai putut trimite dar v am citit tot timpul iar ANISIAP stie asta!
KATIAPAM,noi suntem bine-adica eu,DELIA si bb!acum suntem mai mari-avem 4 luni si mergem tot innainte!
tu si GIULIA ce faceti?
SLIMATEI,iubita,am fost alaturi de tine de cand am vazut mesajul postat de sotul tau si mereu urmaream pe forum sa vad vesti de la voi.felicitari pt printesa STEFANIA!
restul fetelor,ce faceti?
de maine ne bem cafeaua on-line? sper sa nu mai am probleme cu trimisul mesajelor! va pup pe toate si pe bb vostri!
MIKYCRIS
katiapam spune:
Neata'
Liadorian-bine ai venit printre noi
sa-ti traisca pritesica,da-ne si data ta de nastere sa stiu unde sa te trec pe listuta ![]()
pe la noi deja de azi s-a intrat in programul normal ![]()
Adryana-frumoase poze cu burtica, ai amintiri
ai sa te uiti la ele cind iti lipseste burticuta
Mikycris-bine ai revenit ma bucur ca dai vesti
ne-a scris Anisiap ca ai probleme cu calculatorul sa speram ca nu mai ai de acum incolo La multi ani fetelor
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
_
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Va pup si eu in noul an! 

katiapam, Adriana, super pozele voastre de Craciun si anul nou! 

liadorian, bun venit in club! Sa-ti traiasca scumpica Miruna! 

Pupici tuturor mamicilor, gravidutelor si piticilor! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
slimatei spune:
bine v-am regasit ...sa dea Domnul sa aveti un an plin de bucurii sanatate si fericire..sa fie asa cum vi-l doriti... sa nu aveti parte de tristeti si suparari...
noi dupa cum va imaginati suntem la inceputul unui nou drum si e un pic cam complicat experiente noi..temeri...placeri si un pic dereri... dar toate trec cu dragoste... poate nu sunt coerenta dar pe timpul zile nu prea reusesc sa am timp nici pt. mine... cei drept noaptea reusim sa dormim..si asta cred ca e un lucru f. important....dar ziua...e teroare...
MIKYCRIS multumesc pt. sustinere si tuturor celor care au fost alaturi de mine..si nu in ulimul ran ioanei(katiapam)..multi
... sa dea DD sa fiti la fel de fericite ca si mine..ba mai mult...
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
katiapam spune:
Neata'
Slimatei-ma bucur ca am putut sa te sustin prin
daca personal nu s-a putut
sa fiti sanatoase se fericite 
Mikycris-astept pozele ![]()
Gina-dar nu zici nimic de rev?asa un salut scurt si gata?
Kitzy-helllllooooo![]()
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
_
acina spune:
La Multi Ani pe 2008 fetelor!
Sa aveti un an plin de bucurii , fericire si nasteri cat mai usoare.
Eu maine voi face amniocenteza .Sunt moarta de frica.
Va pup.
Anca
18 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
mariaanna spune:
Buna , fetelor!
Sa va dea Dumnezeu un An Nou fericit si plin de impliniri!!!!
Vad ca ati aflat deja despre tragedia ce mi s-a intamplat...de la zuzele 2008!
M-am retras de la mamicile de ianuarie-februarie, dar raman alaturi de voi, unde sper ca imi voi gasi alinarea si speranta.Sunt, totusi, mamica lui Alex si sunt inca tanara!
Va pup pe toate si va imbratisez!
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729